Sekalaiset kysymykset liittyen Lynxiin

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Shape, 13/12/12.

  1. rainbow6

    rainbow6 KRT

    Jos haluaisi laittaa itelleen BRP:n 800cc peltipailakan ja pelimerkkejä olisi käytettävissä sen verran että riittäisi suunnilleen tuonne 12-malleihin asti niin mitä suosittelette? Vuosimallista 05 alkaen. Reittikäyttöön E-Suomeen. Olen lukenut palstalta muutamankin threadin läpi mutta kovin ristiriitaisia ovat kokemukset. HO vs PTEK vs E-TEC? Voimalinjaongelmat ja rungon kestävyys R-EVO vs REX?
     
  2. Bestservice

    Bestservice X-trim

    no ehottomasti e-tec 600 rex muuthan on jo menneen talven lumia.
     
  3. moilaneripe

    moilaneripe Well-Known Member

    Minkälaine öljy/voiteluaine hyvä vaijereille? sehän pitäs olla hyvin kylmää kestävää ja semmosta ettei kuivaha heti nii mikäse ois hyvä?
     
  4. rainbow6

    rainbow6 KRT

    moilaneripe tykkää tästä.
  5. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Kuva-arvoitus. Mistä Lynxistä tämä iskari voisi olla peräisin?

    IMG_20160928_181416.jpg
     
  6. Lynx700500

    Lynx700500 Well-Known Member

    Sylettää tämä kelkkailijoitten rahastus. 205€ variaattorin hihna 800 kuutioiseen lynxiin. No nettiä tutkien löytyi 169€ halvin orginaali. Kestääkö näissä mikään tarvike hihna?
     
  7. milohi

    milohi Boondocker RE

    rainbow6 tykkää tästä.
  8. moilaneripe

    moilaneripe Well-Known Member

    kuuluuko tuo kuvassa näkyvä reikä olla auki vai pitäskö siinä olla joku pultti tms? kyseessä rotax 793 ho kone evolynxin pellin alta ja alakertaremontti tehty ammattilaisen toimesta. Reijästä näkkyy vesipumpun akseli. IMG_2030.JPG
     
  9. Bestservice

    Bestservice X-trim

    Juorureikä on se ei saa tukkia.
     
    moilaneripe tykkää tästä.
  10. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Purin tuossa lynxistä alustan, kun sitä piti parsia kasaan. Alusta on nyt kasassa ja nakkasin sen telatunneliin, mutta yks ongelma on että alustan sivulla olevat pienemmät rullat ottavat maton nappuloihin kiinni, elikkä rullan pitäis tulla ulospäin, että se mahtuisi vapaasti pyörimään. Kaikki prikat on oikealla paikalla, että kiskojen etäisyyskään ei ois pitänyt muuttua mihinkään. Kääntöpyörät on oikealla kohdalla. Onko jollekki käynyt samaa ja mitenkä tuon vois ratkasta kun järki loppu itellä. :D Jos oli vaikeasti selitetty, niin laitan huomenna kuvaa.
     
  11. Bestservice

    Bestservice X-trim

  12. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Ei ole. Sama onkkelma vaikka mitenpäin nuita koittaa paikalleen laittaa. o_O
     
  13. Jarsse

    Jarsse Well-Known Member

    Laita kuva
     
  14. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Unhotupa silloin vastata tähän, eli olihan siellä yks rulla väärinpäin, joten heti siksi ei mahtunut. Mustat rullat ja sopivalla kiireellä nii heti tulee tölskättyä. :D
     
  15. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Mitenkä on kun suunnittelin tuossa laskea etupukkia parikymmentä milliä, niin joutuuko tuo liukurungon korvakko liian koville kun etupukista kokoajan kohdistuu enempi painetta siihen? Elikkä onko kokemusta et repiääkö tuo etupukki heti eka vastapatista irti?
     
  16. proman

    proman Lynxx

    Pystyykö alustan telapyörät kääntää? Häirittevät nuo -07 lynxiin laitetut ku löytyy tuo pölykapseli.. ois mustana hienommat :D
     
  17. Hebbe

    Hebbe Lynx 600 Enduro

    Saako noista Re:n etujousista alapäätä irroitettua kotikonstein?
    Tarkoitus oli asentaa totaltekin soviteholkit jousen alapäähän, mutta noissa totaltekin holkeissa ei ollut tehty lovea tuolle paaluuvaimennuksen säätömutterille, eli ei saa pujotettua läpi.
     
  18. janiok

    janiok Well-Known Member

    Siitä saa irrotettu sen säätönupin kuusiokoloavaimella.
     
  19. moilaneripe

    moilaneripe Well-Known Member

    oisko kellää heittää sähkökaaviota ja ohmiarvoja puolalle ja asentotunnistimille elikkä triggereille. kipinä hukassa. tullee porakonneella pyörittäessä 10 volttia puolalle ja nykästessä enemmän mutta ei tee kipinää. Kaikki liittimet käyty läpi ja putsailtu. Ja dessi on paikollaan ja sammutusappi ylläällä ;) kelkkana lynx adventure 8oo HO -05 evokoppanen. Nehän passaa nuo tiedot mistävaan missä on sama tekniikka kuomunalla. Revit ja ravet ym. :)
     
  20. adepoju04

    adepoju04 Member

    Mikäs on se "oikea" kilometrimäärä missä re 800 etec männät olis hyvä vaihdella? Kelkka on vuosimallia 13 ja nyt ajeltu 4500km pääosin reittiajoa. Mitä muuta tulisi vaihtaa.... sitten kun mäntien vaihto on ajankohtaista?
     

Suosittele tätä sivua