Aloittelija kysyy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä sparkplug, 5/10/06.

  1. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Puhutaan myös ylä ja alavetarista. Ylempi siirtää voiman variaattorilta ketjukotelolle jossa voima siirtyy ketjulla alavetarille jossa ovat kiinni vetopyörät jotka pyörittävät mattoa...Oma lukunsa on catin diamond drive joka poistaa toisen vetarin ja ketjun tarpeen...
     
  2. BlackSDI

    BlackSDI Renegade xrs 600 -16

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Pystyykö kiinteällä lisäsäiliöllä olevaan HPG etuiskariin vaihtamaan toisen kätisen lisäsäiliön huollon yhteydessä? Eli tekemään vasurista oikean puoleinen.
     
  3. töppis

    töppis Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    En varmaan nyt ihan ymmärrä kysymystä kun mielestäni vastaus on päivänselvä. Otat iskarin käteen lisäsäiliö itseäsi kohti ja pyöräytä koko iskari 180 astetta käsissäsi. Lisäsäiliö on pitäisi löytyä nyt toiselta puolelta tämän työn jälkeen ::)
     
  4. BlackSDI

    BlackSDI Renegade xrs 600 -16

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Ootko pidelly koskaan sellasta iskaria kädessäs tai katellu miten se lisäsäiliö on tukivarteen nähden? Ne ei oo symmetrisiä eli jos laitat esim.molemmat väärille puolille kelkkaa, niin saatta lisäsäiliö napata jouston lopussa tukivarteen. Eli ainakin -04 revissä pitää lisäsäiliöt olla etuviistoon!!
     
  5. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Pystyy, mutta edellyttää jalan/silmukan vaihtoa
     
  6. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Lynx rc600sdi 06 kakkosvarin jousi 417126688 green, jos laitan aftermarket jousen esim epin ni mikä sieltä vastaa tuota alkup.? Kun luin et esim epi laskee erillailla nuo jännitykset tjsp..
     
  7. Aleksi

    Aleksi Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Tuli vaihdettua switchback polarikseen vesitilan tiivisteet kun tulpan reiän välistä työnti jäähdytinnestettä. Tätä ennen moottori kävi hieman kuumana nesteen puutteesta, muttei tapahtunut mitään kun sammutin heti lämpövalon syttyessä. Nyt kun aloin laittamaan uusia nesteitä järjestelmään ja aloittelemaan ilmausta, kun olin jonkun aikaa ilmannut järjestelmää alkoi paisuntasäiliöön tulla painetta ja nestettä roiskui ihan kunnolla säiliöstä/ylivuotoletkusta. Mikä voisi aiheuttaa kyseisen ongelman?
     
  8. JEP

    JEP RE -14, XCF, Viking II, Lynx 3500, XCSP 500

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Onko sylinterin ja kannen väliset tiivisteet vaihdettu.
     
  9. Uniq-

    Uniq- Ski-doo MXZ 550F mod.

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Vahva veikkaus kannentiivisteelle, se O-rengas siinä kannen alle.
     
  10. skippadappaduu

    skippadappaduu New Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Missä vika kun kelkan lämpömittari nousee ylärajalle heti kelkan käynnistyksen jälkeen ja myös lämpötila varoitusvalo syttyy mittaristoon. Mittailin lämpöanturin vastusta ja kylmällä koneella 30 ohm ja vähän koneen lämmittyä 20 ohm ja hetken ajelun jälkeen 10 ohm. Ihan loogisesti arvo laskee mutta onkohan anturi kuitenkin rikki?
     
  11. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Ottaisko piuha maihin jostain.

    nih..
     
  12. skippadappaduu

    skippadappaduu New Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Vielä kysymys nuista antureista. Eli kelkassa on rotaxin 700 kuutioinen kolmesylinterinen moottori ja sylinterikannessa on kiinni kaksi anturia. Vaikka molemmista käyttää piuhaa irti niin kone pysyy käynnissä. Joten miten nämä anturit vaikuttavat kelkan toimintaan?
     
  13. lynxilynxi

    lynxilynxi New Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Löytyiskö täältä neuvoa, kelkka on lynx 3900 gl. Sähköjen uusiminen käynnissä, etuvalo palaa himmeänä, virtaa tulee vain 2,24v. Voiko olla jännitteensäätimessä vika? Takavaloja ei ole vielä kytketty. Kuuluisiko moottorille vielä oma maakaapeli vai ottaako maan rungosta?
     
  14. A-J84

    A-J84 Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Liukukiskoista kysymys.. Tilasin Emc:ltä tohon -07 mxz xrs:sään liukukiskot. Niiden ura on noin 2mm kapeempi kuin liukurunko ja vanha kisko. Ei noita varmaan parane mennä väkisin paasaaman paikalle? Verkkokaupassa lukee että sopii Rev sc-4 alustaan..
     
  15. Deippa

    Deippa Yamaha Phazer FX -07

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Takasin kauppaan ja oikeat tilalle
     
  16. sampå

    sampå Ockelbo 300 -73 + Arctic Cat Super Jag -90

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Kaverin 377 Rotaxi porautettu ylikokoon ja asennettiin tarvikemännät, joita kauppias kovasti kehui (joku Sno-alkuinen). Tuli sitten jälkikäteen lueskeltua kaikenlaisia koneistus- ja asennusjuttuja ja kateltua videoita. Eli just oikeassa järjestyksessä. :p Siellä tuli vastaan asia, jota ei kyllä kasatessa hoksattu/älytty/tiietty kattoa, eli männänrenkaiden (epä)symmetrisyys. Tässä tapauksessa toki se alempi rengas. Onko se näissä viistetty eli voiko olla ylösalaisin?

    Konetta ei ole vielä käynnistetty, koska puhallin vaatii huomiota, eli sikäli ei ole vahinkoa vielä tapahtunu.
     
  17. MVa~1

    MVa~1 Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Kyllä minä sen renkaan tarkistaisin ennen käynnistystä, mutta yleisesti, se mäntä ei kyllä mene pyttyyn jos siellä on rengas väärinpäin
     
  18. wille86

    wille86 Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Löytyyköhän täältä apuja. Kelkka on -06 rave n-duro 600 kaasari koneella (rotax 593), muutaman hypyn/keulinnan jälkeen tuli sellainen ongelma että ei ota kierrosta, ei pysy tyhjäkäynnillä käynnissä ja savuttaa niin pirusti. Aluksi epäiltiin likaisia kaasareita ja olihan ne paskaset mutta puhdistuksen jälkeen edelleen sama vika. Olisko ideoita?
     
  19. Jare86

    Jare86 -15 RMK 800cc

    Vs: Aloittelija kysyy...

    sen enempää lyndeistä tiiä, mutta roskaa suodattimessa/tankissa?
     
  20. wille86

    wille86 Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Sen vielä unohdin sanoa että kaasareitten huohotin letkusta työnsi bensaa ulos, niin vois kuvitella että bensaa saa kerta kaasarille asti tulee..
     

Suosittele tätä sivua