Yamaha phazer -01 vaikutukset telastosa?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä konstis, 10/2/16.

  1. konstis

    konstis Lynx RC600sdi -07

    [​IMG]

    [​IMG]

    Elikkä mitenkä mahollisesti vaikuttaa kun tuon iskarin pään saa käännettyä kolmeen eri asentoon alas ja ylös? Ja mikähän tarkotus tuolla yhdellä ylimääräisellä reijällä liukurungossa on? Viisaampi asialle!
     
  2. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Yamaha phazer -01 vaikutukset telastosa?

    Liukurungon reiästä en osaa sanoa, mutta tuo säätö vaikuttaa sekä jousivoimaan että vaimennuksen jäykkyyteen. Kannattaa haeskella kohdalleen. Lienet niin, (muistamatta rakennetta tarkkaan ja kuvastakaan kokonaisuutta ei näe) että kun siirrät iskaria akselista kauemmas, tulee takapukista kantavampi ja lähemmäs niin tulee herkempi.
     
  3. JSL

    JSL V-Max 600 "Mountain 144", V-Max SX 700 Triple

    Vs: Yamaha phazer -01 vaikutukset telastosa?

    Tossa taitaa olla melko hyvät ohjeet yamahan alustan säätöihin. :D http://youtu.be/uz5denu8Cec

    Juu tossa iskarin päässä on hahlo pikasäätöä varten.. Alempana jäykempi ja ylempänä herkempi. Kokeile niin kyllä huomaat eron.

    Takapukin jäykkyys muuten vaikuttaa myös etupukin iskariin ja pohjailuun. Noi sivutangot "kytkee" etu ja takajousituksen ja noilla nylon prikoilla säädetään kuinka herkästi ottaa takaiskarin mukaan. Takajousen jäykkyden voi karkeesti mittailla niin että kun ton nylonien välissä olevan holkin molemmin puolin on yhtäpaljon tyhjää kun kuski on päällä niin sillon on takajousi sopiva. Jos painuu yläpuolelta löysät pois niin takajousi liian löysä/löysällä. Sillon alusta on pintakova kun menee kokoajan molempien jousien varassa.. Hieman vaikea selittää mutta tosta videosta pitäs selvitä.
     

Suosittele tätä sivua