Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. tigu

    tigu Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Oli kyllä todella jäistä ränniä ot-muhos väli,mutta muuten oli hyvää baanaa päästellä :) Iteltä vain loppui leikki lyhyeen kun pollesta naulas toinen pytty kiinni n. 3km ennen muhoksen nestettä.Sen verran sain onneks konetta käymään että pääsin nilkuttamaan ihmisten ilmoille ::)
     
  2. Kimmo_89

    Kimmo_89 New Member

    Vs: Oulun reitit

    Sinun kelkkako siellä oli iltasella nesteen pihalla? Käytiin sisällä kahvilla ja ihmeteltiin ulos mennessä että ei polariksen kuskia näy missään :D
     
  3. tigu

    tigu Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Juu minunhan se :-X
     
  4. toripolliisi

    toripolliisi Polaris 600 XC SP -03

    Sensuroitu
     
  5. mp71

    mp71 Renegade 850 XRS -19, Oulu

    Vs: Oulun reitit

    Ei taida mennä reittiä merelle tällä hetkellä vai onko joku muuttunu?
     
  6. temu74

    temu74 kelkaton

    Vs: Oulun reitit

    Onko tietoo missä kunnosa ot-yk-pudis,jos huomenna aamupäivällä
    lähtis pyörähtään ainaki juustolassa.
     
  7. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Olen tulossa viikon loppuna vaalaan kelkkaileen. Tietääkö kukaan missä kunnossa on tuo rokua-oulun väli ajattelin ajaa Utajärven kautta. Ainakin toissa vuonna oli loistavassa kunnossa. Sen tiedän että vaala rokua väli on pattista
     
  8. Japsteri

    Japsteri Active Member

    Vs: Oulun reitit

    Joo itteeki kiinnostais toi ot-yk väli, onko patilla vai joko multa pölisee? :)
     
  9. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    Liekö Toripolliisia jälkikasvu valvottanut tahi rakennushommat vastustanu kun pitää tämmöistä provoa julkituoda. Huumorin piikkiin nämä laitetaan mutta näistä saa kukkahattutätit ja muut vastaavat hyviä työkaluja omiin toimiinsa ja toivoisin että näitä ei julkaistaisi.
    Tässä kuvina tuoreet terveiset hiihtäjältä joka näki paljon vaivaa poiketessaan ladulta kelkkareitille terveisiä suoltamaan.
    [​IMG]
     
  10. MakeT

    MakeT Lynx Boondocker 600 -13

    Vs: Oulun reitit

    Näkyy tuo hiihto tekevän ihmiset agressiivisiksi/suvaitsemattomiksi, vai onko ne muuten vaan typeriä. Jatkuvasti saa lehdistä lukea kun on toisia huijottu sauvoilla yms ja näköjään paskovakki minne sattuu.
     
  11. toripolliisi

    toripolliisi Polaris 600 XC SP -03

    Waari, mikähän tossa oli provoilua? Tällä hetkellä ajot on aika nollissa mikäli noin ei toimi. Lumitilanteen takia merellä ei voi enää ajaa. Ajamaan oli pakko päästä niin jouduin ajamaan noin 1km pyörätien reunaa. Vauhtia tyyliin kävely, joten tuskin tuosta edes kukkahatut herneitä vetävät. Loput ajoin asiaan kuulluvilla reiteillä. Vai eikö kukaan palstalaisista ikinä syyllisty tuohon? Varmaan kaiken a ja o on se miten tuon tekee.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  12. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    Kyllä se kaiken A ja O on että pysytään merkityillä ja luvitetuilla urilla sekä reiteillä. Waarin järkkymätön mielipide jota ei voi muuttaa.
    Laki ja asetus määrittelee raamit jolla mennään.
    Pohtii Waari
     
  13. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Oulun reitit

    Sehän on sakkoa heti kun sinivuokot sattuu kohille jos vähänkään tellaa näyttää väärissä paikoissa.
    Kyllähän tuolla entisellä merelle kulkevalla osalla näky jälkiä edelleen ku pyöräilin tuosta perävainion kohalta. Ja niitä kelkan jälkiä oli kyllä vähän missä sattuu ojien/pyöräteiden pientareilla. Ei taida olla tietoista väkeä nuista reittien olemassaolojen loppumisesta. Nuista kun ei vissiin tiedoteta missään muualla kuin täällä foorumilla?
    Vai onko kaupungin kelkkareitistö karttapohjaan tehty muutoksia, totta sieltä ne jätkänristit otettu pois?
     
