miksi yamaha

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä matti.l, 13/4/06.

  1. Zombie

    Zombie Raskassointinen flyygeli

    Vs: miksi yamaha

    Onkos tässä nyt kyse kilpailusta, vai reittinopeuksia? ???
     
  2. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: miksi yamaha

    Ja tais olla kelkkalehen mukaan vain parin kilon ero revo lynssiin. Eihän Viper rtxän ja nytron painoero ole juuri mitään. Viperi vaan tuntuu nii paljo kevyemmältä ajossa.

    Mulla oli Nytrossa Motormanin simmit. Sillä kyllä kesti hakata vakioiskareilla nii lujjaa ku viitti.
     
  3. Skippaduu75

    Skippaduu75 Well-Known Member

    Vs: miksi yamaha

    Testattu on ja eroa kyllä on sen verran että riittää.
    Jännä tunne ku nytron alla pps ni perskeles sehän joustaakin.
    En kyllä vaihtaisi enää vakio alustaa paikalleen mistään hinnasta.
    Mitään jamahaa kannate ostaa jos meinaa patikkoa hakata
    Ostaa semmosen mikä on sinne tehty jo tehtaalla.
    Projektit asia erikseen.
     
  4. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: miksi yamaha

    Kohtuullisissa reittisäädöissä olevan nytron omistajana ja sillä 28tkm ajaneena voin sanoa, että perässä pysyy varmasti. Keulalla ajo asia erikseen, väliä on hyvin hankala tehdä väliä ellei reitti ole nytrolle sopiva.. Patikkoa ajaa siinä missä kevyemmillä, kaasuvaste on terävä ja keula myös kevenee sillä aivan eri tavalla kuin esim. 600cc 2t:lla. Osaltaan tähän vaikuttaa että kelkassani on telastona pps.. 2009 ja uudempien päivitetyillä/modi osilla olevien keulat ovat oikealla suksella erittäin hyviä ajaa. Ohjaus on kevyt, tarkka ja tunnokas. Sitä ei kuitenkaan voi sanoa rauhalliseksi, minkä vuoksi se vaatii kuskilta tarkkaavaisuutta. Tämä on samalla päivittämättömien yksilöiden ohella suuri syy siihen että moni moittii ohjausta raskaaksi, mikä ei pidä paikkaansa. Voisi jopa sanoa #eiherneitä että ohjaus on blade-suksella parempi kuin esim. Xtrim re tai Renegadet vakiona.

    Nytro voi olla rankka ajettava ja vaatii kuskilta kuntoa. Akilleen kantapäitä hitaat mutkat ja pehmeäpintainen reitti. Isompi massa vaatii pitemmän jarrutusmatkan ennen kuin vauhti on sopiva mutkaan taittamiseen. Jos kelkan säätää menemään korkealla, se auttaa patikossa.. siinä painopiste nousee ja mutkasta avaaminen vaatii enemmän. Summa summarum suoranopeudet kasvavat ja nyppyjen ylitys ym on näyttävää.. Iso nelari pitää huomioida ajotavassa!!!

    Jos vertaa viperiä ja nytroa, hauskuuskerroin on nytrossa luokkaa x100. Moottorille ja voimansiirrolle arvosana 10+. REPII ja karkaa.... Tästä varmasti samaa mieltä jokainen ko. moottorilla ja rungolla ajanut.

    PPS:stä ja noista säädöistä sen verran että noin ajettavuuden kannalta enemmän merkitystä on varmasti iskareilla kuin telaston valmistajalla. Pitkälti makuasia mistä tykkää. Eroa tulee varaosahinnoissa ja niiden saatavuudessa, lynxillä osat suomessa vs. hollannissa ja hinnat n. puolet Yamahan vastaavista. Muistutuksena vielä ettei pelkkä telaston vaihto autuaaksi tee, vaan samalla menee myös keula ja ajotyyli uusiksi. Suosittelen kyllä muutosta jos ihan rivikelkka ei kutkuta..
     
  5. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Sitten kun on alusta tikissä niin ottakaa Hanski48:lle koodia niin Nytro menee pekkutuntumalla. Vakiokytkin on tourinkimallia. Hanskin lääkkeillä äänihymy kypärän sisässä.
     
  6. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Vs: miksi yamaha


    Lisätään siis vielä että omassani on kytkinkitti sis. helix, painoa punttiin sekä kytkimen jousi.

    Sopivalla, hyvän pidon antavalla tai missä voima puhuu ja loikkapatti tai tasaisella reitillä perus kuussatkuilla on kova homma kestää perässä.......
     
  7. Snowmare

    Snowmare Nordic 300 Nytro rtx144"

    Vs: miksi yamaha

    Moottori! Ei turraa, eikä röpötä, eikä tarvi voimaa ootella. Yleensä laatu, pa pumpun rele ja pallonivelet takuuseen ainut vika. (7000km ajettu 12vm nytro mtx.)
     

Suosittele tätä sivua