G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. -richa-

    -richa- Lynx G-Type Enduro 583cc

    Vs: G-typet

    Voitko kuvaa laittaa? :) Itekki miettiny että jos jonku pöntön laittas. Eikö vaikuta vastapaineisiin millään lailla? Vai onko se paineistettu jo paisarilla :p
     
  2. miskax

    miskax Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Moro!

    Löytyykö näihin g-tyyppeihin jonkin sortin tuulilasilaukkuja, tai soveltuuko joku vastaav näihin?
     
  3. carpowersonic

    carpowersonic Lynx G-type 600cc

    Vs: G-typet

    Kohtapa tulee kuvia julki, kunhan tämä raato saa ne nettiin ladattua. :) On sitten vähä sellanen hätäseen tehty, että suonette sen anteeksi ulkonäössä, mutta josko kesällä siistii koko putken kun tuo paisari niin helevetin ruosteessa :p Niin ja niistä vastapaineista ymmärrä mittään, mutta koneen luonne muuttui hieman, miten sen sanoisi... "virkeämmäksi" ja kytkintä olis tarkoitus hieman säätää, kun tuntuu ylärekisterissä olevan pahua vähä enemmän kun ennen, niin meinaa herkästi naukua niin prkl:eesti. (vakio voimansiirrolla voi olla jopa melko passeli, mulla rampit vaihdettu) Ja äänistä voin ottaa videoo vkl:na jos jotakin kiinnostaa, mutta varoitan jo niitä jotka kyseistä modia suunniitelee, että sitä mökää ON ;D
     
  4. carpowersonic

    carpowersonic Lynx G-type 600cc

    Vs: G-typet

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    Siinä koko kansio kuviin---> http://aijaa.com/a/NUPxpX

    Kuten näkee, niin katkaisin putken suoraan siitä ensimmäisen mutkan puolesta välistä, että mutka ikäänkuin on alaspäin, liimasin siihen tuon pienen pöntön ja sitten ylimääräisestä autonputken pätkästä veistelin ulostulopillin, joka on taivuteltu hieman joka suuntaan koska rungossa oleva reikä ei ole suoraan tuon mutkan alla, vaan jonkun 5-7cm edempänä kuin tuo ensimmäinen mutka alas. Periaatteessa sen voi vetää suoraankin ulos, mutta kauhoo lunta suoraan putken sisään silloin, joten pikku taivutuksella saa tuotua parempaan kulmaan, ja lopuksi käänsin päähän tuollasen mutkan joka samalla piirtää uraa ummessa ja estää lumenkauhomisen.
     
  5. Deippa

    Deippa Yamaha Phazer FX -07

    Vs: G-typet

    Nytkö se sitte on muka hyvä? ::) ja naapuritkin varmasti kiittää ja kehuu ku se tuo naapurin kelekkamies on niin mukava ja sen kelkkaki on niin hiljanen että sen kuulee jo kolmenkymmenen kilometrin päästä että soon kohta taas kotona... :-\
     
  6. carpowersonic

    carpowersonic Lynx G-type 600cc

    Vs: G-typet

    No tuohan on paras :D Ihmisillä on tapana valittaa kun itsellä ei jotain ole, nyt siinä naapurissa on kans mahoton tykki kelekka, niin ei ole yhtään häirinny kelkat enää. ::) Sama koskee tuota metsässä/ojan penkoilla ajamista, se valittaa aina jolla ei ole kelkkaa tai metsää :p Ja niistä äänistä, kyllä se kuuluu muittenkin kelkkojen äänet , kavereilla catteja vakiona ja kuuluu tosiaan sieltä 10-15km päästä kun tulossa.
     
  7. AsA85

    AsA85 Lynx g-type 600 -97

    Vs: G-typet

    Kertokeepas viisaammat käypikö 583 rotaxiin noi uuvempien startti romppeet miten kun sellanen vielä puuttuupi tuosta omasta.
    Varaosa numeroitten mukaan ei näytä käyvän.
    Kehän ja startin hammas luvut kiinnostais kovasti. ;D
     
  8. Peltsi404

    Peltsi404 Member

    Vs: G-typet

    Omaan 670 g-typeen sovitin -06 600sdi starttiromut. Kytkimeen piti sorvata starttikehälle tilaa ja moottoripetiin ite kyhäillä kiinnikeet startille.Toimiva paketti mut työläs rakentaa.
     
