iq 600rr

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä evz, 16/4/07.

  1. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: iq 600rr

    joo kiitos. oonpa miettiny itekkin että ihmeen sattumaa että kaikki viat ja puutteet ja bensan kulutus on vaan polariksissa ja en usko että se voi olla niin paljon radikaalimpi esim. tuossa 600rr ku missään muissa vaikka se tällä hetkellä kyllä onkin mutta sen aion tutkia. ku vie enemmän ku kaverin 800. tosin se saatto viimeks johtua siitä että oli vähän sitä sun tätä väärin joka paikassa. kaks kertaa oon vasta ajanu kyseisellä kelkalla, niin menee vähän aikaa että löytää ratkasun kaikkii probleemiin! 8)
     
  2. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Tuossa muutama sivu takaperin ni voi lueskella minun taisteluistani kaasareiden tulvimisesta.. ;D Niinku kolleega tuossa sano ni kohot vaihtoon ni toimii taas ku uus piste. ;)
     
  3. racer

    racer mxz competititionioni pakkadede

    Vs: iq 600rr

    Laittakaa pensasuodatin tankin ja hanan välille nii ei mee enää roska kaasariin :) se tankin letkun päässä oleva sihti on kyllä paska keksintö..
     
  4. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: iq 600rr

    pitää vähän rakennella tuossa alkuviikosta ku kaupat aukee....
     
  5. Kurre89

    Kurre89 Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Näin tein ;) alkuperästä suodatinta en jaksanu poistella.. murentukoon sinne ja painukoon uuteen suotimeen. Sieltä se sitte lähtee aikanaan. 8)
     
  6. antti__k

    antti__k Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Onko muilla ollu ongelmia tuon lisätankin huohotuksen kans. Ei taho saada tarpeeksi korvausilmaa, pihinä vaan kuuluu lisätankin huohottimesta kun sammuttaa kelkan ja oman tankin korkin kun aukasee niin suhahdus vaa käy.
    Hermot menee kun joutuu korkkia raotteleen kesken ajojen ;D
     
  7. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: iq 600rr

    mulla toimi ihan moitteetta ja nyt ku oon joutunu jotain neljä - viis kertaa irrottaa penkin, niin on saattanu jäädä se letku vähän huonosti tai jotakin kun se välillä imee ja välillä ei. eikä ime ekana sitä niinku sen pitäs vaan saattaa tyhjenyä päätankki ja silti vielä litra pari siellä takana.....
     
  8. 2Good4U

    2Good4U Member

    Vs: iq 600rr

    Mites porukalla RR käynnistyy yleisesti ottaen? Itsellä ei meinaa välillä lähteä käyntiin ei sitten millään. Mitään eroa en ole huomannut piti sitten bensahanan kiinni tai auki. Toisinaan lähtee hyvin käyntiin ja välillä ei auta muu kuin ottaa toinen tulppa irti ja pistää bensaa pyttyyn, jolloin käynnistyy välittömästi. Ryyppy tuntuisi toimivan, mutta eikö tuo sitten kuitenkaan saa tarpeeksi ainetta? Kerran kun käyntiin saa, niin lämpimänä ei käynnistyksen kanssa mitään ongelmaa enää ilmene. Jos jotain vinkkiä löytyy, niin kaikki tervetullutta. :p
     
  9. arctic cat

    arctic cat rave

    Vs: iq 600rr

    paljonko bensaa tankissa? nimittäin jos vaikka perä pukilla ja 10 litraa bensaa nii ei välttämättä meinaa alkaa nostaan.. kokemusta on ;D joskus kirvasin saman ongelman kans että mikä vit siinä mättää
     
  10. 2Good4U

    2Good4U Member

    Vs: iq 600rr

    Nyt kun lauantaina sain tulille ja ajoin samantien tankille, niin 19€:lla meni ainetta. Ja temppuilee ihan täydellä tankillakin silloin kun sille päälle sattuu. ::) Perä on kyllä aina pukilla kun kelkka seisoo, tosin aina sen alas lasken ennenkuin käyntiin alan kiskomaan.
     
