Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Riimi, 25/1/15.

  1. Riimi

    Riimi Member

    Viime talvena tuli tehtyä suht täydellinen koneremontti rouvan rev 600 -03 kelkkaan. Lunta ei täällä etelässä viime talvena juuri ollut , joten ajamaan ei päässyt. No tänä talvena on rouva jo päässyt jonniivverran ajamaan ja nyt on vanhassa rev:ssä jonkimmoinen ongelma jota en taida osata ratkaista. Kelkka lähtee hyvin käymään sekä kylmänä,että lämpimänä mutta ,kun kelkan ajaa lämpimäksi jää tyhjäkäynti niin suureksi , että kytkin melkein nappaa kiinni ja kelkka on liikkeelle lähtemäisillään. Mikäs vois vaikuttaa kovaan tyhjäkäyntiin kun kaasarin säätöihin ei ole koskettu. Kylmänä kone käy nätisti tyhjäkäyntiä , kulkee ja toimii tosi hyvin sekä kylmänä että lämpimänä mutta tää kova tyhjäkäynti lämpösenä on ongelma
     
  2. Tepi-73

    Tepi-73 Well-Known Member

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    Laskeeko kierrokset jos pikkasen lipsuttaa kaasua? Itsellä ollut samaa vikaa (ominaisuus) Evo ja R-Evo Lynxissä.
    Kylmänä tyhjäkäynti 1800 ja ajon jälkeen 2500-3000.
    Saattaa olla myös ilmavuoto stefassa tai imukaulassa? Oletko tulpat katsonut, käykö laihalla?
    Isommat tyhjäkäyntisuuttimet vois auttaa. Asiasta ollut keskustelua aikaisemminkin.
     
  3. Riimi

    Riimi Member

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    Ei auta kaasun lipsuttelusta ja stefat sekä imukaulat läppärunkoineen ovat uudet. Ennen koneremppaa tätä ropleemaa ei ollut. Täytyy vielä ottaa tää ns. putsarikotelo pois ja varmistaa et luistit on varmasti alhaalla. Hirvittää vaan toi , jos saapi ilmaa jostain väärästä paikasta nii saattaa mäntäpistiäinen ilmaantua , rouva suuttuu ja sit kellään ei o mukavaa...ainakaan täällä meillä.
     
  4. TkmTalermo

    TkmTalermo New Member

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    mulla oli täysin samoja ongelmia alkukaudesta! tyhjäkäynti ruuvia pyörittelin ja annoin vehkeelle vaa kilometrejä nii vika katosi.... epäilen että oli vaan käytön puutetta! :) toki varmistin pilotilla eka mahdolliset ilmavuodot!
     
  5. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    Vaijereiden vapaa kulku kannattaa tarkistaa.
     
  6. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    Jousi irronnu, siitä imukurkkujen luota päästä varin takaa heti kun kuomun avaat.. huomaat kun liikutat kaasua ja tarkkailet liikkuvia osia.

    täällä oli sama.
     
  7. jokke

    jokke Well-Known Member

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    Sama juttu omassa kun laitto pikkasen ryyppyä päälle
    Niin tasottu tyhjäkäynti putos kohalleen, voisko olla se
    Dpm juttu
     
  8. J_S

    J_S New Member

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    iselläni samaa vikaa ja äsken selvisi.. toinen imukaula revennyt vaikka viimetalvena molemmat vaihdettu..
     
  9. Riimi

    Riimi Member

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    Kiitti vastauksista. Tyhjäkäynti ropleemaa alkaa olla voitettu elikkä kone käy aika nätisti n.1500kierrosta tyhjäkäyntiä mutta kierrokset laskee hitaasti tyhjäkäynnille . Reitillä, kun ajelee ja kelkan pysäyttää niin menee 10-15 sekuntia , et tyhjäkäynti putoaa normaaliin 1500 rpm:n . Saako kumminkin jostain kumminkin ylimäärästä ilmaa? Vai mikä piru häntä vaivaa.
     
  10. Riimi

    Riimi Member

    Vs: Ski-doo rev 600 -03 tyhjäkäynti ropleema

    Noniin. Onhan aikaa kulunut tämän ketjun edellisestä postauksesta. Täällä etelässäkin on jo jonkimmoinen lumipeite . Rouvalle tuli -15mallinen 800 Boondocker ja rev siirty tyttärelle,joka juur sai kelkan ajoluvan ja hinku kelkkaileen on ennennäkemätön. Rev:ssä oli säilynyt tää kierrosten laskeminen tyhjäkäynnille ongelma , eli moottori lämpimänä ,kun ajosta pysäytti ja jätti tyhjäkäynnille niin kierrosten kesti laskea melko kauan normaalille n1500-1800 kierroksen tyhjäkäynnille . Tänään aamulla otin kaasarit pöydälle ja eikun purkuun. Muuten kaikki ok. mutta tyhjäkäyntisuuttimet olivat täysin ummessa. Kaasarit takasin nippuun putsattuna ja ai että , kun likan kelkka toimii hienosti ja tyhjäkäynti ongelma oli tiessään. Kone tuli rakennettua uusiksi kovalla vaivalla,rahuakin meni mut sen vertaa ei sitte jääny virtaa,et ois kaasarit puhdistanu. :-[
     

Suosittele tätä sivua