paljakka/puolanka

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä piällikkö, 18/12/06.

  1. kaima90

    kaima90 polaris rmk assault 800

    onko kukaan käynyt ajamassa tuota puolanka/ paljakka reittiä nyt lähiaikoina? tarkoitus olis ehkä lähtä nyt viikonloppuna ajelemaan tuolle suunnalle!
     
  2. armika

    armika Lynx Rave RC 600 SDI -07

    Samat visiot ja kysymykset ;D
     
  3. Miikka

    Miikka Active Member

    Minä voin huomenna kävästä kahtomassa mutta kovin montaa kilsaa en Tudralla kehtaa reittiä ajaa, nuorempana se meni Tundrallakin Paljakkaan asti ;D
     
  4. hidas

    hidas Boonboonpiipdokkeri

    Eiköhän sitä lunta ala olla ihan reitillä asti ajoon...
     
  5. Miikka

    Miikka Active Member

    Juu, kävin mutkan ajamassa ja ihan ajokunnossa reitit on, ei näkyny kiviä eikä kantoja ja oli jo paljakkaan päin ajettu muutaman kerran.
     
  6. Yammu 700

    Yammu 700 Well-Known Member

    ;D Jeps, nyt kun noita kunnostettuja uria pystyy jo ajeleen :) niin yrittäkääpäs ARVOISAT KELKKAILIJAT levittää sitä jälkeä, jotta tampparin teloillekkin olis sitten jonkinlaista pohjaa, kun aloitetaan lanaukset, mutta lunta toivotaan ::) vielä lisää, joten malttia 8) vielä ajeluihin!
     
  7. XC-

    XC- Rave 600

    Tuntuu ainakin suomussalmen puolella olevan joissakin paikoissa nuita kantoja.. ei oikeen viitti mennä rymyyttämään.. heti kun levitti linjaa niin tänäänkin 3 kertaa kolahti kantoon.   :-X
     
  8. arctic

    arctic Active Member

    Onko kukaan ajanut Paltamo-Paljakka-Ukkohalla reittiä lähiaikoina? Tammikuun alussa kävin ite ajelemassa ko maastossa mutta sillon pysty ajamaan metsäteitä pitkin. Reittiä ei sillon oltu vielä avattu vaikka lumitilanne olis saattanut antaa myöten..
     
  9. ppatikossa

    ppatikossa Member

    Moro. Paljakka - Ukkohalla on ajettavissa, mutta ei ole lanattu.... niinkuin ei ole lanattu mitään muutakaan reittiä Paljakan seudulla. Muutenkin oli hiljaista kuin hautuumaalla.
     
  10. Jamppa

    Jamppa Well-Known Member

    Paltamosta paljakkaan päin lähtevä reitti näkyy myös olevan korkattu.
     
  11. arctic

    arctic Active Member

    Pitäis lauantaina tulla ajeleen kotiseuduille. Oliko sitä reittiä ajettu useamman kelkalla? Mietittiin että jätettäis autot sinne golf-kenta luo ja siitä lähdettäis ajamaan. Kait siitä pystyy ajamaan?
     
  12. sakari10

    sakari10 Active Member

    Juuri näin toimittiin viikonloppuna. Golfkentän parkki oli aurattua ja siihen pystyi jättämään auton ja kärryn. Reitti kohtuullinen, ehkä lunta kaipaisi lisää varsinkin Paltamon päähän. Paljakkaa kohti lumi lisääntyi.
     
  13. arctic

    arctic Active Member

    Kiitokset! Tämä tieto riittää mulle.
     
  14. Seahorse

    Seahorse Member

    Mikä Puolangan suunnalla on joessa jäätä ja lunta maassa kun parin viikon päästä pitäisi startata pikku safari sinnepäin. Kiiminkijokia pitkin pitäisi tulla Puolankaa kohti ;D
     
  15. Miikka

    Miikka Active Member

    Päivitämme noita kelkkareittitietoja www.paljakka.fi :n etusivulle aina kun on lisää infoa tarjolla.
     
  16. Yammu 700

    Yammu 700 Well-Known Member

    :DPuolangan kaikki kelkkaurat ajettu kelkoilla auki ;D paitsi Joukokylä-Suolijärvi-Suomussalmen raja urasta ei ole minulla tietoa, että onko vielä korkattu :-\
    Lunta alkaa olla jo mukavasti 8) mutta tampparilanauksiin tarvitaan vielä hiukkasen lisää ::)
     
  17. Seahorse

    Seahorse Member

    Onko puolangalta ajeltu jo kiiminkijokea alaspäin Ylikiiminkiin asti ja onko muita reittejä Puolangalta Ylikiiminkiin kuin Vaalan kautta Utajärvelle ja sieltä Ylikiiminkiin sekä kiiminkijoki.
     
  18. Yammu 700

    Yammu 700 Well-Known Member

    :-\ Enpäs tiedä vielä tuota Kiiminkijoen jäätilannetta. Puolangalta on yhteys Juorkunaan: Puolanka-Kallius-Kurimo (Särkijärvi) maitse, kuitenkin ennen Kurimoa Tilajoen ylitys, jossa ei siltaa :'( Kurimo-Juorkuna Kiiminkijokea pitkin, muutama maalla käynti (virtapaikkoja)!! Näin oli tilanne viime talvena! Varmistappa tilanne Juorkunan ja Särkijärven kelkkailijoilta ::)
     
  19. Yammu 700

    Yammu 700 Well-Known Member

    :D Tällä viikolla YRITETÄÄN tampparilanausta 8)
     
  20. Yammu 700

    Yammu 700 Well-Known Member

    ;D Maanantai-iltana lana liikkeelle. Lanausta pari kilometriä, lana tökkäs kantoon seurauksella, että vetopaaka poikki :'( Et täälläistä nyt aluksi ::)
     

Suosittele tätä sivua