SKI-DOO 2016

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Viikinki, 16/2/15.

  1. rjm

    rjm Pro x 550

    Vs: SKI-DOO 2016

    Vaikka niissä ei olekaan ku yks nuppi niin ei ne paskat iskarit oo. Simmitys ei välttämättä kaikille sopiva.
     
  2. julli

    julli rmk

    Vs: SKI-DOO 2016

    Mihin tarvit clickereitä jos simmi kohillaan?
     
  3. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: SKI-DOO 2016

    joo ei niissä tarvikkaan olla klikkereitä missään iskareissa jossa simmi olisi kaikissa heti kaikkien mieleinen ja kohillaan :)
     
  4. polleurho

    polleurho Well-Known Member

    Vs: SKI-DOO 2016

    Ja niitäkö kolmi säätöisiä ei tarvi simmittää erikseen eri painoisille tai jos ajaa vaikka rossia tai enskaa kun siinä on ne kuuluisat maagiset 3 säätöä?
     
  5. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: SKI-DOO 2016

    Pässi! ;) missäs vaiheessa kirjoitin että niitä ei tarvi simmata...mutta näytä mulle semmonen iskari mies joka tekee sulle iskarit ja sen jälkeen ei tartte klikkeriin koskea?
    kyllä määkin voi täältä huudella tyhmyyksiä mutten viitti 8)
     
  6. polleurho

    polleurho Well-Known Member

    Vs: SKI-DOO 2016

    Kerrot nyt vaan meille pässeille ihan omin sanoin mikä siinä kaks säätösessä on niin paskaa verrattuna niihin kolmisäätöisiin,jos et osaa sanoa,voit aina vaihtaa leiriä opelfoorumille.
     
  7. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: SKI-DOO 2016

    no kun se kybin iskari kaksi säätöisenä säätää sieltä alhaalta ohivirtausta eli samalla paluuta ja hidasta vaimennusta ja sieltä ylänumikasta hidasta ja nopeaa vaimennusta samanaikaisesti.
    ja tuossa on juuri se vika että se säätää niitä kumpaakin yhtä aikaa kovemmalle. Esimerkkinä voidaan käyttää tuon suuren kelkka miehen iskari säätöohjetta että esim enduro kilpäkäyttöön iskunvaimennin pitäisi karkeesti ottaen säätää niiin että hidas puoli niin jäykälle kun sillä voit ajaa ja nopea niin löysälle että iskari juuri ja juuri ei pohjaa. (korsumäen nikon säätö ohje jonka joskus luin netistä)
    joka on myös harvinaisen oikeessa minun mielestäni. eli tässä kybin easu adjust iskarissa kun väännän ylänumikasta kiinni päin niin se kiristää kumpaakin jossain ihme suhteessa mitä herrat on amerikasta kybin insinööreillä kertonut ja se olosuhde on aika kaukana suomalaisesta patikosta. tietysti tämän mallin kelkalla ei ajeta paljon patikkoa mutta on se mukava kun se toimii siirtymälläkin.
    tuolla ohivirtauksen säädöllähän voi tuota hidasta vaimennusta säätää erikseen mutta se säätää myös paluu vaimennusta samalla ja sen kun vetää riittävän tiukaksi niin vaimennin pakkaa eli se ei ehdi palautua enään täyteen mittaansa ennen seuraavaa iskua. elikkä lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna että easy adjust iskarissa kun tarvis hitaan puolen vaimennus lisätä lisäät aina samalla nopeaa ja päin vastoin ja tässä mennään päin persettä....eli joka kerta kun näät esson baarissa jonkun ski doo xrs miehen kehuvan että taas ajettiin niin saatanasti on helppo todeta että kun sillä sun kelkalla ei pääse niin saatanasti niilla vakio kepeillä että turha valahdella koskee tietysti vain näitä uudempia malleja koska vanhassa xrs:ssä oli kunnon kepit ja mäkipellon riku voitti suomen mestaruuden enduroissa noilla vaki kepeillä toki ne oli simmattu mutta osoittaa kybin kepin hyvyyden sinällänsä. elikkä simmaalla tästäkin varmasti saa hyvä mutta sen sijaa että se olisi kolmisäätöinen josta taitava iskarimies tekee sellaisen että selviät nuppeja vääntelemällä niin tämä iskari täytyy simmata useasti jollei se säkällä osu kohilleen ekalla kerralla kun aina nuppi vääntämällä menee metsään heti....
     
  8. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: SKI-DOO 2016

    Ihan hyvät tikut ne on. Unohtaa ne klickerit. Ne ei tee kenestäkään nopeaa tai hidasta. Yhtälailla suurimmassa osassa kolmesäätöisiä iskareita se paluun säätö vaikuttaa molempiin suuntiin. Hyvin harvassa on suuntaisventtiili. Lisäksi esim lynxin alustan kybeissä paluussa vaikuttaa vaan muutama pohjimmainen naksu, sen jälkeen käytännössä auki.
     
