Kiilakoppa mallia "Sa-int"

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä hiltunen, 14/1/07.

  1. hiltunen

    hiltunen sr viper turbo

    No nyt on tullu ajeltua noin 100-150km kylläkin enimmäkseen jäällä ,koska ei täällä meidän leveysasteilla tuota lunta näytä tulevan niin paljoa ,että metsissä voisi kunnolla ajaa... alustasta sen verran että toimii paremminkuin osasin edes toivoa! jo pelkästään tämän viikonlopun ajojen perusteella pienoinen hymy nousee suupieliin;D eihän se hyvä varmasti ole ,mutta entiseen verrattuna ei voi sanoa että olis aika menny hukkaan tuota tehdessä. innolla odotan että pääsen rynkyttään tuota ihan kunnolla! radallakin on vielä niin vähän lunta ettei sinne oo asiaa... no joo etupää on ihan paska... kaippa sille jotain täytyy tehä!

    edit. ja jos haluaisin ski-doon muotoisen kelkan niin ehkäpä hommaisin sitten semmosen ;D en nää mitään syytä kuluttaa aikaa siihen ,että muuttaisin polariksen näyttämään ski-doolta ::)
     
  2. Soukka

    Soukka MXZ440 LC & RS Vector bb tbo

    Minä en kyllä ymmärrä mitä järkeä on ostaa joku kelkka josta pitää sitten yrittää tehdä eri kelkka!  ???
    Jos haluaa skii-doon, ostaa skii-doon. Jos sitten taas haluaa polariksen niin ostaa semmosen..
    Mutta jokainen tietysti saa tehdä oman makunsa mukaan!
     
  3. RemiX

    RemiX 800 rfTek DOO

    mutta jos ei ole varaa ostaa eikä valmista kelkkaa mutta osia löytyy joka lähtöön.. niin tekee niistä yhen toimivan kelkan.. niin kerta :mad: ;D ;D ;D
     
  4. Hesio

    Hesio Well-Known Member

    Osaajat tekee ja kädettömät vikisee...
     
  5. RemiX

    RemiX 800 rfTek DOO

    ne tekkee jokka ossaa, ne arvostellee jokka ei ossaa..  ;D ;D
    mutta nyt loppu paskan jauhaminen ja palataan asiaan.. ;)
     
  6. fastmxz

    fastmxz Polaris

    Aivan! Osaajat tekee eikä pulttaa valmiita osia kiinni ;D. Tähän sa-inttiin on tehty telasto ITSE ilman minkäänlaisia piirustuksia eikä tyydytty pulttaamaan jotain valmista lynxin telastoa kiinni... Vai onko osaaminen osien vaihtamista? ::) ei herneitä ;D
     
  7. jtormanen

    jtormanen Well-Known Member

    lähetään siitä liikenteeseen että en ole ostanut yhtään noista osista,en tuota polarista enkä noita ski-doon osia,noita osia ja kelkkoja on nyt vaan tullut keräiltyä sieltä sun täältä ja niitä sitten yhdistelty sopivasti itselleni mieleiseksi.että niin ;)
     
  8. jtormanen

    jtormanen Well-Known Member

    niin helppoahan se on puhua kun sanoo että on helppo vain vaihtaa osia mutta ei se loppujen lopuksi ole aina.olen niin paljon joutunut tehdä osia eri vehkeisiin että mukava laittaa jotain valmistakin joskus paikelle.onhan noita kelkkoja yms. tullut jo liki 10vuotta rakenneltua.
     
  9. jtormanen

    jtormanen Well-Known Member

    pakko joskus
     
  10. Soukka

    Soukka MXZ440 LC & RS Vector bb tbo

    Ok sen ymmärrän jos niitä osia lojuu niin kyllähän niistä sitten kannattaa tehdä hyvä ja mieluisa paketti.
    Mutta sitä en kyllä ymmärrä miten voit sanoa että kiilakopasta ei voi saada siistiä osia vaihtamatta?
    Tämä kiilakoppa on ainakin minun mielestä todella hieno ja siihen ei ole lainattu mistään muusta kelkasta osia!!
     
  11. Maunusjokke

    Maunusjokke Lynksi

    voi herranen aika ;D ;D törmänen se varmaan niin tosissaan sen sano
     
  12. jtormanen

    jtormanen Well-Known Member

    etköhän ole poika jo liian tosikko ;) jokaisella on omat mielipiteet ja tuo oli minun sellainen...enkä minä nyt tätä kyseistä pollea edes haukkunut,tämä on kyllä hieno peli mutta näin yleisesti kiilakoppa on mitä on..
     
  13. Praaaaap

    Praaaaap SKS 146

    No jopa on pojillä ärhäkkää tekstiä :eek: Eikö tällaane kuuluis tuonne tinkaamistopikkiin ???
    Asiaan, helevata on komia väritys sulla :p
     
  14. hiltunen

    hiltunen sr viper turbo

    Joo otetaan ne hernepussit nokasta pois ja jatketaan tuunaamista ;D ei oo kyllä tullu tehtyä nyt mitään ihmeempää kelkalle muutako ajettua! huomenna olis tarkoitus vähä yrittää säädellä kakkos variaattoria... ei oo ihmeemmin tullu nuita kytkimiä/variaattoreita värkättyä joten vinkit on tervettulleita... lähinnä että mikä vaikuttaa mihinkin! nyt ongelmana on sellainen ,että polle ei oikeen ota vauhtia tarpeeksi! eli kakkosvarin jousi on ilmeisesti liian tiukalla! ei oikeen nakkaa "isompaa" kait tuon nyt pitäs yli 110km/h kuitenki kelata??? sanotaanko ,että 50km/h kiihtyy hyvin ja sen jälkeen saa huudattaa aika kauan ,että on se 110km/h lasissa... testailtiin gps:llä niin 0-100km/h meni yli 10sek kait tuon luulis vähä nopeemmin kiihtyvän vaikka vanhus onki! kone kuitenki on ihan tikissä porautettu, uudet männät jne.
     
  15. Praaaaap

    Praaaaap SKS 146

    huutako kone kuinka? kakkosta vois hieman löysäillä ::)
     
  16. hiltunen

    hiltunen sr viper turbo

    siinä vähän reilu 7000rpm mikäkähän tuolle koneelle ois hyvä kierros alue?
     
  17. jtormanen

    jtormanen Well-Known Member

    onko sulla polariksen oma kytkin siinä?jos on niin kokeile siihen jousi vaihtaa,mitkä sulla on kierrokset että se lähtee liikkeelle?
     
  18. hiltunen

    hiltunen sr viper turbo

    On polariksen oma kytkin juu! 4000rpm niin lähtee liikkeelle!! löysennin kakkos varin jousta... ei oikeen osaa sanoa parantuko vai huonontuko... kierroksen edelleen siinä 7000prm:n paikkeilla kun urut auki vetää...
     
  19. jtormanen

    jtormanen Well-Known Member

    kokeile löysempää jousta kytkimeen.siellä jousen alla saattaa olla sellaisia ohuita prikkoja joilla sitä säätää,itsellä ainakin oli mutta vaihdoin koko jousen eriksi.ja tuo polariksen kytkin on muutenkin niin saatanan huono että vaihtaa tuon joutais pois.
     
  20. TPI

    TPI Member

    Minun mielestä sinun pitää kiristää sitä kakkosvariaattorin jousta,nyt se aukeaa liian helposti ja kelkka ei jaksa ottaa tarpeeksi kierroksia, sen pitäisi kiertää  8200rpm.
     

Suosittele tätä sivua