Lynx rave enduro -05

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä m^^a, 9/2/15.

  1. m^^a

    m^^a Active Member

    Joo elikkäs sattui silmään tommonen -05 vuosimallin 600 koneella oleva lyne aj6000tkm ja huomen pitäs mennä kattomaan kelkkaa. Elikkäs oisin kysynyt kelkasta enempi tietäviltä kannattaako tuollaista edes harkita? kyseessähän on kaasari kone. Onko näissä ekoissa malleissa jotain erityistä jota pitäisi tarkistaa muutakuin perus jutut? hakua en tässä nyt pystyny käyttämään kun yksin vintiön kanssa kotona niin kiirettä pukkaa
     
  2. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: Lynx rave enduro -05

    http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=125766.0
     
  3. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Tosta jo selvisikin jotain. Onko näissä runko ja alusta miten kestävä? Ja entäs onko sähkö puoli luotettava? Itsellä ei ainakaan vanhemmissa lyneissä ole ollut sähköjen kanssa ongelmia. Ja moottorin kestohan riippuu pitkälti käyttäjästä. Muuten tuollainen välttäisi oikein hyvin minun ajoilleni.
     
  4. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Runko on tietääkseni kestävän mainees. Liukurungois on sattunut murtumia. Tottahan kaikki rikki saa. Jos on asiallises kunnos niin tottahan tuolla varmaan ajelee.
     
  5. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: Lynx rave enduro sport-05

    Tuli alkuviikosta tuommoinen otsikon mukainen kelkka ostettua ja nyt on muutaman kerran testattu kelkkaa niin tuli huomattua että etupää on todella levoton ja raskas kääntää jäätyneellä reitillä ja missä on paljon uria suksipainetta oon yrittänyt vähentää löysäämällä etupukin remmin löysimmilleen ja suksiin laitoin haritusta noin 0.5cm. Kelkka vähän parani noilla säädöillä mutta etupää hakee vieläkin aika paljon ja on reitillä raskas kääntää. Elikkäs mitäs seuraavaksi kannattaisi yrittää säätää?
     
  6. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Etupukkiin lisää paineita ellei nostele suksea, etujousia löysemmälle ja siellä konehuoneen puolella taitaa olla toinen reikä ohjausvarren nivelelle että menee hitaammaksi/kevyemmäksi kääntää (-06 sellainen on ainakin). Haritustakin voit vielä lisätä ainakin kokeeksi.

    Tuossa nollavitosessa muuten oli vissiin jotain myötäsyntyistä levottomuutta ihan tehtaan jäljiltä, keulan geometriassa mahdollisesti? Muistan lukeneeni jostain että jotain vaikeuksia tuon ohjauksen kanssa oli ja jotain muutettiin seuraavalle vuodelle...

    E: Niin, runko kestää, alusta kestää kunhan simmit on sellaiset ettei pohjaile herkästi ja pultit on aina TIUKASTI kiinni. Liukurungoissa pitää olla vahvikkeet kyljessä...
     
  7. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Pitää vielä yrittää säädellä kuhan tässä taas ehtii. Itsestä alkanu vaan tuntuu että noi ohjainraudat ei toimi tässä kelkassa ovat todella ottavat. Muuten kelkka on ihan ok. Saisi ton etupään toimimaan sen verran että uskaltaa jäällä ajaa edes 80kmh tänään kokeilin niin kovalla jäljellä meinaa kelkka heittää selästä
     
  8. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Kattele esim myynti osastoa ja sieltä Lynx r-evo RE:n alatukivarret ja vakaaja.
     
  9. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Kyllä sen saa kulkeen hyvinkin. Oot varmaan tarkastellu kaikki välykset olkatapista ym ohjauksen kilkkeistä. Hyvät raudat kannattaa valita puhumattakaan suksista. Haritusta ei saa olla liikaa yhtään. Edellinen pailakkani meni kyllä hienosti kunhan säädöt oli oikein. Tosin se oli pidempi elikkä r-evo x-trimmi.
     
  10. vesse

    vesse Well-Known Member

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Vaihda tuplaohjurit suksiin, niin vähenee se vetely huomattavasti.
     
  11. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Just otin kelkan lämpimään ja rupesin tutkimaan niin mikähän tässä olisi oikea camper kulma? nyt on aika reilusti negatiivistä sukset maassa ja sukset irti maasta. ajattelin että jos ton vetäisi nollaan ja sit kokeilisi.
     
  12. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Oman kokemuksen mukaan ei ole kovin tarkkaa. Ehkä vähän enemmän tuikkii kun on camberit kuten jokkisautossa...

    Haritus on se kaiken tärkein.

    E: niin ja vakiosukset ovat levottomat. Itsellä on PP:t alla ja paljon vakaampi kuin CTRL. Sikaraskas myöskin...
     
  13. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: Lynx rave enduro -05

    nyt ois camperit säädetty ja huomen pitää testata ku tänään ei ehtinyt. piti noita tankoja jatkaa 2cm puoleltaan että sai sukset vähän parempaan asentoon eikä camper ole vielä edes nollissa. Eli aika paljon oli sukset kallellaan. Jumahtaako ton etupukin iskarin säätö ruuvit miten helposti yritin säätää iskaria niin eihän ne perkeleen ruuvit mihinkään liikkunu. Pitää vissiin ottaa koko keppi irti ja tutkailla tilanne.
     
  14. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Nyt kun kelkkaa testaillu niin etupää rauhoittui noilla campperin säädöillä ihan siedettäväksi. Mutta tietääkö kukaan paljonko tossa koneessa pitäisi olla huippu kierrokset ja mitkä on kytkin ramppien vakio asetus?
     
  15. m^^a

    m^^a Active Member

    Vs: Lynx rave enduro -05

    Nonii tulihan se viimein tämänkin kelkan osalta remonttia elikkäs Koneesta meni kampuran päätylaakerit ei ollut edellinen omista vassuja laittanu laakereihin perkele! Tässä heräsi muutama kysymys kelkkaa laittaessa että mitkä tyhjä käynti suuttimet on vakiot olivat niin vituiksi hangattu että numeroista ei saanut selvää ja mikä on neulojen vakio asetus olivat ylimmässä lovessa kelkka on kokoajan röpöttänyt osa kaasulla mutta täys kaasulla tuntui aika laihalla käyvän. Entä onko porukalla kokemuksia wisecoista tässä koneessa? Ja onko se 25g sitä rasvaa riittävä määrä laakeria kohti?
     

Suosittele tätä sivua