  9. -P-

    -P- Nytro XTX TTX

    Vs: SKI-DOO 2016

    Minä oon joskus päässyt kokemaan Korsumäen iskarisäädöt ja ei kyllä passaa mulle pätkääkään, on niin kova alusta, ettei paikat(ukolla) kestä.
    Eikä se oikein mukavalta näytä vierestäkään katsottuna :D

    Mutta se säädöistä, ei niitä pakko ole olla ollenkaan, simmityksiä muuttamallakin saa jo alustan hyväksi, toki hienosäätöä ei voi tehdä. Tuota kolmisäätöistä ei varmaan tarvitse, kuin ultimate-patinhakkaajatkaan, joita on ehkä prosentti kuskeista ;) Kisakuskit poislukien tietty.

    Oispa kiva päästä kokeilemaan sitä pitkää XRS:ää ja oikeestaan kaikkia tuohon segmenttiin sattuvia ajokkeja...

    -P-
     
  10. Dreamer

    Dreamer A 51

    Vs: SKI-DOO 2016

    Aika monen alustat on vain sekoitettu sekaisin nuilla naksuilla. Shimmaustarvetta ne ei juuri poista jos ongelmaa esiintyy...
     
  11. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Vs: SKI-DOO 2016

    Nihkeästi tuntuu kaupan teko kiinnostavan kun lähetin sähköpostitse tarjouspyynnön muutamaan paikkaan, niin yhdestä soitettiin seuraavana päivänä tunti liikkeen aukeamisen jälkeen.
    ...muista ei oo kuulunu mitään ???
     
  12. JääPete

    JääPete BD RE 850 -18 , Formula 3 -96 Kemijärvi/Tampere

    Vs: SKI-DOO 2016

    Ihan samat kokemukset täällä :-o

    Muutaman soittopyynnön ja sähköpostin jättänyt... Motocafeen sain puheyhteyden ja pyysi säpolla kuvia vaihtolaitteesta, sen jälkeen ei ole kuulunut mitään!

    Soitin syntymäkaupunkini myyjälle, sain heti välirahan tietooni ja nyt vain odotellaan Joulua ja uudenlaitteen saapumista :-D

    Edittiä...
    Ettei jää epäselväksi, KoneVasara, OjanRauta ja MotoCafe olivat näitä joilla ei kiinnostanut.
    Tuovirengas Kemijärveltä, Heikin kanssa onnistui hetikin!
     
  13. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Vs: SKI-DOO 2016

    Hyvä paikka ja myyjä, jos bompalaista ostamassa.
     
  14. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: SKI-DOO 2016

    Ottakaa puhelin kouraan ja soittakaa niitä tarjouksia! Koskaan ei oo tarjous jääny saamatta ku puheissa on oltu. Ei kaikki jaksa tai kerkiä niitä sähköposteja plarata..
     
  15. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: SKI-DOO 2016

    Vittuako noita puolustelee? Jos on mailinsa esille laittanu, ni tarkoittaa että sen kautta pitää myös yhteys saada
     
  16. JääPete

    JääPete BD RE 850 -18 , Formula 3 -96 Kemijärvi/Tampere

    Vs: SKI-DOO 2016

    Jos eivät vastaa puhelimeen ja jos vastaavat/ nettisivuilla erikseen pyytävät tarjouspyynnöt maililla, ja jättävät siihen vastaamatta, en voi tehdä kauppoja silloin.
    Sen kanssa tein heti kaupat joka vastasi ja kertoi välirahan.
    Hyvin yksinkertainen suoritus. Olenko liian mukavuuden haluinen vai mitä, mutta näin tällä kertaa :-*
     
  17. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Vs: SKI-DOO 2016

    Mulle on ihan sama kunhan saa halvalla. Soittamalla saanu helpoimmin tarjouksen.

    Yli 2000 eur olis joutunut köyhtyä enemmän jos eka tarjouksen olisi hyväksynyt..
     
  18. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: SKI-DOO 2016

    Soittamallakaan ei tunnu aina tarjousta tulevan kun vetäytyvät miettimään.
     
  19. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: SKI-DOO 2016

    Ei tässä ketään puolustella! Ite siinä helpoimmalla pääsee kun soittaa eikä tarvi mitään sähköposteja kyttäillä. Mutta kaikki tyylillään..

    Toki pitäis se niihin posteihinkin vastailla jos niitä mainostaa.
     
  20. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Vs: SKI-DOO 2016

    Loukko vastasi sähköpostiin ja soitti perään,, mukavaa asiointia. :)
     

Suosittele tätä sivua