Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Ei ole lana liikkunu tällä vkolla, ens vkolla sitten laajasti jos vain lumi-/keli olosuhteet sallii.
     
  2. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vs: Oulun reitit

    Onko kukaan käyny lähipäivinä ajelemassa ja missä kunnossa siellä reitit on? Hiki varmasti irtoaa jos ei lanaa ole viikkoon näkyny mutta riittääkö lumi ettei mene aivan köröttelyksi? Lähinnä kiinnostas tuo, että pystyykö Ouluntullista lähtemään reitille vai kuskaanko suosiolla johonkin etemmäs?
     
  3. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Oulun reitit

    Sunnuntaina jo ot suunnalla paikotellen lumet tosi vähänä, tuskin viikossa ainakaan parantunu tilanne.
     
  4. jou jou

    jou jou Member

    Vs: Oulun reitit

    Tälle iltaa ouluntullista muhokselle päin viis kilsaa ja takasi. Ei siitä ajosta mittään tullu niin käännyin takasin. Jäistä eikä jäähytä. Liut vaan kärys :mad: johonki muualle roiata tuo kelkka jos kehtaa ajaa
     
  5. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    Ouluntulli-Muhos väliä ei Waarikaan ole viikkoon ajanut ja viimeksi kun tulin niin soilla oli jo lumet vähissä, toki reitillä hyvä polanne. Metsässä taas tilanne on hyvä kautta koko reitistön, ei pahaa patikkoa ja sosettakin riittää voiteeksi. Nyt on muutamana aamuna ollut pita jäässä mutta päivän mittaan aina sulanut. Loppuun pari kuvaa soilta MUhos-Rokua ja metsästä Utajärveltä.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. - MK -

    - MK - Vanha lintta

    Vs: Oulun reitit

    Tänään aamusta käyty ajamassa tyrnävältä rokualle päin. Reitti kova ei irtoa lunta voiteeksi ja jäähytykseen lämmöt tapissa kokoajan. Hermot meni. Illasta tietenki vois olla sitte sosetta.
     
  7. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Oulun reitit

    Käytiin ajamassa Jääli-Yk-Muhos-Yk-Jääli. Eipä oo noin huonossa hapessa oo reitit ollu koko kautena. Pattia riittää ja muhospäässä paikotellen lumet aika vähänä. Mutta lystiä oli niinku aina! Tosi vähän oli kelkkoja liikkeellä.
     
  8. Suiza

    Suiza Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Eilen käväisin Koillisportissa kahvilla. Hyvä oli reitti ajella. Juustolaan saakka hieman enempi turistipattia, siitä eteenpäin vähempi, lunta hyvin koko välin.
     
  9. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: Oulun reitit

    Et sitten mitään muuta nimeä keksinyt tai eikö tuota faktaa olis voinut jakaa Oulun Seudun Moottorikelkkailijoiden sivustolla? Eli tuon niminen sivusto löytyy jo. Myös nettisivut www.osmk.fi. Eli tuohan on paikallisen kerhon virallinen nimi. Tuossa vielä naamakirjalinkkikin:

    https://m.facebook.com/profile.php?id=189844671046382
     
  10. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    Jos on ajopaineita niin Oulu-Yk ja siitä mihin suuntaan vaan on reitti ajettavassa kunnossa. Pikku pattia joten saa kuskikin lämmöt päälle.
    Tässä osoitteessa on Extremen hallinnoima Oulujokilaakson reitit ryhmä. https://www.facebook.com/groups/606730582790948/
     
  11. Hra XC

    Hra XC Well-Known Member

  12. xtreme12

    xtreme12 polaris 900 fusion -05

    Vs: Oulun reitit

    HEI. teimme waarin kanssa facepook ryhmän jossa voimme päivitellä reittien kuntoa ja seurata tilanteita realiajassa. niin minä kuin waari ja kuin myös toivottavasti sinä olet mukana ryhmässä ja kun satut kelkan kanssa johonkin pahaan paikkaan mistä tekisi mieli ilmoittaa jollekkin että nyt tarvitaan liikenne merkkkiä paikalle niin voit ottaa Kamerakännykälläsi kuvan ja jakaa sen suoraan kyseiselle sivustolle. näin me osataan väistää kyseistä paikkaa kunnes se kohta on korjattu / merkitty.
    myös kun ajelet kauniissa auringonlaskussa kalimeenlammen ohitse ja aurinko kiiltää vasten tasaista kelkkareittiä niin laita siitä meille kuva alla näkyvälle sivustolle niin näin mekin osataan selittää vaimolle kuvan kera miksi juuri nyt pitää nykäistä polaris käyntiin ja suunnata kohti kalimeenlampea.
    Tietysti myös teille se positiivinen puoli että sehän saattaa Waari siellä hieman vihjaista missä se lana on milloinkin liikkunut ;)

    TÄSSÄ VIELÄ LINKKI KYSEISELLE SIVUSTOLLE: https://www.facebook.com/groups/Oulujokilaaksonkelkkareitit/

    Tuumailee Xtreme
     
  13. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Oulun reitit

    Nyt kun tuo kelkkareitit.fi on alhaalla näkeekö mistään oulun suunnan reittejä tuonne Rokualle asti?
    Edit: Löytyi
     
  14. Zammy

    Zammy Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Jääli-YK on ihan sopivassa ajettavassa kunnossa. Pikkupattia mutta aika pehmeetä. Välissä oli onneksi vähä isompaakin. Soiden päätyojissa vähän lunta ja olipa tuonne Kalime-YK/muhos risteys välille (mikähän suo se nyt onkaan)tullut mettäkone rymisteleen osin reittiä pitkin. Hyvät on ajokelit vielä muutaman viikon, jos muistaa pakastaa öisin...
     
  15. polar

    polar Active Member

    Vs: Oulun reitit

    Toissapäivänä kävin ajelee kalime-yk-utajärvi väliä 145km tuli mittariin hyvä oli päästellä varsinki yk-utajärvi väliä, alku pientä nypytystä mutta sitten tasottuu suorastaan loistavassa ajo kunnossa oli ja reitit mukavan pehmosia.
     
  16. jones-

    jones- Nytro SE

    Vs: Oulun reitit

    Vieläkö Muhosjoella riittää jäät kulkemiseen?
     
  17. Kartte

    Kartte Pro RMK

    Vs: Oulun reitit

    Radiossa taisivat mainita ettei jäille ole enää menemistä missään. Toki jos jollain on tarkempaa tietoa Muhosjoen tilanteesta niin se olisi hyvä tietää. Varmempi olisi varmaan kiertää Utajärven kautta...
     
  18. ympyrä

    ympyrä Well-Known Member

    Minkälaisessa kunnossa Muhos-Rokua on? Kartasta katsoessa Muhoksen päässä oli joen ylitys. Vieläkö jäät kestää?


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  19. mahonen

    mahonen Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Missä kunnossa yk-pudasjärvi? tai rokualla päin reitit missä kunnossa?
     
  20. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Oulun reitit

    Madekosken kohilla joki virtaa jo ihan täysillä, kaveri kävi 2viikkoa sitte pilkillä ja meinas että ois ollu 40 cm jäätä... Kohtuu nopiaa sulanu jos on paikkasa pitäny!
     

Suosittele tätä sivua