RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä jarppijeij, 3/6/13.

  1. jarppijeij

    jarppijeij Rmk axys

    Vs: RakennusSarja Doo 137"->146" -Ituhippi edition.

    Pohdinta jatkuu... Jetit tulupattuina 360 pääsuuttimilla ei ainakaan pukilla huuattaesa oo alakanu mittää sekkoilee, vaikka muutaman kerran huuattiki lämpimäksi ja anto vähä aikaa seistä. Käytin varulta kannenki irti, vaa ei sielä näkyny mittää erikoista. Josko se vika sitteki oli niisä jetteisä, aikasemmi kokkeilin 420 ja 390 suuttimilla vaa niillä se turras samallai ko 290 suuttimilla ja jetteillä. ??? ???
    Editttinä vastataan itelle tuosta jettien poistosta, jettisuutin veks ja 4mm pultista sopiva pätkä reikään tulupaksi, eli solenoidi jää kaasariin paikalleen nii ei tuu mittää vikakoodeja.
     
  2. jarppijeij

    jarppijeij Rmk axys

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Alakaa jo järki lähtee tämän resun kans. :-X :mad: Iliman jettejä 360 pääsuuttimilla kyllä kylymänä kiekas paremmin ko ikkään, vaan ko lämpenee nii sama ralli, moomooomooooooo ja kierroksia 7000. Voiko tähän tulla jotaki vikakoodia iliman että motorin vikavalo syttyy ja sillä nakkais jonku nilikutusohojelman päälle?
     
  3. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Ehkä vähän kuulostais tutuilta oireilta tai sitte ei mutta, oothan huolehtinu jotta saapi korvausilimaan tankkiin?
     
  4. jarppijeij

    jarppijeij Rmk axys

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    [​IMG]
    [​IMG]
    Sieltä jollekki ohojeita mite vikamuistia saa luettua, ei löytyny mittää.

    Ja tps nollaus onnistuu jotaki-ikkäästi dootalkista lainatuilla ohojeilla "there's a diagnostic plug on the side of the chain case...there are a bunch wires coming out of it 5-6 i cant remember......anyway you need a 12volt battery and some wire....how you connect the wire to the battery is up to you....on the other end of the wires you will need pin like things or something that will fit into the holes in the plug....you will need TWO positive wires and ONE negative..... stick the two POSITIVE wires into the holes coresponding to the two RED wires.....stick the one NEGATIVE wire in the hole coresponding to the black wire in the plug.............and there you have it, your lights will come on, handwarmers ect.....everything will come on as if the engine was running but just that it wont be running..........hold the throttle wide open, then press n hold the hot-start button, until the dash starts blinkin ect.....then your done.... "
     
  5. jarppijeij

    jarppijeij Rmk axys

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Justii kävin huuattaa kokonaa iliman tankinkorkkia, saatto ehkä vähä kauemmi pelata ennenko alako sekkoilee. :mad:
     
  6. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Lämpiääkö remmi niin paljon että se alkaa pitämään liikaa ja vetää koneen kyykkyyn?
     
  7. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Mikä äänenvaimennin siinä on? Saatko jostain toista testiin, vaikka 800 koneesta.
     
  8. jarppijeij

    jarppijeij Rmk axys

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Onko tuo ny joku slp:n tekemä rähinäpönttö mikä oli sillon ostaisaki paikalla, ois se tuo vakioänkkäki tuola josko tuota sitä kokkeilis?
     
  9. juhispahis

    juhispahis AC PORO

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Täällä tapeltiin aikanaan 453 rotaksin kans samankuulosen tapauksen kans ja pensapumppu meni vaihtoon. Tosin sitä ennen meni männät, läpät, boksi ja puola.. ;D
     
  10. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Joo eiku tuli vaan mieleen kun omaa 800 mokkulaa värkkäsin niin se leikkas voimat täysin sillä rs vakio vaimentajalla ja 800R koneen vaimentajalla pelasi täydellisesti..että jos sulla taasen on joku muu pönttö ku rs vakio kiinni niin kokeile nyt kuitenki sitä vakiotaki siinä.
     