  14. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Mk-reitti ja ura osoitetaan maastossa jätkänristeillä, jollei niitä maastossa ole, ei ole myöskään luvallista uraa/reittiä (näin ainakin täällä isollakirkolla, Lapin selkosilla saattaa sitten ristienväliä olla joku poronkusema tai pitäjä). Perävainion/Rantavainion ura on ollut pois kaupungin urakartasta paritalvea.
     
  15. toripolliisi

    toripolliisi Polaris 600 XC SP -03

    No prkl! Pahoitteluni. Pakko kysyä, että kuskaako kaikki foorumilla telillä kelkat reitille niin ettei tule yhtään laitonta ajoa? Nostan kyllä hattua porukalle, sillä pihalta lähtöhän on käytännössä mahdotonta.

    Nooh! Toivotaan, että saadaan vielä talvea ja pääsen merelle ajamaan.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  16. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Oulun reitit

    Kärryllä on viety ouluntulliin kelekka aina, vaikka omasta pihasta sinne ois matkaa 2km. Ja omasta pihasta jos uralle haluais ni pitäs laittomasti ajaa n.150 metriä. Ei vaan oo pokkaa lähtiä niinkään lyhyttä matkaa ku tietää että on 1000silimäparia kyyläämässä vaikka kuin ajas nätisti..
     
  17. p.i.t

    p.i.t Kiilakotelo 08

    Vs: Oulun reitit

    Kyllä ne vaan on kärryllä vietävä vehkeet pelipaikoille. Eipä tuo oo häävi matka itelläkään ku pääsis vonkaseen reitille tienvierusta mutta tähän on tultu.
     
  18. toripolliisi

    toripolliisi Polaris 600 XC SP -03

    Nyt on siis paikallaa asennepäivitys ja tulevaisuudessa siirtyy kelkka kärryllä. Eihän tuo loppupeleissä iso homma ole.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  19. repeat

    repeat Kitty Cat

    Vs: Oulun reitit

    Hiirosessa ois itselle lähin virallinen jälki lähteä ajamaan ja linnuntietä tuonne ois matkaa varmaankin kilometrin verran ja aikalailla metän läpi sais ajaa. Tästä huolimatta kelkka on aina täällä Oulussa tullut kuskattua kärryssä Ouluntulliin, tänään viimeksi ja siitä ajamaan. Mökillä onneksi sentään pääsee pihasta järven jäälle ja siitä suorilla reiteille =D

    Ai niin. Olipa makeaa baanaa Ot-Utajärvi-Yk-Ot. Harvoin tulee kylmä plussa keleillä, mutta tänään tuli. Syynä oli todennäkösesti se *keleen vesisade joka kasteli kunnolla. Veikkaan ettei sunnuntai-illasta ole kovinkaan häävissä kunnossa reitit jos viikonloppuna on paljon liikennettä, kun vaikutti olevan aika pehmeää paikotellen.
     
  20. kimmo111

    kimmo111 Vannabee kelkkailija.

    Vs: Oulun reitit

    Onko ne yhtään patilla mistää nuo meijän reitit?? vois tuota ratsua käyä kokkeileen josko olis välttävä ajaa, joku pikku patinhakkaus olis paikallaa nyt, onkoha rokua ja utajärvi muhos jutut ihan baana vai saako sielä hien?
     

Suosittele tätä sivua