millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä dragon 700, 9/7/14.

  1. S4ms4

    S4ms4 Lynx G-type Lynx RS vm:11 AC Alpha HC

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Talvella aamulla ennen kukon pierua ku ajelin töihin ja poltin säynävää niin mietin et josko heittäis tämän askin jälkeen tämän homman pois. sit illalla paikallisessa viimosen poltin ja seuraavana päivänä hypin seinille ja kiduin. yön nukuin ja seuraavana päivänä ei tehny enään tiukkaa. nyt reilu puoli vuotta polttamatta ja hyvä ku muistaa polttaneensa. 6-7 vuotta meni aski per vuorokausi. Et helpolla itte pääsin. ja kunto on noussu ku on koko ajan jaksanut paremmin käydä juokseen. mukava ku ei tartte puuskuttaa.
     
  2. dragon 700

    dragon 700 ski-doo mxz tnt 550f

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    ei kovin hycintupakka palo jo 2 päivän jälkeen ku rupes tarpeeks vituttaa :mad: vaan on edelleen pyrkimys siihen että ennen kelkkakautta loppuu ja mitä luultavammin jäniksen mehtuun alotuksen jälkeen rupean yrittämään taas mut koko ajan tälläkin hetkel koitan vähemmän ja vähemmän poltella...
     
  3. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Löysä.
     
  4. dragon 700

    dragon 700 ski-doo mxz tnt 550f

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    ainoo mikä tääl on löysää nii taitaa olla sun kelkan hihna ;)
     
  5. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Ei oo löysä lynxissä, evinrudessa kylläkin ;) Catissa ne vasta löysiä olikin, huh huh.
     
  6. mc kohmelo

    mc kohmelo Winha 35,Raijd 5000,aktiv alaska,

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Itse vedin röökiä n.35 vuotta ,mutta korvikkeilla en saanut muuta kuin parin kuukauden lakkoja aikaiseksi.Sitten vaan päätin/tympäännyin turhan lutkutukseen ja päätin vaan olla polttamatta- nyt takana 5 savutonta vuotta ilman retkahuksia ja on niin pirun mukavaa kun ei tarvii joka aamu köhiä räkämällejä ett sais henkee.Toki en voi sanoa etteikö olis mielessä joskus käynyt mutta kun muistaa mitä ennen oli ja mitä nyt niin mielitekojen kohde on muuttunut :p.Paino vaan hyvin tahtoo perk.nousta mutta jaksaapahan kantaa läskisä.
     
  7. Glx5900

    Glx5900 TNT 2008

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Lopetin noilla, aika vahvaa kamaa mutta tosiaan toimii. Totesin että nyt pitää lopettaa kun yskitti joka päivä ja muutenkin vitutti koko touhu, purkat yms. korvikkeet auttoi pari viikkoa tai kuukauden. 12 vuotta vedin aikalailla askin vuorokaudessa ja nyt 2.vuotta polttamatta.
     
  8. Viikinki

    Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Ihan vielä en voi luvata lopettaneeni, kun vasta viikko on takana!

    Konsti oli hyvin yksinkertainen ... jostain kumman syystä 28v pössyttelyn jälkeen
    rööki alkoi maistumaan p#¤%#lta! Siinä tukena on ollut sitten nicoretet!

    ...mailmassa on jo nyt kauheesti uusia hajuja! ::)
     
  9. JalmariVari

    JalmariVari Well-Known Member

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Ainahan se paskalta maistuu, paitsi se eka rööki! Itte kans vuosikymmeniä poltin sätkäröökiä, mutta loppu se tuli sillekin, kai jotain 8 vuotta sitten. Ens alkuun mentiin Nicorette inhalaattorilla, se on ainoo joka oikeesti toimii eikä pyörrytä ja pakki sekoa. Nyt ei oo heikkookaan, ryypätessä poltan joskus röökin, pari, sen verran annan itelle anteeksi. Muuten ei esim. duumissa tai himassa tuu ees mieleen polttaa.
     
  10. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Päätin vain, että en polta enää...

    -P-
     
  11. Mikaitos

    Mikaitos Active Member

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Appiukon konsti: Ei sytytä uutta...

    Paljon helpompaa lopettaa tupakointi, kuin kelkkailu!
     
  12. jussih4nk

    jussih4nk Well-Known Member

    Vuosi ja 2kk takana viimesistä savuista.. Kuulin semmosen neuvon että,aina voi mennä tupakalle, jos et voi olla polttamatta! Ja ainaki tähän asti on voinu olla ilman8)
     
  13. skidoo500mxz

    skidoo500mxz "-10 Puhku Rave"

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    http://www.nicorette.fi/tuotteet/inhalaattori

    Vaimo lopetti tuon inhalaattorin avulla ja jonku lopeta tupakointi kirjan luettuaan..ite oo polttanu vakkaristi koskaan ;D
     
  14. galtti

    galtti Rmk assault -14

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Itellä ei vaan ollu enää rahaa polttaa.. Mutta eipä siinä ei sitä rahaa oo kyllä nykyäänkään penniäkään enempää..
     
