Levin ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä MikkoY, 30/10/06.

  1. Luuseppä

    Luuseppä SR Viper Turbo, Nytro Turbo Mtx

    Vs: Levin ympäristö

    Olisko sunnuntaina aamusta reissuseuraa esim. Levi-Hetta-Olos-Levi-lenkille? Reitille ei niin väliä mutta mukavampi se on erämaassa porukassa ajella, ei ole pelkoa pitkästä kävelymatkasta....Tuolla Hetan reitilläkin tulee helposti 10-15 km apostolinkyyti jos jotain sattuu. Jos kiinnostusta on niin nolnelnol-5nolla3kuus890 tai yv.
     
  2. Vs: Levin ympäristö

    Joo tuli siinä ajettua Vuojärvi(sodankylä) - levi pätkä. Pääasiassa hyvää pätkää, toki lähempänä leviä alkoi maa paistaan paikka paikoin...215 km taisi tulla pyörimisien kanssa mökin pihaan... Tuli sii jokunen kelkkakin nähtyä, tiedä sit oliko foorumilaisia. Ja tosiaan remonttiakin oli välissä kun tukivarsi irtos, onneks oli työkalut matkassa! 8)
     
  3. Rammeri

    Rammeri ÄKSY H.O.r.o

    Vs: Levin ympäristö



    Melko huonossa jamassa on jo tuo reitti Leviltä Hettaan päin,lähellä Tepastoa olevaan risteykseen asti. Nyt oli ohjattu keskustasta Ylläksen suuntaan oleva reitti menemään maan kautta kun oli se puro sulana. Kiertoreittikin kaarsi pikku puron yli ja siinä metrin päässä oli jo sula kohta. Viimiset hetket käsillä jos ei kelit pakastu. Pokka-pulju vielä ihan hyvää baanaa tosin sohjo lensi ja brp haettiin kärryllä Tepastosta takaisin ;D
     
  4. lynxlynx1

    lynxlynx1 Member

    Vs: Levin ympäristö

    Sinä sankari keltaisella kelkalla joka ohitit minut ja lapsen kanssa ajaneen yamaha kuljettajan ajaen meidän välistä juuri ennen puusiltaa joka on yhteinen hiihtäjien kanssa.vältettiin suksi osuma kun minä otin sivuun ja samalla sudit lapselle sylin ja kypärän täyteen lunta. 50m. Jälkeen työnsit kaverista luisussa ohi joka pysähtyi autotien risteykseen jossa stop merkki.osuma kaveriin senttien päässä. Välittömästi tämän jälkeen vedit hiihtoladun yli pysähtymättä ja jarruttamatta.onneksi hiihtäjä oli vasta tulossa siihen.parin sadan metrin jälkeen kolmen vai neljän kelkan lauma,pysäytti meidät lainatakseen hinausköyttä,oli kuulemma lähellä etteivät jääneet allesi.

    mitähän vittuuua sun päässä liikkuu vai liikkuuko mitään.jos ei oltas,jääty köyttä lainaamaan olisin ajanut sinut ja sinun paskan kelkkasi kiinni ja olisit takuulla syönyt kilon lunta ja päässyt pyytämään siltä pikkupojalta anteeksi.

    ei voi niin kiire olla ettei kerkee ohitusta odottaa 30sec. Ja tuskin olisit joutunut meitä edes ohittamaan jos olisit odottanut ladun ylitykseen saakka.
     
  5. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Levin ympäristö

    Mulla on vihreä kelkka, enkä muista ohittaneeni juuri ketään ja kyseisen keltaisen kelkan kuljettajalla lienee keltaista muuallakin. Mutta, ihmettelen, missä tilanteessa ajetaan reitillä niin, että joku voi ohittaa kaksi samaan suuntaan menevää kelkkaa niiden välistä. Oletuksena, että kelkalla ajetaan aina reitin/uran oikeassa reunassa?

    El Maco
     
  6. lynxlynx1

    lynxlynx1 Member

    Vs: Levin ympäristö

     
  7. Mr Cool

    Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

    Vs: Levin ympäristö

     
  8. lynxlynx1

    lynxlynx1 Member

    Vs: Levin ympäristö

    ??
     
