Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Jep no sanotaanpa sitten suoraan ilman kiertoilmaisuja. Reittien lanauksella ei ole omaa budjettiansa vaan se katetaan latukunnossapidosta. Eli jos joudutaan karsintaa tekemään säästösyistä niin varmaankaan sitä ei tehdä laduista vaan........
     
  2. Hentte

    Hentte Polaris 155" 9R

    Vs: Oulun reitit

    Kyllähän siitä ilosta muutaman euron maksaisikin vuodessa, että saataisiin lana liikkumaan aktiivisemmin tuolla reiteillä. Pariin vuoteen ei oo tarvinu lanan kauheasti liikennöidä tuolla niin eikö sieltä liikene yhtään rahoja kesäksi, että saataisiin vähän tehtyjä pohjia nuille reiteille? Semmosta pattikiharaa jo kesällä pelkät metsäautotien pohjat ettei ihmekkään jos reitit menee patille hetkessä. Toinen asia mikä pistäny merkille on, että oisko nuita reittejä mahdollista siirtää noilla suoaukioilla hieman vaikka reunoja kierrellen niin saattas edes joskus päästä tampparilla yli?
     
  3. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Reittitoimituksella perustettuja ja maanomistajille rasitereittinä, maarekisteriin kirjattuna --> Eipä niitä siirrellä mihinkään muuten kuin uudella reittitoimituksella. Lanaus rahoitetaan muusta toiminnasta saaduilla säästöillä, euroja ei voi pistää sukan varteen huonona talvena ja käyttää seuraavana. Oulun reitit on rakennettu aikoinaan pohjiltaan ja leveydeltään parempitasoisena kuin monet muut reitit lähikunnissa, enkä usko että pohjissa juuri ongelmia on. Eri asia on sitten esim. Ouluntullista lähtö Kempeleessä.
     
  4. bebe

    bebe Lynx RE 600R 2019

    Vs: Oulun reitit

    Ajaako reittejä kukaan Kuvia / kommentteja kehiin
     
  5. Mattipolle

    Mattipolle Polaris Dragon 800 CFI

    Vs: Oulun reitit

    Apuaa...pääsin just ouluntullista muhokselle ja oli jäänyt työkalupussi auki...jousen säätömittatikku alumiininen musta tippui jälelle...kos näky mustaa niin voisiko joku napata mukaan ka kirjoitella...

    Reitti suopätkillä ihan ok...n.10km ennen muhosta sai ajella ihan kohtuullista jälkeä kans...välissä on sitä kuuluisaa sikajääpahkuraa...
     
  6. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Kyllä täällä ajetaan reittiä. :)

    [​IMG]

    Waarille tiedoksi, että löyty Ylikiimingin suunnasta raivattavaa sinne YK:hon asti. Baana oli kyllä hyvää ajettavaa laavulta etiäpäin!
     
  7. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Oulun reitit

    Oliko mitään ylläreitä reitillä, jyrkkiä ojia tai jtn...??
    Lauantaina jos kävis korkkaan pitkästä aikaa oulun reitit! ;)
     
  8. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Vs: Oulun reitit

    Kyllähän nuota lumen taivuttamia puita oli semmonen parisen kymmentä ja yksi koivu oli kaatunut reitille (pystyy kiertään ja huomaa kyllä ajoissa). Waari meinasi ilmeisesti huomenna käydä parsimassa niitä pois. Lisäksi heteikkö/oja Kalimeenlammen puoleisella pätkällä oli sulana. Siinä on kyllä keppi pystyssä huomiota, mutta YK:n suunnasta vauhdilla tuleva voi yllättyä.

    Kalimeenlammelta Oulun kohti reitti oli aika möykkystä ajaa, hien kyllä sai hyvin pintaan.. Kallistuksenvakaajakin antoi periksi ja meni poikki, sen verta tuli välillä iskua suksille toispuoleisesti. :D
     
  9. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Oulun reitit

    Oliko pahalla patilla reitit? Meneekö ihan hikiurheiluksi?
    Lunta vissiin ois jo lanallekin asti. Toivotaan että kävis jonku pätkän ajamassa. :)
     
  10. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Vs: Oulun reitit

    Kalimeenlammelta Ylikiiminkiin päin ihan mukavaa ajettavaa, tietenkin pattia löyty, mutta se oli semmosta ajettavaa pattia. Jos Oulusta päin tulee, niin ei kannata antaa alkupätkän hämätä ja kääntyä.
     
