Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Oulun reitit

    Kait sinä siihen jotain merkiksi seuraavalle laitoit?
     
  2. Jarno.V

    Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

    Vs: Oulun reitit

    Otan sanat takas, elekää vaan lanalla pilatko yk-pudis pätkää, olihan niin mahtavaa umpisloikkaa eilen työntää juustolaan ;D
    Oli vaan joku kerenny eka jolla näky olleen hieman reittimerkit hakusella välillä..
     
  3. -JV-

    -JV- Freeride 800 -15 & 850 -18

    Vs: Oulun reitit

    Tuohonkin Seluskanjärven 90 mutkaan kanss vois jotain merkkiä laittaa, ku näytti siltä että mutka oli tullut jollekkin yllättäen..
    [​IMG]
     
  4. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    Waari hoitaa Oulun alueen, mutta teen kauden alussa reittien tarkistukset ja korjausehdotukset myös ulkokunnille. Tuo reitin osuus on hyväksytyn suunnitelman mukainen joten jos pysyy reitillä niin ei ole ongelmia, tuota kohtaa ei ole muutettu. Olen Utajärvellä maanataina kun olen ensin mittaillut Yk jäät ja tarkistan tuon paikan vielä.
    Ihan ilmoitusluonteisesti kerron kaikille että reiteillä saattaa olla mutkia.
    Tuumii Waari...
     
  5. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Muistelen et jossain isossakirjassa mainitaan et vauhti pitää pystyä pysäyttään reitin näkyvällä osuudelle oli merkkejä eli ei. Reitit ei oo mitoitettu sinkkisuorana systeemillä. Waarilla riittää kyllä iha hommaa näissä "lakisääteisissä". Waari kairaalee jäitä alkuvkosta ja tuumitaan sitten veljesten kanssa miten lanatamppari pääsis Pudiksen reissun tekemään
     
  6. Jale

    Jale Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Eikö kaupunki voi todellakaan vetää noita reittejä suoriksi 4-kaistaisiksi baanoiksi. Pirun vaarallista kun on mutkia ja patteja tuolla puitten keskellä. Ehkäpä olisi syytä ainakin pudottaa nopeusrajoituksia ja kieltää ns. sporttikelkat. ;D
     
  7. unu

    unu Polaris

    Vs: Oulun reitit

    Tänää pyyhkittiin ty-muhos-rokua-utis-ty pätkä, utiksen seolla porisutettii muuan vaalalaista parivaljakkoa, kakspäällä olivat paukutellu melkosen taipaleen ;D
    En taida edes hoksata tota kanavaan johtavaa mutkaa, jos johonki oli olis hyvä kiinnittää huomiota niin linjoilla oleviin isoihi ojiin. Eikä niissäkää mitää ongelmaa jos niitä suht jatkuvasti tulee mut rokualta tulles on melko makiaa tasasta pätkää ja ykskaks edes iha mellevä kanavantynkä, reitti jatkuu suht suoraan taas baanana. Tahtovat tulla vähä silmille,,mut toisaalta ku kelkas alusta pelaa ni sehä korvaa aika isotki kuskin kämmit ;D
     
  8. Juha88

    Juha88 8000 RR

    Vs: Oulun reitit

    Olihan se makiaa surfailua ku oli kelkanlevynen jälki jonka reunoilla sai makeet surfit nyt voi paikoin olla kakski jälkee
     
  9. KallMa

    KallMa Lynx Adventure LX 600 ACE - 2015

    Vs: Oulun reitit

    Missähän kunnossa Ouluntulli - Muhos reitti mahtaa olla tällähetkellä ?
    Ajatuksena olisi huomenissa käydä vaimokkeen kanssa ulkoiluttamassa touringia ko. välillä eikä 2 päällä mitään patikkoja kiinnosta pomppia. Tauko/makkaranpaistopaikka laavuille varmaan omat puut kannattaa ottaa mukaan?
     
  10. -eikka87-

    -eikka87- Polaris Switchback 600 -05

    Vs: Oulun reitit

    Ainaki Tyrnävä-Muhos väli melkosella patilla.
     
