Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Msqs, 16/1/16.

  1. Msqs

    Msqs Member

    Mitenkäs saa tuohon lisää nopeutta, nyt gps mitattu 12.7 kmh kovalla alustalla.
     
  2. psiitone

    psiitone Member

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    Meidän muksulle katottiin että vetää kaasun oikeasti kokonaan auki, jousen paikkaa vaihtamalla voi vaikuttaa siihen kuin paljon oikeasti kaasarista vetää kaasua auki. Jos tuo jousen vaihto ei riitä niin voi nippusiteen löysälle laittaa tuon jousen päälle niin se ottaa loppuvaiheessa kiinni ja vetää kaasun kokonaan auki. Tämä ei paljoa lisää vauhtia tuo, mutta vähän kuitenkin.

    Jos isompaa muutosta haluaa niin pitempää välitystä, isolohko kittiä jenkeistä... Sitten tuon saa kulkeen ihan kiitettävästi, meidän neiti ei vielä tänä talvena tuota tarvi vaikka jouluna jo kysyi koska pääseen ajaan isolla kelkalla.

    Muokattu: Lisätty linkkejä joista voi katsoa mitä modeja noihin tehdään...
    http://www.speedwerxstore.com/index.php?l=product_list&c=736
    http://www.midwestmini.com/120_performance_packages.htm
    http://recmotor.com/snowmobiles/arctic-cat-yamaha/
    http://goodwinperformance.com/product-category/mini-performance
     
  3. mr.bum

    mr.bum M8

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    Säätää sitä regulaattoria nii saa menemään vaikka yli 40km/h. N. 10 minuutin homma. Ite säädin 5v pojalle silleen et menee n.20 m8:n mittarin mukaan ja varaa on vielä kiristää reilusti.
     
  4. psiitone

    psiitone Member

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    Tarkoitatko tätä modausta, mitä minä tarkoitin tuolla nippusiteellä ?

    https://www.denniskirk.com/dk/pdf/instructions/17/dk171586.pdf
     
  5. mr.bum

    mr.bum M8

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    Tuo varsi missä tuo jousi on kiinni on toisesta päästä kiinni akselissa mikä menee menee sinne koneen sisään. Siinä akselissa on tasapää meisselille kolo niin löysää vähä sitä varren kiinnitys pulttiä ja kääntää sitä akselia muistaakseni vastapaivään nii pitäis alkaa kulkemaan. Toivottavasti on tarpeeksi epäselvästi selitetty ;D siinä on semmonen alumiini suoja päällä että sitä ei nää ennen ku sen löysää pois eestä kymppimillin avaimella..
     
  6. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    Nopee tuntee noiden sielunelämän, YV-viestiä sinne. :)
     
  7. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia


    laita 9,5hp mosa niin liikkuu ;D
     
  8. N.Opee

    N.Opee Well-Known Member

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    No onhan se seki jotaki

    Älkää kierrättäkö sitä konetta yli 6000 rpm ilman regulaattorin poistoa. Sen 20 km/h saa aika näppärästi kulkemaan, mutta neljäänkymppiin pitää tehdä jo vähän hommia.

    Vakiokone ja välitysten vaihto on aika haastava yhdistelmä. Onnistuu kyllä saada liikkumaan 15 kg painavan kuskin kanssa kun keventää kytkimen painoja reilusti.

    Mulla on ylimääräisenä kaksi Z 120 konetta, jos jollakin on tarvetta/innostusta alkaa näistä rakentelemaan. Nämä on Suzukin koneita ja käy plug and play asennuksena 2010 ja tuoreempien Yamahan koneen tilalle. Toisesta koneesta regulaattori poistettu lohkon sisältä, joten tämä kiertelee jo sen mitä jakselee.

    [​IMG]

    Meillä on tällä hetkellä 5v pojalla 15 hp omassa kelkassa. Tämän jälkeen tuohon on vaihdettu vähän isompi kytkin, johon sitten rakentelin vähän välityksiä. Vetoakselille sorvailin Honda Monkeyn alarattaalle käyvän navan, joten sinnekin saa välityksiä vaihdelua. Tämä nyt kulkee sitten jo yli kahtakymppiä 8)
     
  9. psiitone

    psiitone Member

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    Tuota onko noihin tehokkaampia koneita joiden sovittaminen ei vaadi tolkutonta rälläköintiä, katoin joskus että BS:llä oli joku kone mutta kait jotain jenkkien kotkotuksia, mutta onko BS:llä tai Hondalla tehokkaampia jotka istuu kohtuullisella vaivalla ?

    Nyt alkoi heräämään ajatus kilpavarusteluun kun systerin pojalla on yamaha sno scoot joka pesee nuo nelarit mennen tullen...
     
  10. N.Opee

    N.Opee Well-Known Member

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    Tuo pojan kone on just semmonen jenkkien kotkotuskone. Tuohon käy samoille kiinnityksille esim: Hondan GX 200, B&S 550, Subarun vastaava parisataa kuutioinen kone jne. Sno scootille jos meinaa laittaa kampoihin, niin ei onnistu pelkällä koneen vaihdolla.

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pkJ0v5wHypg[/youtube]
     
  11. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    ruottista löytyy
     
  12. N.Opee

    N.Opee Well-Known Member

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    www.barnskoter.se

    Ite koittelin laittaa sähköpostia tuonne, mutta ei sieltä koskaan mitään kuulunut. Mulla tuo toinen kotimainen ei ole niin hyvin hanskassa, joten lontooksi kirjoittelin, että oisko sillä sitten osuutta asiaan.

    Tuo kelkkakäyttöön rakennettu 206 LO on sama kone mikä tämä meidän World Formula. LO on pikkuisen matalammalla puristussuhteella, pienemmällä kaasarilla ja himpun kesymmällä kannella kuin World Formula. Silti näkyy, että muutaman hepan sais vielä kutisteltua tästä World Formulastakin.
    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=D0fWX11g7QM[/youtube]

    Tämä World Formula ei sitten mene heittämällä paikalleen, että putki, imukurkku, tykytinkanava, bensapumppu ja päälypelti täytyy modata.

    E: tuolla aika hyvin näistä B&S koneista inffoa ja specsejä:
    http://www.briggsandstratton.com/engines-racing/racing-engines
     
  13. psiitone

    psiitone Member

    Vs: Arcticcat zr 120 lisää vauhtia

    Hei minä kiitän näistä vinkeistä, varmaankin tässä kevään aikana pitää alkaa kattoa toista konetta, etelässä kun ollaan niin taloa kiertää tuolla vakiolla, mutta sitten kun mennään mummolaan niin sitten varmaan menee siihen että kone vaihtoon ja kulkuja lisää ;)
     

Suosittele tätä sivua