600 RR -09 Valot himmenee ja kirkastuu.

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä isikoponen, 8/1/15.

  1. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    joo eli ajovalot ja pitkät myös hummaa kirkkaan ja himmeen välillä koko ajan. välillä tulee mieleen, että olis taskulamppu huonoilla pattereilla keulassa. lisäks mittariston valot ei toimi (mikäli niitä tuossa mallissa on).. voisko vika olla jossain jännitteensäätimessä tms?

    ekan kerran ajoin tänä iltana koko kelkalla ku viime talvena ei päässy oikein ajelemaan, niin en oo sen takia edes perehtynyt siihen millään lailla. HETI huomenna meinasin avata kopan ja tutkia ja mittailla vähän mutta jos jollain ois vastaavanlaista kokemusta ja antaa vinkkiä mistä ettiä vikaa niin ois hyvä! sen verran huomasin kyllä, että kun takoa käänteli paikallaan ollessa, nii sillon ne himmeni joka kerta ku käänsi.... ???
     
  2. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: 600 RR -09 Valot himmenee ja kirkastuu.

    vika paikannettu. entinen omistaja laittanu uuden kytkimen kahvojen lämmittimille, niin valot ai toimi LOW asennossa. ainoastaan OFF:lla ja HIGH kohdassa. eli pitääpä ettiä kohta missä se menee maihin kai tai jotai.. purkuhommia :-X
     
  3. Sibi84

    Sibi84 Member

    Vs: 600 RR -09 Valot himmenee ja kirkastuu.

    löytyikö vikaan korjausta? Itsellä sama ongelma päällä.
     
  4. Stinky

    Stinky 2016 M8000 Hardcore 162

    Vs: 600 RR -09 Valot himmenee ja kirkastuu.

    Samaa vikaa rahikaisella. Pari talvea sitten vaihdoin jännitteensäätimen (käytetyn tosin, ku uus oli, yllätys yllätys, niin järkyttävän hintanen) ja ongelma katosi, mutta viime talvena rupes taas valot himmeneen aina välissä. Sillon ku oireilee, niin tyhjäkäynnillä ok ja tarpeeksi ku lisää kierroksia niin valot on ku kynttilät.
     
  5. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: 600 RR -09 Valot himmenee ja kirkastuu.

    vaihoin yhen liittimen mikä tulee '' pitkät, lyhyet ja off '' kytkimelle ja laitoin yhen jodon kiinni niin toimi ku kasasin ja ajoin tallista pihalle niin sama homma, että ei toimi ''LOW'' asennossa, mutta toimii '' OFF '' ja '' HIGH '' asennossa käytettäessä kahvanlämmittimiä. En tajua mikä vi**u niissä on. pääasia että toimii kahessa asennossa edes. otan aina lämmittimet pois ku lämpiää liikaa kahvat. jospa se jossain vaiheessa selviää. tällä hetkellä on ongelmia kaasarin säätöjen kaa ja suutin ralli menossa ja aattelin muokata tiiviimmän siitä putsarinkotelosta.

    P.S -09 vuonna oon paikantanu ekan ongelman nuista valoista täällä foorumilla kyseisestä kelkasata.
     

Suosittele tätä sivua