  11. Milander

    Milander Läjä romua

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    tuo hemmon veikkaus ei huano.Nimittäin sattupa tässä muuan vuosi sitten ruottin reissulla semmonen homma että BigBore rootaksi päätti kesken päivän että eipä vetelekkää yläpäästä ei sitte niin yhtää!nooh hinattiimpa rovi majapaikan parkkikselle ja rupesin tutkii laitetta.Puristuksia mittaillessa meinasi jo V-KÄYRÄ nousta melko korkeelle ku parkkiksen toiselta laidalta muuan foorumilais Yamppa viel huuteli että turhaa niitä puristuksia rootaksista mittailet KU se on aina mäntä(Huh huh ku vieläki sylettää). ;D Tähämpä pääsin napauttaa että ihmeellisesti mäntä menny ku puristusp.mittari kuiten melekeen 12 näyttää.eikä sillä miehellä ollu varaa muutenkaa huuella ku sen polle just oli "juonu"kaikki meijän juomapullot tyhjäksi!mutta asiaan...kelekkaaa purkaessa olin päättäny että käytän vaikka koko koneen yön aikana auki mutta vika löytyy niin siinä tohinoissaa vinttasin prkleen SLP mölyvaimentimen maata kiertävälle radalle , ku pönttö kopsahti maaha ni kaveri vaa tuumas kylläpä kolahti jännästi.Pönttöä tutkiessa selvisi etttä oli yks välilevy irronnu pöntön sisältä ja välillä tukki koko vaimentimen.Tehtii kirurginen toimenpide vaimentimelle ja pelasipa koko reissun suht moitteetta :)
     
  12. jarppijeij

    jarppijeij Rmk axys

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Joo itekki eppäilin tuota että pensapumppu rikki tai tankisa sontaa, vaa turrauksen aikana ko ruikkaa primeriä nii pysähtyy ko seinää, eli ei vissii ainakaa laihalle vetele? Pittää tuo savupiippu tuumailla tuosa, että onko sinne joku aavikkohiiri teheny pesän, vaiko mitä. Semmonenki kävi mielesä että aukiaisko rave välillä liian aikasin ja tipahtas vetoalueelta? Kaikkihan on ajanu jollaki piikillä misä ei oo pakoaukonsääjintä ja sehä on justii semmonen että ko kierrokset laskee tehoalueelta nii veto loppuu ko seinää? ;D
     
  13. jarppijeij

    jarppijeij Rmk axys

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Kirijotellaanpas välillä tännekki. Turraamisen syy oli justiinki nuo ravet, ne bergln muovinappulat raven päältä oli pyöriny löyhälle ja rave aukes ilimeisesti vähä millo sattuun, tai sitte ne jetit jokka oli neki auki vähä kuun ja veenuksen asennosta riippuen.
    [​IMG]
    Sittepä ajeltii naama messingillä nii kauan ko ilimeisesti jääti toisen kaasarin. Mäntähä sielä vähä otti lämpyä. :-X

    [​IMG]
    Uushyvävähänkäytetty sylinteeri Corbatsovilta(kiitos vielä kaupoista), vähä kanavien siistimistä ja vetoja ;D

    [​IMG]
    Liipasin tangosa kohti auringonlaskua. ;D ;D Välityksetki vaihtu josakivälisä 19-47 ja helixi 44/40, pakkaskelillä pellaa ok, nyt ko mittari näyttää +5 nii syöttää vähä liikaa ja meinaa kusiaisesta loppua vejot.
     
  14. jarppijeij

    jarppijeij Rmk axys

    Vs: RakennusSarja Doo 137"-> pps 146"

    Kyllähä nämäki reuhkat sais lailla kieltää, laatu on sammaa ko b&s ruohonleikkureisa. Ei semmosta ajoreissua etteikö jostakipäi ala kelekka purkautuu.
    [​IMG]
    Siinäpä viimesin vitsaus, kaasarin luistista murenee palasia pois? ??? :eek: Empä oo vielä tuommoseen törmänny, vaa vissii näisä kuuluu viikottaiseen huolto-ohojelmaan?
    [​IMG]
    Hätäkorjauksena lelumeetista vähä siivua pois ettei koko helema tipaha tuonne moottoriin, tyhijäkäynti oli meleko temppu saaha kohillee nuilla leikatuilla luisteilla, eli leikkasin varulta ehijästäki kaasarista luistin sammaan malliin. Huomena pittää käyä testilenkkiä heittää tuliko tuosta toimiva wiritys. ;D

    edit. Pienennettäämpä vähä nuita metri kertaa metri kuvia...
     

Suosittele tätä sivua