Kysymyksiä 04-06 XC Polleista

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä JiiPee82, 2/3/15.

  1. JiiPee82

    JiiPee82 Well-Known Member

    Moi.

    Hommasin tänä talvena ensimmäisen kelkan (arctic catin pantherin) ihan kokeeksi että jaksaako tuolla ajella ja kyllähän se niin kivaa on että mieli tekee päivittää sporttisempaan.
    Ajot on lähinnä lähinurkissa pyörimistä lasten kanssa, mutta kyllä välillä voi reittiäkin käydä ajamassa. Naapuri lupasi ensi talveksi tehdä jonkinmoisen radan omalle pellolleen niin nyt kiinnostaisi hommata sitäkin silmällä pitäen kohtuuhintainen vakaampi peli. Nuo XC mallit ovat sen verran mukavissa hinnoissa että kiinnostaisi niistä kuulla lisää.

    -Onko jotain tiettyä mallia tai konetta mitä kannattaisi etsiä tai välttää? Nuo uudemmalla perällä olevat miellyttävät huomattavasti enemmän silmää.

    -Pakki on ehdoton, onko näissä kaikissa?

    -Onko hyviä ideoita miten tuohon (uudemman mallisen) penkin perään saisi järkevästi jonkun matalan kaaren tms. josta kyytiläinen voisi pitää kiinni?

    -Kuinka luotettavia laitteita nämä ovat?

    Kiitos paljon jos vaivaudutte vinkkejä antamaan.
     
  2. JariR

    JariR Well-Known Member

    Vs: Kysymyksiä 04-06 XC Polleista

    Taitavat olla virallisesti 1-paikkaisia vehkeitä, lasten kanssa ajelu otti silmään että jos jotakin sattuu niin vakuutusyhtiö osaa kyllä evätä korvauksia tuon per. ja muutenkin enempi reittipeli kuin pilkki/makkaranpaisto perheen kanssa-laite.
     

Suosittele tätä sivua