YLIKUNTO

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä miqa2, 19/4/16.

  1. miqa2

    miqa2 Well-Known Member

    Keskustelua aiheesta, kokemuksia, vinkkejä jne..

    ahdistaa, pelkotiloja, syke ylhäällä, hikoiluttaa PRKL!! Aina kun tuntuu että reeni kulkee ja kunto nousee niin taas alakaa oireet :mad: Kuulostaako tutulta?? Sitä ei koskaan osaa antaa lepoa ajoissa.
    Aluksi ei edes ymmärrä mistä oireet johtuu ja sitä säikähtää pahemman kerran. Sali taustaa noin 4 vuotta. Kun lumet suli on tullu taas liikaa urheiltua ja taas mennään...
     
  2. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: YLIKUNTO

    On kokemusta. Mulla tämä ilmeni pahana hengästymisenä sekä älyttöminä lihaskipuina. Treenasin liian kovaa ajokauden aikana, mikä ei ollu kovin kummonen bisnes, näin jälkiäteen ajateltuna. Nykyään salitreeni loppuu joulukuussa, jotta ei tuu päällekkäisyyksiä. Ajaminen on itessää jo sellasta treeniä, että ukko vaatii muutaman palautuspäivän aina silloin ja tällöin. Kaudessa tulee ajetutua 65-75 täyttä päivää, niin sitä helposti ukko alkaa väsyä jos ei tajua levätä välissä.
     
  3. juhispahis

    juhispahis AC PORO

    Vs: YLIKUNTO

    Been there done that... Lämpöilyt, rytmihäiriöt, leposykkeet taivaassa, hikeä pukkaa, ne vähäsetki voimat hukassa. Yleisin oli parin reenin jälkeen lämpö ja illalla sänkyyn mennessä lakanat märkänä hiestä ja sykkeet huiteli aika hurjia lukemia. Ja vaikka peti oli kosteana nii pimpin rämpytys kiinnosti tossa vaiheessa yhtä paljon ku tiskikaapin tyhjennys ;D

    Jos on oireita niin lepoa lepoa niin pääset helpoimmalla. Mulla näky EKG:ssä myös jotain poikkeamaa tohon aikaan.
     
  4. Janne Korkka

    Janne Korkka Well-Known Member

    Vs: YLIKUNTO

    Käykääs mittauttamassa terkkarilla kilpirauhas arvot..samankaltaisia oireita ylitoiminnassa..pikku homma..
     
  5. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Vs: YLIKUNTO

    Jotain ylikuntoa oli kai nyt lautailukaudella kun kesän peruskuntokausi jäi heikoksi. Ei vaan jaksanut laskea ja palautuminen oli vähän heikkoa. Vähän joka lajissa pätee että pitää alkaa vähitellen ja hissukseen, ei voi vaan alkaa putkittaan niitä treenipäiviä. Ja sit kevyitä / lepopäiviä aina väliin.

    Sit talvikaudella voi erilaiset jälkitaudit kans olla mitkä vaivaa ja aiheuttaa samantapaista. Mulla ilmeisesti ollut jotain poskiontelojuttuja nyt useampana talvena. Levolla tai sopivalla lääkityksellä noikin paranee.
     

Suosittele tätä sivua