  11. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Vs: Oulun reitit

    Sanosin että on aika hyvin patilla ku oli noita koeajojakin, aamusta oli vielä ihan mukavaa mutta iltapäiväl kun tuli takasi päin nii oli aika möykyllä jo
     
  12. Suiza

    Suiza Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Miten tapahtuu reiteillä olevien makkaranpaistopaikkojen polttopuiden päivitys? YK-Oulu välillä olevalla laavulla loppui halot tammikuun alussa ja eilen koukkaamalla pihasta halkoja ei ollut edelleenkään.
    Vai pitääkö jokaisella tuoda omat halot mukana?
     
  13. jake_89

    jake_89 New Member

    Vs: Oulun reitit

    Kyllä oli patilla reitti ainaki ouluntulli-kalimenlampi. Oulujoki oli hyvä ajaa madekoskelta tuiraan asti, elikkä jää kyllä kestää, myllyojan kohdilla 30-40cm jäätä. Onko missäpäin nyt reitit kunnossa? Tietoa lanauksesta?
     
  14. allu

    allu Kelkaton mies on onneton mies.

    Tässä Heikkilänsaaren asukkina on wanhaa kelkkamiestä alkanut kismittämään kelkkamiehet ja -naiset jota uskaltautuu joen jäälle, mutta sitten pelokkaina ajetaan metrin päästä rannasta. Ei oo kovin kiva, kun vehkeet pärisee 10 metrin päässä makuuhuoneesta. Joten järki käteen ja otetaan ne ajolinjat vähän kauempaa asutusta. Olisiko kiva jos kelkat pörräis sun ikkunnan alla? Jää kyllä kestää vähän keskempänäkin. Ja jos pelottaa, niin sitten kannattaa pysyä kuivalla maalla siellä virallisella reitillä, joista Waari menee takuuseen.
     
  15. Juspathedog

    Juspathedog Member

    Vs: Oulun reitit

    Taisi olla ne ekat jäljet minun ja todellakin oli reitti vähän hakusessa oli sen verran tullut lunta reitille. Sain vielä siihen suon laitaan kelkankin kiinni :mad: Tovin tuli lumitöitä tehtyä. :)
     
  16. NikoJuhani

    NikoJuhani Ski-Doo freeride -15 & AC f6 snopro

    Vs: Oulun reitit

    hyvästi lumet, ensviikolla tulloo sit plussa kelit!:3 Ajakaa vielä kun voi!
     
  17. Jale

    Jale Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Tuohan on kieltämättä samaa sarjaa noiden hiihtoladulle tulevien lapsosten kanssa jotka hiihtää aivan liian hiljaa luistelusuksilla perinteistä eivätkä anna edes ajoissa latua. Itse en ymmärrä miksi sinne pitää tulla tupeksimaan minun eteen jos ei vauhti riitä.

    Kaupunki joutaisi kyllä kantamaan vastuunsa näissä epäkohdissa kun harrastajista ei siihen ole.
     
  18. Jarno.V

    Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

    Vs: Oulun reitit

    Joo siinä näky menneen aika syvällä, ;D tuiskupatti peitti sen oikean jäljen jota minä käytin.
     
  19. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Vs: Oulun reitit

    Haha ei ne nyt ihan päivän kahden plussa keleillä mihinkään katoa ;D
     
  20. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    Toisella laavulla on puita jos vain huomaa hakea tai tulistelee siellä. Prioriteettinä on ollut Waarilla saada nuo reitit raivattua ja valitettavasti tuo puuasia on jäänyt huomioimatta. Huominen menee Pudiksen reitillä mutta yritän jo keskiviikkona tai viimeistään viikonlopuksi saada laavujen puutoimitukset käyntiin.

    Kyllä Waarikin on syyllistynyt tuohon ja juuri tuossa kohti alkukaudesta, kun siinä on joessa kova virtapaikka joka saa jääpeitteen tosi myöhään. Saattaa tuossa silti ajaa hiljaa kuten minä teen ja varmaan siirrynkin ajamaan jo keskemmäksi kun jääpeite on jo vahvistunut.

    Huomenna raivailen ja mittailen jäät Yk-Pudis jospa vaikka saataisiin lana sinne ja samalla lisään sille Säävälän seudulle yhden kääntymismerkin niin selventää kulkua tuiskujen jälkeen.
     

Suosittele tätä sivua