Rotax 550f kipinäongelma

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Matti S, 2/2/15.

  1. Matti S

    Matti S Member

    Kelkka on -07 Lynxin XTrim tuolla 550f rotaxilla. Juuri vaihdettu männät ja toimi n. tunnin verran, kunnes tehot hävis ja alkoi paukuttaa putkessa. Tulpat kun irrotti, niin puhaltimen puoleinen oli ihan märkä. Kokeiltu toisilla tulpilla, ei vaikutusta. Puola vaihdettu, ei vaikutusta. Puolan vaihdon jälkeen tosin pakki suostui menemään kerran päälle, mutta sen jälkeen ei enää reagoinut pakkinapin painamiseen mitenkään. Puristukset on molemmissa pytyissä ok. Ekalla ajolenkillä mäntien vaihdon jälkeen poltti mittariston sulakkeen, liekö vaikutusta mihinkään. Sulake vaihdettu ja mittaristo toimii. Mistähän tuota vikaa osaisi alkaa seuraavaksi jahdata? ???
     
  2. Yamacatti

    Yamacatti Well-Known Member

    Vs: Rotax 550f kipinäongelma

    Staattori kärähtänyt.
     
  3. jamako00

    jamako00 Ski-Doo Mxz 500SS (597cm3) -05 ja xcf-Polaris-01

    Vs: Rotax 550f kipinäongelma

    Tuntus että jos staattori käryää niin kummallekaan ei tulis kipinää. Ootko kattonu, ettei toinen kaasari tulvi ja tapa sillä toisen tulpan. Itellä oli vähä samaa ongelmaa.
     
  4. Matti S

    Matti S Member

    Vs: Rotax 550f kipinäongelma

    Kaasareita en oo vielä tarkistanu, mut tuo toimenpide pitänee suorittaa... Mut viittaisko tuo pakkinapin toimimattomuus kuitenkin sähköpuolelle?
     
  5. jamako00

    jamako00 Ski-Doo Mxz 500SS (597cm3) -05 ja xcf-Polaris-01

    Vs: Rotax 550f kipinäongelma

    Voi olla että pakkinapin piuha on poikki. Jotenki ei tunnu että noilla vois olla yhteyttä, mutta mistäpä noista tietää. Helpoimmasta (lue halvimmasta) kannattaa lähtä liikkeelle tarkistukset eli kaasarit auki jos puristukset siis ok.
     

Suosittele tätä sivua