  15. bonus

    bonus Well-Known Member

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Kyllä se ainakin itselläni vaati aika hyvät olosuhteet lopettaa ja päätös tuli itellä silleen, että kun siinä illan kähmässä viimesiä tupakkeja askista kaiveli terassilla ja pihalla -25 pakkasta. Tuli siinä noijuttua sormet jäässä että taas pitäs tätä paskaa käyä lisää ostamassa, sillon napsahti.. :D Ensimmäinen viikko meni suurinpiirtein silleen, että töissä päivä, siellä ei saanu polttaa. Töiden jälkeen ruoka naamaan ja heti päiväunille. :D Niitä tunti kaks ja sitten jo piti melkein hetikohta valmistautua jäähallille lähtöä. Niitäkin jäävuoroja sattui sille ekalle viikolle mukavasti melkein joka päivä. Siitä sitten iltapala ja melkeinhän sitä jo kohta piti nukkumaan mennä. :D

    Eli tekemistä piti olla itsellä, että onnistu! Ja ihan nolla toleranssilla mentiin. Ei mitään "yks sikari ehkä sillon tällön". Ei. Sen tietää miten siinä käy. :D Ja kun kokoajan teki mieli jotaki napostella, niin ostelin repullisen hedelmiä, porkkanoita ym. ;D Alkoholituotteita ei uskaltanu käyttää kahteen kolmeen viikkoon... Kolmen viikon jälkeen kun lonkeroa maisteli, niin kapekkiin ei uskaltanut vielä mennä. :D

    Kohta vuosi ja 2kk ilman mitään nikotiinituotteita! Vähän reilu 10 vuotta tuli tupruteltua.
     
  16. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Kai sitä köyhemmätkin röökaa jos sulla on pihassa 14rämäkoo ;D Sehän on vaan kysymys mihin haluaa sijoittaa, ennen vaikka viskelee setelit tuulettimeen kun kessua ostaa ;)
     
  17. jumo

    jumo Well-Known Member

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Vajaa 2 vuotta polttamatta ( max. 20 röökiä menny 2 vuoden aikana, känniröökejä)

    Motivaationhan se vaatii, yli 20 vuotta polttamista takana ja välillä jopa muutamien vuosien taukoja.

    Päätös synty ajatuksella " Koko loppuelämän aikana ei tarvii kieltäytyä ko yhdestä röökistä, seuraavasta. "

    Aiemmin vierotin kerran itte röökistä juoksemalla, aina ko alko tehä mieli liikaa niin tossut jalkaan ja lenkille. Tuli muuten juostua ja ko siellä yrjö kurkussa köhi puuta vasten keuhkoja pihalle niin ei parii tuntiin tullu rööki mieleen. ( tää nuorempana ko tiesi ettei pumppu petä ja tähän ei ehkä kuole)

    Nyt ei koivet kestäny juosta niin paljon ko ois röökiä tehny mieli ;) joten fillarilla perkeleeni kesytin.

    Nikotiinipurkkaa pahimman vaiheen aikana. Minulla oli pakko tasoittaa mieli nikotiinipurkalla kerran - pari päivässä alkuviikkojen aikana, hermo oli muuten liian kireellä. En pysty sitä pureskelemaan vaan pari purasua ja kielen alle muhimaan, tai huuleen niinko nuuska. Se piti vain ottaa ennen ruokailua / kahvipaussia ettei oo nikkikset just heikolla hetkelle, eli ennakoivasti niinko suojalääkityksenä ;). Pari viikkoa ja alko unohtua seki. Sama nikotiini siinä koukuttaa eli ei sitä voi ko pakkoapuna hetken käyttää.

    Muutama rööki tulee joskus kaljotellessa otettua mutta en jää siihen lillumaan ja anna siitä ittelle tekosyytä polttaa seuraavana aamuna. Eka vuoteen en tosin uskaltanu sitäkään tehdä.

    Mulla ainaki paino nousi ja nyt aletaan sitten sitä läskiä sulattamaan ko yksi riippuvuus on selätetty. En jaksanu ressata painonnoususta silloin kun nikotiinia ajoin kropasta ulos, jos nyt keskittys sitten läskinsulatukseen.


    Vaikeaa se on, todella kovaa joutu motivaatiota välillä kaiveleen mutta loppupeleissä se kuitenkin on lyhyt aika.

    Pahalla hetkelleä piti tosissaan ittee tsempata " Nyt, just NYT on se hetki ko et ala velliperseileen, kävele ulos/ mee poriseen muualle/ mee tekeen joku juttu, mitä tahansa sijaistoimintaa mutta et mee sinne röökipaikalle" Ja yllättäen se sittenkin menee ohi ko tekee jotain, jouten ei voi olla.


    Nikotiinista pääsee aika helposti minusta irti muutamassa viikossa, mutta se haluaminen jää pääkoppaan ja ehkä nyt on silleen että muiden röökinpolttoa voi vierestä kattella ilman että joutuu hammasta puremaan.

    Ja röökaamista vaikeutti vuodesta 2002 lähtien päätös että ikinä muksut ei tuu näkeen mua rööki suussa, piti poltella piilossa ko teinivuosina ;)
     
  18. tek

    tek Lynx RE E-Tec -15

    Vs: millä tavalla ootte lopettaneet tupakoinnin?

    Päätin 35 vuotiaana hyvissä ajoin että 40v ei enää pala. Luin kerran sen Stumppaa tähän kirjan jo takaraivoon ja odottelin sopivaa hetkeä. Sitä ei muuten tule koskaan.
    Paitsi joulukuussa olin 7v. poikani kanssa Oulussa odottamassa tuloksia että onko mahassa oleva 25cm kasvain pahan- vaiko hyvänlaatuinen. Syöpäosaston aulassa hävetti kääriä sätkää ja heitin roskiin.

    Kasvainkin oli onneksi hyvää laatua ja jo reilu 3kk ilman savua ja helppoa on.
     

Suosittele tätä sivua