  11. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Just ennen Montan patoa se jyrkkä pudotus niin sieltä on kesällä syöpynyt maata pois että ylös Muhokselta päin palatessa ajoin hiihtoladun kautta(hiljaa ja anteeksi...) kun ei pimeässä yksin viitsinyt kokeilla miten käy. YK:stä päin tullessa on siinä vähän droppipaikka ja kerkesin sekunnin miettiä että mihin tämä laskeutuu kun maa hävisi alta
    Kattokaapa eteenne siinä kohdin...
     
  12. sixpounder

    sixpounder Lynx BD RE 3700 800R E-TEC -15

    Vs: Oulun reitit

    Lana oli liikkeellä tänään, tuli vastaan Muhos-OT välillä Marjakammin kodan tienoilla. Jostain Kempeleen kohdalta oli reitille lähtenyt ja Muhoksen suuntaan oli menossa.
     
  13. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Oulun reitit

    Ettei ole vain se hiihtolatulana, monesti lanannu vain tuon pikkkupätkän kun menee siitä marjakammin kohilta sinne hiihtoladulle, vaa oispa makia jos ois lanannu ihan Muhokselle asti ja pidemmällekin. ;)
     
  14. NikoJuhani

    NikoJuhani Ski-Doo freeride -15 & AC f6 snopro

    Vs: Oulun reitit

    Ilmotelkaa heti tänne reitin kunnosta (ot-muhos). Tarkotus ois vkl käydä heittään lenkkiä riiraitilla jos vain se lana ois käyny pahimmat patit kunnostamassa.. Ei viittis heti uuen karhiaa raitia hajottaa siihen patikkoon..:)
     
  15. Kimple

    Kimple Shredder RE 3900

    Vs: Oulun reitit

    Ajele Ylikiimingin suuntaan. Siellä päin ei nyt ainakaan niin pahaa pattia ole, ettei riiraidi sitä hupia kestä, kun menee hienosti jamacatillakin ;D
     
  16. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Oulun reitit

    Ryskäämään vaan, siinähän ne tulee ajettua viat ulos ja oppii kelkka tavoille ;D
     
  17. MMDM

    MMDM Member

    Siis sehän on tosi hauska pätkä siitä Pikkaralantieltä (louhoksen jälkeen) ajaa aina sinne Rokuan risteykseen. Siinä on isoa ja pientä pattia. Oikeasti saa tehdä töitä.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  18. saippuakauppias

    saippuakauppias Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Elekää akkamiehet valittako muutamista pikku pateista,menkää ajamaan!mukava ku joutuu vähä töitä tekemään ajaissa,eikai kukkaa oikiasti tykkää ajaa pyörätietäkään? Nauttikaa siitä tunteesta ku kunnolla posautteletta vastapalloon ja ojan penkkaan.jos ei ajopäivän jälkee oo etureidet betonia ja käjet jumissa ni onko se ollu ees hyvä reissu? Minä en perkele valita ku kuiten lunta saatiin ees sen verran että ajamaan pääsee,tuon vertasista ei oikiaa patikkoa saa ees aikaseksi. Hauskoja nypyttelyjä kaikille ja nostetaa kättä ku kohataa jos pystytään :-*
     
  19. Skiri

    Skiri Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Aika paljon näkyy olevan reiteillä porukkaa viime viikon lumisateiden jälkeen. Onko missä kunnossa ja kumpaan suuntaan kannattaa Ouluntullista lähteä YK vai Muhokselle päin?
     
  20. ärär

    ärär Ärär

    Vs: Oulun reitit

    Suosittelen Muhokselle päin. Välillä kapeita kohtia ja kunnon patilla. Mutta hyvin pysty kaahottaan välillä ja mukavaa jumppapattia löytyy.
    Ot-muhos-yk-ot ajoin ja tosiaan tuo Ot-muhos väli oli paras kunnoltaan.
    Nuo muut välit oli sitte vetomiesten patilla. Varmasti jokalähtöön jokaiselle, mutta pöytää ei ole.
    Mukava oli turraila. Olipa siinä madekosken kohilla yks jantteri joka veteli vesirossiakin jokia pitkin.
     

Suosittele tätä sivua