Suositelkaa kenkiä

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 24/2/06.

  1. clown

    clown Well-Known Member

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Bison liquid rubber tai Liquisole
     
  2. Patrik

    Patrik xc500sp & lynx 3900 gl finlandia purettuna

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Tänää tuli käveltyä kelkkareitillä kolmisen kilsaa fxr x-crosseilla nii piti nauhat avata ko kävi jalkoihin sen verra kipeää. Muuten ajaessa tuntu hyvältä, kun tukevat ja nauhoja saa tosiaan voimalla kiristää.
     
  3. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Tuntuu nuo RE:n astinlautojen etuosassa olevat sivutuet olevan myrkkyä noille kengille. Yhdessä talvessa scoteista kärkien ulkokulmat puhki. Missä kengässä olis luja se kärki? Crossikengät ei oikein miellytä, että ne ei ole vaihtoehto.
     
  4. Ratox

    Ratox Well-Known Member

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Samaa huomannu! Mut miusta vaikuttas et kengät hankaa niihin sivuposkien lukituksen mekanismiin. Siinä sellanen teräväkulmanen muovilipare. Scottin 250 ajan ja sivut hankautunu ja eivät pidä vettä,paremmat hakusessa! Mielellään crossimallia! Oisko se sit Tech 10 sijotettava?
    Kokemuksia?
     
  5. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Tuota mietin itekkin että onko tosiaan se lukitussysteemi mihin hankaa. Mutta tosiaan saa suositella lujakärkistä monoa.
     
  6. R.D.R

    R.D.R Member

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Klim Adrenaline GTX ;D
     
  7. Hebbe

    Hebbe Lynx 600 Enduro

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Jos ihan crossi saappaita haluaa käyttää niin en kyllä noita jäykkiä kenkiä(Tech yms) valitsisi. Sidi crossfire tai Tcx pro nivelletyllä nilkkamekanismilla niin pystyy kelkan päällä liikkumaan liukkaammin.
     
  8. Kortelaine

    Kortelaine Lynx BD 3700 Shorty -22

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Tech10 on nivelletty + nivelletty sisäkenkä :p 2 talvea ajanu ja hyvät on :) Ainut miinus nuissa on hinta uutena ~500€..
     
  9. Lampivaara

    Lampivaara Well-Known Member

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    HMK team Boa kengillä kolme talvea ajaneena, hyvät, lämpimät, tukevat ja suojaavat kengät. Kannattaa ottaa useampi numero isompi kuin normikenkää ostaessa.
     
  10. asddsa

    asddsa BD 3700 RE

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Itellä nyt pari reissua takana vastaavilla ja voin myös suositella. Pistäny vain mietityttään, että miksei mulla ole aiemmin ollu tämmösiä. :)
     
  11. o-p-k

    o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    No niin.. Monot menee ensi talveksi uusiin puihin, ja varmaankin klim adrenaline gtx taikka hmk team on valinta.
    Kysymys kuuluukin että onko tuo boa nauha systeemi sen extra n.50€ arvoinen? Ja kuinka tuo räikkäsysteemi pysyy ehjänä? Jos se menee rikki, niin kenkä on vissiin sitämyötä käyttökelvoton? Perinteisiä nauhojahan tuohon ei tilalle saa.
     
  12. Leboef

    Leboef Polaris RMK Khaos 3"

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    On se boa-systeemi kyllä ihan saaterin kätevä että kyllä siitä kannattaa maksaa. Ja sillä ite boa-kiristimellä on käsittääkseni ikuinen takuu. On kyllä ollu sen verta jykevää tekoa että ei tuntus helpolla rikki menevän. Itellä hmk team boat ja ollu kyllä hyvät kengät kaikin puolin.
     
  13. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Parhaiten pääsee boa oikeuksii vielä niissä kenkämalleissa joissa nilkalle ja jalkaosalle oma kiristys! Tykkään!
    Sanottakoon miinuksena, simms in kahluukenkien boa menny parissa kesässä huono toimiseksi, ku tarpoo välillä hiekassa ym kurassa.....
     
  14. ahtaaja

    ahtaaja Well-Known Member

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Onko sama boa kun sievin turvakengissä, niihin ainakin saa korjaussatseja, oon parit purkanu ja laittanu, ei oo ameriikan temppu.. pienellä torx ruuvilla siitä keskeltä se nuppi irti niin voi vaikka putsatakkin sen räikkämekanismin...
     
  15. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Eikös boassa pitäis olla lifetime warranty? Pitäis kestää siis ainakin kenkien käyttöiän. Itsellä kestäny hyvin kyllä kengissä, polvituissa ja rullaluistimissa. Toiset Sievitkin jo menossa kyseisellä kiinnityksellä, ja kestäny jopa likaisissa olosuhteissa :).
     
  16. Pekka

    Pekka Noviisi

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Ei se nyt BOA:kaan ihmeitä kestä. Ei edes kestäny autolla ajaa kengän päältä ::) ;D mistä lie kannattaa nuo varaosat hankkia?
     
  17. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

  18. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Mulla yhen talven ajot ollu scott 450mx eli käytännössä sama kun 250. 4000km ja kengät on aivan paskana! Pohjista isoja paloja irti, kaks soljen vastakappaletta rikki, toisesta sisävuori aivan irti. Sanoisin että luokatonta paskaa! Kuramopohommissa oon tech9 ajanu vissiin kolme vuotta ja käytettynä ostin hyväkuntoisena, ja kelkkailu on kengille kesyä puuhaa verrattuna enskapenailuun. Ei tarvi scottin rossikenkiä ostaa nevö evö.
     
  19. Lavikka

    Lavikka Well-Known Member

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Rossisaappaat mallia tech 7 ollut käytössä pari vuotta ja viime talvena aloin käyttää niitä myös kelkkaillessa. Hyvin on kestäny käyttöä, yks solki katkennu eikä uusi paljoa maksanu. Oikeestaa muuta valittamista ei oo ku että kuivuu huonosti jos kunnolla kastelee niin ainakin sen puolee sisäkenkäversiot vois olla parempia
     
  20. Tjp-

    Tjp- GLS 3500 -93 & Cobra Racing -95

    Vs: Suositelkaa kenkiä

    Kokemuksia?
    http://www.polaris.fi/varusteet-ja-tarvikkeet/sporstwear/fxr-xcross-boots-ajosaappaat

    Ei olis ennää pahan hintasetkaa..
     

Suosittele tätä sivua