PPS ja telamaton jääpiikit

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Wäiski, 8/12/15.

  1. Wäiski

    Wäiski Active Member

    Hei.
    Luin vanhoja keskusteluita jääpiikeistä. Siellä sivuttiin myös PPS alustaisia hieman ja kerrottiin, että piikkien asentaminen on erittäin ongelmallista, koska tilaa ei ole. Minua kiinnostaisi asentaa piikit Yeti 59 kelkaan, koska vedän sillä lanaa ja aina jäisemmällä kohdalla matkanteko katkeaa siihen, koska tela lyö vaan tyhjää. Onkohan mitään toivoa saada piikkejä Yetiin?
     
  2. 1tas

    1tas Lynx RS 600 -14

    Vs: PPS ja telamaton jääpiikit

    Moro,

    jos tila on vähäinen, niin voisiko nastat olla vaihtoehto?
     
  3. Wäiski

    Wäiski Active Member

    Vs: PPS ja telamaton jääpiikit

    Millin tai parin ero nastan ja piikin telan "harpun" ylittävässä korkeudessa ei ymmärtääkseni ole ratkaiseva, mutta tosiaan en tiedä asiasta tarpeeksi. Piikkejä mietin siksi koska niiden tarjoama pito pitäisi olla aivan toista luokkaa.
     
  4. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: PPS ja telamaton jääpiikit


    Minä laittaisin nastoja, toki ei niillä hirveitä pitoa saa mutta kuitenkin suunnilleen sama pito kun auton nastarenkailla, 200 nastaa jos sinne laittaa niin onhan siinä pitoja. Itellä 100 nastaa ja Adventuressa ja kyllä sillä on vaikutusta.
    Paikathan matossa on valmiina 4 / rivi. Kustantaa euro/nasta.
     
  5. Wäiski

    Wäiski Active Member

    Vs: PPS ja telamaton jääpiikit

    Nastatkin ovat varmaan aivan hyvä vaihtoehto kun paikatkin on valmiiksi :)

    Soitin asiasta valtuutettuun Lynx huoltoon. Heilläkään ei ollut käytännön kokemusta asiasta, mutta olivat optimistisia, että Yetiin voisi piikit asentaa, koska alkuperäisessä telamatossa harppu on vain 30mm korkea. (valmistaja ilmoittaa 32mm, mikä on väärä mitta) Lynxillä on alkuperäinen lisävaruste telatunneliin, joka on tarkoitettu käytettäväksi nastoitettujen mattojen kanssa ja suojelee kennoja. Kai tällainen toimisi myös piikkien kanssa, kun katsoo ettei samalle kohdalle tule piikkejä.

    Onko Adventuressa kuinka korkea harja matossa ?
     
  6. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Vs: PPS ja telamaton jääpiikit

    32 korkeus vain mulla 2 nasta/rivi, 12 mm josta ulkopuolella 1 mm
     
  7. vilhe85

    vilhe85 Summit X 850 154"

    Vs: PPS ja telamaton jääpiikit

    Eikö se selviä ku nostaa perän ilmaan ja paat jotaki teippiä lappuihin kiinni tuplasti yli sen mitä piikit tulis ja painat kaasua. Jos teippiin ei jää jälki nii en näe mitään estettä miksi ei voisi laittaa. Nuin mittasin itsekkin kun vaihdoin karkeampaa telaa.
     

Suosittele tätä sivua