Polaris XLT Touring alusta

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Axu, 30/1/07.

  1. Axu

    Axu ?

    Morjens! Kiikarissa olisi Pollen XLT Touring -95. Onkos kenelläkään kokemusta ko. kelkasta? Alustasta lähinnä tarttis saada jotain infoa. Mitkä pumput edessä ja takana? Kuinka muuten pelittänyt? Googlettaminen ei tuottanut tulosta :). Myös pollen indy 500 SKS -99 saisi mielellään laittaa asiaa alustasta ja yleisesti.
    Kiitoksia...
     
  2. Trix

    Trix Polaris 500SKS/Skibaduu 800rene

    No tuollasesta SKS:tä on kokemuksia tullut jonkin verran tosin vuotta uudemmasta mutta sama kampe sen pitäs silti olla. Alustahan on mallia xtra-10 joka on jäänyt kehityksestä aikalailla jälkeen mutta kyllä se matalajousto alustaksi on kohtalainen. Itsellä ainoa ongelma on ollut keulapää joka on aika arka pohjimaan patikossa kurvailtaessa, tiedä sitten johtuisiko ajotyylistä? Muuten kelkka on viissatkuksi aika pirteä ja umpisen menojakin löytyy kohtuudella kun ei aivan joka paikkaan pysähdy.
    No siinä nyt jotain tiedä sitten oliko tästä apua mutta ainahan voi kysyä lisää :)
     
  3. Studdless

    Studdless Well-Known Member

    Tuon ikänen XLT:hän on niitä nk.New Look-koppasia(lue leveellä valolla olevia)polleja.alusta vanha kunnon xc-100 eli takapäässä joustoa löytyy HUIMAT 13 tuumaa ja etupäässä 8 tuumaa eli perinteinen IFS-keula.alustan puolesta ei varmaankaan ihan huippumukava jos/kun sattuu oleen pattia(tai ainakaan ei mamma tykkää takaritsillä pitemmänpäälle). Vakiona edessä Nitrogen cell:in ei-purettavat pumput,mut muistaakseni löytyy jonkun mainoksen mukaan ruuvisäätönen puristuspuolen säätö????? alustassa rydet.ei vissiin nekään purettavia.patahan on vanha tuttu 597 tripla fuji.mukavat äänet ja alhaaltakin suht' ahkera jos voimalinja kunnossa.en lähtis mitenkään vertaamaan kelkkaa enään tämänpäivän tourinkeihin,mutta jos tarkotus ei oo tehdä ihan tolkuttomia retkiä kaks päällä niin ajeleehan tuollakin.
     
  4. Axu

    Axu ?

    Kiitoksia tyhjentävistä vastauksista :). Lisää saa laittaa, jos jostain tuntuu, ettei kaikki tullut sanottua.
     

Suosittele tätä sivua