  9. -richa-

    -richa- Lynx G-Type Enduro 583cc

    Vs: G-typet

    suunitelmat oli kovat tehä pönttö itellekki, mut aattelin myyä kelkan kokonaan pois =)
     
  10. carpowersonic

    carpowersonic Lynx G-type 600cc

    Vs: G-typet

    Elä helevetissä myy, kun jaksaa vaan rungon kanssa taistella niin paremmin toimivaa kelkkaa saa ehtiä. Ja voittaa monta uudempaa kelkkaa koneen luonteessa ja väännössä :)
     
  11. -richa-

    -richa- Lynx G-Type Enduro 583cc

    Vs: G-typet

    No jos ei nyt mee keväällä kaupaks, nii pitänee modata vesirossi vehje siitä kesäks ja talveks takasin normi kuntoon =)

    http://www.nettimoto.com/lynx/g-type/1798519
     
  12. miskax

    miskax Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Tarttis kipeesti g-tyyppiin vasemman puolen pitkittäitukivarren
     
  13. Max73

    Max73 Member

    Vs: G-typet

    www.kekenkelkka.fi osoitteesta löytyy ainakin. Hintaa näytti olevan hyvin kohtuulliset 30 euroa.
     
  14. miskax

    miskax Well-Known Member

    Vs: G-typet


    joo itseasiassa bongasin tän kans äsken
     
  15. jompppa

    jompppa Active Member

    Vs: G-typet

    Helou! Apuja tartteis. Ei tunnu kuussatku g-typestä löytyvän vetoja. Viimeviikolla asentelin uuden käytetyn kytkimen, testiajolla kierroksia napsi karvan yli 8000 ja tuntu toimivan normaalisti, mutta n. vajaa 10km jälkeen eipä kierräkkään kun 6500-7200rpm :eek: . Huippuja ottaa urkuauki pitkän matkan vinguttamalla 120kmh. Fiksut vois kertoo mistä lähtis "vikaa" etsimään =) Kiitos jo etukäteen. :)
     
  16. Max73

    Max73 Member

    Vs: G-typet

    Kohtuulliset kelit ollut täällä Luonterin nurkilla ja G-type on suoriutunut mökkikelkan roolista suorastaan loistavasti.
    http://aijaa.com/yzHb1p
    Säätöpäristelyä mökin rinteillä sekä mökkitiellä ajeltu ja sain vehkeen jopa käymään kohtuullista joutokäyntiä. Tänään sitten uskalsi jo jäitä pitkin heittää pienen 60km lenkin makkaranpaistoineen Anttolaan, puolisokin tykkäsi reissusta vaikkei tuo pikkupenkki nyt ergonomisin vaihtoehto kyydissäolijalle ole.http://aijaa.com/dwpOcT
    Ensi viikolla sitten pääsee kotinurkilla Kouvolassa hiukan reittejä paukuttamaan. Lapa pystyyn jos vastaan tulen (perä tai keula edellä) 8)

    Pienenä ongelmana tuossa tuntuisi olevan täyskaasuasennossa sopan loppuminen, alakierroksilla ja 1/2 sekä 3/4 kaasulla tuntuisi rokkaavan tosi hienosti. Imuvuotojakin koitin tutkailla, mutta ainakaan starttipilotin suihkuttelu ei vaikuttanut mitenkään. Kumikurkut ja kampuranpääty kokeiltu sillä. Jos vauhdissa avaa imun hetkeksi, ottaa kelkka heti jengat tappiin ja kestää hienosti vedättää maksimikierroksille. B-Pumpun meinasin vielä alkuviikosta käydä läpi uusien tiivisteiden kera, mutta joku muu tuossa kyllä nyt mättää.
     
  17. samkad

    samkad New Member

    Vs: G-typet

    Hei!
    Oisko jollaki tietoa mikä matto sopii lynx rave 670 vm:95 ?
    Kiitos etukäteen! -sami
     
  18. lyntsgeetype

    lyntsgeetype New Member

    Vs: G-typet

    Teimpäs itekkin tunnukset tänne:D Jotenka mulla tuli tuo g type tuossa talven alussa ja alkaa pikkuhiljaa tympimään reitilläajo koska telaston sääjöt tms.. on persiillään ::) ja ampuu aina patista yms.. oon yrittäny säätääkki mutta ei vaan näytä toimivan,,. Ja tässä nyt aloin miettimään kun ummellla tullee ajettua paljon ja nykyään kakkoskelkkana,, että jos alkasin tekemään sitä paremmaks ummelle kun tullee välillä ongelmia kun ei oikein saa kanttaamalla käännettyä ja ottaa astinlauoista "kelluketta" niin siinä sitä ollaan taas mäessä kuustavasten ;D Kannattaisiko ottaa näyn aluksi ainakin kallistuksenvakkaaja poies ja pistää taaimmainen iskari jäykäle niin ei painuis turhia ainakkaan oman elopainon takia?? Sitten mietin miten olisi järkevin korottaa ja kaventaa keulaa?? tankoon on tekeillä koropala helpottamaan välilevynpullistummaa 8)
     
  19. taipRR

    taipRR Lynx Rave 550 -10, Lynx 454 G-Type -97

    Ossooko joku sannoo käykö Lynx Racing G Enduro 500 Special 494 -99 tuulilasi/visiiri Lynx G-Type racing 454 -97?
     
  20. Jarsse

    Jarsse Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Uskompa että käy.
     

Suosittele tätä sivua