Mikä lasten kelkka?

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä vilhe85, 25/2/15.

  1. vilhe85

    vilhe85 Summit X 850 154"

    Onko nuisa isoja eroja käytön ja kestävyyden suhteen nuisa lasten kelkoisa. Esim yamaha, catti, polle, snowmax ja onkai skiitollaki omansa. Joku haluttas pojale laittaa ku on nii kova kelkkamies, vaikka ikää ei oo vielä kolmea ;D. Ja minkä ikäselle ootta ruukannu nuita laitella et pystyykö nopeutta rajottaan?
     
  2. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: Mikä lasten kelkka?

    Pojalla o lynx raveissa 150, olisko ollu kaks ja puol vuotias kun opetteli ajamaan, kaasua voi rajoittaa(pidentämällä vaijeria).
     
  3. TOMPPA

    TOMPPA Well-Known Member

    Vs: Mikä lasten kelkka?

    Meille hankittiin Polaris kun poika täytti 3 vuotta, ei tehty mitään rajoituksia.
    Toimi kun junan vessa.
    Myytiin pois kun täytti 10 vuotta, oli aika siirtyä isoon kelkkaan.
     
  4. hannibal

    hannibal Well-Known Member

    Vs: Mikä lasten kelkka?

    2 1/2 vuotiaana poitsu aloitteli ski-doon mini z:lla. Kaasua oli pakko rajoittaa(palikka kaasukahvan alle),kun on aina ollut niin rämäpää,että olisi varmasti hävinnyt horisonttiin...nyt 4v ski-doo menee jo mutkiin perä luisussa... Minizetoissa on Hondan moottori ja on toiminut kyllä moitteetta.
     
  5. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Mikä lasten kelkka?

    Meillä -00 Z120 Catti, ollut 7 vuotta, yksi tankillinen ajettuna hommattiin. Hyvin on toiminut (paitsi huono tulppa teetti tälle talvelle ylimääräistä työtä). Catti ja Yamaha nykyään sama kampe eri merkeillä. Tuo vanhempi Catti on lasikuitu jousilla telastossa ja suksissa sekä pidemmällä penkillä kuin uudemmat, kantaa paremmin isompaa kuskia ja mahtuu paremmin ajamaan. Ens kaudelle ehkä hukataan ja isompaa tilalle.
     
  6. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Mikä lasten kelkka?

    Poijalla 97 150 lynx rave, hyvin on pelannu...Startti ois kiva että ei tarttis aina käydä nykimässä kun ei pikkunassikat saa ite käyntiin... Mielestäni sain aika halvalla tuon, 850e kerkes olla puol päivää nettimotossa, luulis nuista aina reilun tonnin saavan jos kunnossa? Kiinanpommit eriksee ja on pikkusen rimpulan oloisia verrattuna vaikka lynssiin.
     
  7. PZQ

    PZQ Apex XTX 144" PPS. Summit 800 e-tec 163”

    Vs: Mikä lasten kelkka?

    Pojalle ostin Yamahan Snowscootin ku halavalla sain!
    Mikään kiire ei tosin vielä olis ollu ku ikää on nyt 4kk ja pari kuukautta sitten ostin ;D ;D ;D ;D
    Tuntu olevan vetoja laitteessa niin hyvin että varmaankin joutuu jonkulaista rajotinta laittamaan aluksi, no ei ehkä vielä ens talvena mutta seuraavana jo sitten pääsee pikku mies käskemään Yamppaa 8) 8) 8)

    -Petsku-
     
  8. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: Mikä lasten kelkka?

    Meidän lynksi maksoi 150€ ja sain mukaan vielä uuden telan. Kelkka oli ajokuntoinen muuten paitsi vetarin laakerit vaihdoin.
     
  9. Mountain RX-1

    Mountain RX-1 Active Member

    Vs: Mikä lasten kelkka?

    Täältä äänet Yamahan sno scootille jos vain jostain hyvä vielä löytyy..Meillä on parit jatkettuna ja modattuna molemmilla lapsilla,hyvin menee ummellakin ja aikuisenkin käskemänä...
     

Suosittele tätä sivua