E-tec:in upotus

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Freeride99, 27/9/16.

  1. Freeride99

    Freeride99 New Member

    Päivää kaikille

    Mielipiteitä ja kokemuksia vailla 800 e-tecin upottamisesta. Kärryltä alas ja 200m:n körryyttelen jälkeen päälleen kanavaan visiiriä myöten, eli ei aivan kuumalla koneella. Kelkkaa ei keritty sammuttamaan. Tulpat pois ja kone tyhjäksi ja ekalla käyntiin. Kelkassa kaikki vedot tallella eikä täristä tai oireile muutenkaan.

    Korjaamolla olivat sitä mieltä että pienellä todennäkösyydellä selviäis mäntien vaihdolla mutta todennäköstä on että alakertakin menee remonttiin, eli tuhansien eurojen korjauskustannukset.

    Mitä mieltä raati on. Vienkö kelkan korjaamolle vai onko mahdollista että sieltä ei olisi särkynyt mitään?
     
  2. o-p-k

    o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

    Eihän sitä varmaksi tiedä ennen kun sen aukaisee. Mutta ei se välttämättä hajoa jos ei ihan täydestä laulusta vettä saanut sisäänsä. Jos kumminkin pelaa moitteetta niin minä kyllä antaisin olla. Etenkin jos ei itsellä into piisaa aukaista.
    Korjaamolle jos viet niin tottakai sinne pitää vaihtaa sitä sun tätä..
     
  3. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    ei sieltä mitään säry, anna soittaa menemään vaan. Jos tuntuu että tärrää tai ei vedä tai muuten on jotenki onneton niin kiertokankihan voi mennä mutkalle kun vesi pääsee männän päälle. Tahtoo vaan ehtiä joka tapauksessa sammua ennen katastrooffia jos tyhjäkäynnillä uppoaa.

    Noita upotetaan pitkin kesää ja silti dynossa näkyy kesän jälkeen että samat tehot niissä on.
     
    pezq^ tykkää tästä.
  4. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Kannattaa tehä kesäsäilytysmoodi pariin otteseen varmuuden vuoksi ja ajella aluksi varovasti (ei siis sinkki tiukalla pitkää siivua). Polttoainelinjoihin on voinu päässyt vettä tai imupöntöstä ei oo kaikki vesi lähteny yms.
     

Suosittele tätä sivua