  9. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Vs: Levin ympäristö

    Jep. Luin vielä uudemman kerran (kolmannen) ja syy miksi kysyin ja ihmettelin, oli se, että jostain syystä kuvittelin sun olleen ajelulla tän jammukuskin kanssa, eikä ohitustilanne.
    Tämä selvensi tilanteen ja teki tuon vauhtiveikon ajelusta vielä jännemmän kuuloista. Toivottavasti lukee palstan ja tajuaa virheensä.

    El Maco
     
  10. xtrimmi

    xtrimmi xtrim 800 re

    Vs: Levin ympäristö

    Oisit ajanut kiinni ja "puhutellut". Aina joukossa muutama kusenjuoja.
     
  11. lynxlynx1

    lynxlynx1 Member

    Vs: Levin ympäristö

    niinkuin mainitsin niin olisin sen rs llä varmasti patikossa kiinni ajanut mutta jäätiin auttamaan apua pyytäneitä kelkkailijoita hinausköyden lainaamisessa.muuten olisin todellakin kysynyt mitä vittua kaveri meinaa.. Tulee tuolla itekkin vauhdikkaasti tuupattua mutta joku järki sentään touhuun mukaan..mutta nyt alkas kotimatka etelään.n300km per päivä/ viikko ja 50l /100km...
     
  12. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Vs: Levin ympäristö

    300km per päivä/ viikko ja 50l /100km...
    Kovin on laihalle säädetty lynssi ;D
    Huomenna vielä ajamaan ja sit kamppeet kesäteloille. Eilen oli Pokan suunnalla vielä huippukelit,mutta huominen hiukka hirvittää, on sellanen lämpöaalto täälläkin :eek:
     
  13. lynxlynx1

    lynxlynx1 Member

    Vs: Levin ympäristö

    se nyt olikin karkee heitto.osan ajelin muksu kyydissä ja osan muuten vaan vähän rauhallisemmin.mut välillä sitä menikin ihan reilusti... Ylläs-levi ni juuri iso tankki riitti.
     
  14. Henkka74

    Henkka74 Member

    Vs: Levin ympäristö

    Eilen kävin pojan kanssa pyörähtämässä Kumputunturilla, ja aika paljon reitit parani kun poistui tästä Levi keskuksesta. Tänään vielä pitää ajeluttaa vanhin lapsi, joka ei halua kuin käydä Lapinkylässä, Sammuntuvalla ja Levin huipulla. Sen jälkeen varmaankin saa pakata Yamahan kärriin odottelemaan huomista kotiinlähtöä. Kesä tulee kyllä tuntumaan pitkälle.... :'(
     
  15. xtrimmi

    xtrimmi xtrim 800 re

    Vs: Levin ympäristö

    Vein tenavat ajelee siihen vmaxin mestalle, jossa on niitä erikokosia junnikelkkoja. Kyllä pojilla oli hymy herkässä kun saivat painaa menemään ihan ite. Ihan hauska paikka. varmaan siinä ei kyllä ole enää lunta?
     
  16. Maukka

    Maukka 800 re

    Vs: Levin ympäristö

    Kiitoksia avun tarjoajille viime keskiviikkona Kaukosen lähettyvillä. Ekotekin moottori halusi räjähtää kesken parhaimpien pattitalkoiden. 8tkm mittarissa, ilmeisesti tarpeeksi orkkismännille. Sitten se loppureissu kävikin kalliiksi..
     
  17. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Vs: Levin ympäristö

    Kiitokset Leville taas hienoista reiteistä. Nyt on kelkat kärryssä ja aamulla nokka kohti etelää :(
    Yllättävän mukavasti pääsi vielä tänäänkin ajamaan ja pohjoisempana jatkunee vielä kelit jonkin aikaa.
     
  18. vaarikka

    vaarikka Well-Known Member

    Vs: Levin ympäristö

    Onko ketään huomenna tai tiistaina vielä lähdössä ylöspäin.
    Itse tulen huomenna Leville ja tarkoitus vielä "oikeasti kelkkailla".
    Jos joku erämaakelkkailija tai muuten oikea , ilmoita tänne.
    tai soita tai tekstaa.

    050-5961290

    Arska ja Veksi
     
  19. arpuusi

    arpuusi Lynx Xtrim 900ACE

    [​IMG]
    Kauden viimeiset kilometrit oli sitten siinä. Ylläksen reitillä paikka paikoin kelirikkoa
     
  20. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Vs: Levin ympäristö

    Rupee ne lumet olee jo vähissä... ??? nyt vaa vanhat lintat vaihtoo ja keskitytää kesän viettoo.. 8)
     

Suosittele tätä sivua