  11. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    itekki käytin ekaa kertaa eilen lisätankkia. Ajot ku lopetin niin oma tankki oli melkeen tyhjä ja lisätankisaki vielä muutama litra, eli turha kapistus jonka saa heittää helevettiin =D
     
  12. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: iq 600rr

    älä ainakaan heitä pois sitä tankkia jos lähet noin. 80-100km lenkille niin kyllä siitä hyötyäkin on jos innostuu luukuttamaan niin ei oo muuten mitään mahollisuutta selvitä ilman tankkausta. :D :D ja hyvin on lähteny käyntiin polle. ihan vähän jotutuu aina antamaan kaasua ku käyynistää sekä kylmänä että lämpimänä. johtuen varmaan siitä että pien sitä luistin pakettia ihan alaalla tuon viime pe-la välisen yön äksidentin takia ku ei oo bensa hanaa.. ja nyt se ei siis laske läpi ja käy mulle. ryyppyä en oo käyttäny mutta sama se kai on jos kaasua antaa.. :D
     
  13. sampha

    sampha Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Tänään mulla kulutti n.90km matkalla noin 26litraa.. Ittellä on tuo isompi trailtankki niin ei tarvitse kikkailla lisättiin kanssa.
     
  14. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: iq 600rr

    minkälaista reittiä te ajatte ja minkälainen kaasun käyttö ku menee nuin vähällä. ? mulla kyllä menee jo 26 litraa varmaan 50km.. :)
     
  15. jssbrg

    jssbrg Well-Known Member

    Vs: iq 600rr

    Minkä pituinen on/pitäisi olla etupukin iskari ja mikä "järkevän" hintainen sinne kannattais laittaa vakion tilalle?
     
  16. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: iq 600rr

    en tiiä nyt tähän hätään sitä pituuttaa mutta rahaahan saa laitettua iskareihin niin paljon ku vaan ikinä haluaa. riippuu siitä mitä säätöjä sinne haluaa ja miten monta kertaa teettää sen iskarin jossain.. noin 400-800€ ku teetät aina uuet ' sisukset' iskareihin. jos sen tekee joku siihen perehtynyt kunnolla ja muuttaa sitä, mtta minusta sinne ei kannata ees vaihtaa mitää jos se toimii. huoltaa vaan. tietysti jos kilpaa ajat niin sittenhä niitten kaa voi ja pitääkin pelata niin saa kelkan menemään ja pitämään.
     
  17. isikoponen

    isikoponen pollee laitumelle..

    Vs: iq 600rr

    http://www.nettivaraosa.com/moottorikelkan-varaosat-ja-tarvikkeet/1918157

    tässä ainakin suuntaa antava. jossa näkyy mitta ja hintaakin noin. suurin piirtein.
     
  18. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    Itekki kyllä pääsen ilman lisätankkia helpostikkki tuon 100km.

    Kyllä ne alustan kepit voi vaihtaa vaikka ei kilpaa ajaiskaan. Vai mikä se semmonen yhtälö on että vain kilpakuskit saa nauttia hyvästä menosta ilman jakamisia ja alustan holtitonta käyttäytymistä ??? kyllähän nuo walkkerit on hyvät sen 400km alustasa, kun ne saa taas kiikuttaa huoltoon. =/ Nopeassa patissa se etupukin keppi saattaa olla huollon tarpeesa jo ekallaki reissulla. Mutta kyllä niidenki kans pärjäs ku jakso vaan huoltaa joka toinen viikko.

    Ainaki ku itellä on nyt erit kepit niin ero on ku yöllä ja päivällä edelliseen pulkkaan verrattuna.

    jos jollaki tosiaan tarvetta lisätankille niin 70€ hintaan voi kysellä. =)
     
  19. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Vs: iq 600rr

    Korjaa se ;D
     
  20. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: iq 600rr

    Jostain proX:stä kävi muistaakseni iskari suoraan... lisäsäiliöllinen keppi oli itselläni ja aivan hyvin riitti minun ajoon. hintaa nuilla kepeillä taitaa olla 120e,

    Itselläni oli aivan sama vika, ainetta meni niin paljon kun jakso tankata,yleensä jäi monta reissua ajamatta kun ei ollut huoltoasemaa tai huolto-autoa matkassa. jos ei 100km mennyt reilua 30l ainetta oli syytä olettaa että se on rikki.
    Siksipä RR ei ollut kun kaksi talvea tallissa, nykyinen menee niin vähällä että.....
     

Suosittele tätä sivua