600 Indy (SP) 2013 -->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Teromarkus, 22/4/12.

  1. Stig

    Stig Well-Known Member

    Vs: 600 Indy (SP) 2013 -->

    Kyllä näissä Polariksen Switchback ja RMK-malleissa on kytkemätön alusta. Eli Etupukki ja takapukki toimivat erikseen. Periaate on ihan eri kuin PPS-alustassa. Kytkemättömässä alustassa painon siirto toimii paremmin. Assault/RMK alusta on myös erittäin simppeli ja helppohuoltoinen, ei ole kuluvia puslia ym, takarungosta telatunneli ja astimet riittävän jämäkät sellasenaan.
     
  2. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Vs: 600 Indy (SP) 2013 -->

    Itellä on nyt 345 mitassa indy ja matto on backcountry 44mm lapulla. Välitykset tuli RMK:n vakioista. Suorilla jatkoilla laittelin ja on toiminut reitilläkin ihan hyvin. Vähän vakiota kankeampi tosin, mutta ihan tuolla on pysynyt pätkien perässä todella hyvin ja hyväksi viedä on sanottu myös. Tosin alustassa on vakiota paremmat kepit.

    Voimalinjassa tosiaan tiuhemmat välitykset vakiota nähden. 9p vetarit ja muuten voimalinja vakio, paitsi kytkimessä alusta hieman jäykempi jousi. Ihan hyvin on rokannu ja siinä on tasaisella maalla kovalla jäljellä ollut moni kelkka ihmeissään indyn lähtöjen kanssa :) kevyellä kelillä saisi ehkä olla vähän syöttävämpi voimalinja.

    Alusta on kytketty. Se on noita keulimishommia ajatellen miinusta. Kyllä tuolla kytketylläkin sukset saa hangesta nousemaan, mutta eihän se järettömiä keuli.

    Kasisatkut on sitten luku erikseen. Jerkkua löytyy koneesta paljon enemmän.
     
  3. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Vs: 600 Indy (SP) 2013 -->

    Aikaisempaan kysymykseeni itselleni vastaten; staattorin pystyy vaihtamaan 600 cfi-2 koneeseen ilman koneen irroittamista. Käynnistinkopan kaksi alinta pulttia vaatii viitseliäisyyttä ja hermoja, mutta irti lähtee koppa. Loppu ei ole kuin julistaa. Ps. Kannattaa olla magneeton käynnistinmekanismin kiinnityspulteille sopiva ulosvetäjä. Saa tehtyä myös itse 10mm raudasta. Keskelle pultti kampiakseliin sovittaen.

    Tietääkö joku paljon on magneeton kiristysmomentti?

    Edit: ja itselleni vastaten 122Nm on kiristysmomentti magneetolle.. Sama pätee myös 800 koneisiin..
     
  4. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Jahas, kevään jäljiltä herättelin kelkan eloon. Hyvin käynnisty, mutta nopeusmittari seilaa omaa elämää. Mikähän sille nyt tuli, onko ajatuksia?
     
  5. veltsu73

    veltsu73 650 matryx 137 2021

    Anturia veikkaan..kato se kuppi ettei ole vaseliinia liikaa..ja varmista ettei vetarin laakeri ole menossa
     
  6. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Joo, ja anturin piuha on vissiin mahdollista hiertyä rikki. Noh, pitänee käydä liitokset ja piuhat läpi. Kupin vois tsekata kans. Muistaakseni ainakin viime kaudella tuo kylmän pään vetarin laakeri oli ok (1400km sitten)...
     
  7. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Vakio foxin iskarit on löysät. Pitää olla vähintään walkkerit että voi jollain lailla väntää patikkoa ja nekin vielä kannata shimmata. Astin laudat kannattaa vahvistaa. takapukin muoviset korvakon puslat joutuu heti vaihtaan. itellä messinkiset ja laittanu rasvanipat. Vakio sukset kannattaa vaihtaa. Itellä on gripperit. Tässä on jotain. Kone on kestäny hyvin yks variremmi menny vähän reilu 2000km kesti remmi
     
  8. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Tuo indy ei ole kauhean juoppo syömään bensaa kulutus ollu 20-25litraa mun ajossa. Voimalinja on vakiona pirun hyvä ei tarvitse mun mielestä tehdä mitään. Ite ostin vm2014 uutena indyn olen vajaa 3000km ajanu otin ite walkkerin iskareilla.
     
  9. jpo

    jpo Member

    Mahtaakohan 600RR peräisin olevat walkerin etuiskarit passata indyyn? Ei ole mahdollisuutta päästä vertailemaan keppejä keskenään.
     
  10. julli

    julli rmk

    Melko varmasti passaa
     
  11. juusok

    juusok Polaris indyrmodeli600/lynxre800waterx

    Kauppiaan varastosta vaihtu rmk:lla ylivuotinen indy. Päivitelty ittelle mieleiseksi. Oliko porukka vaihtanu voimalinja puolelle muutako kytkimen jousen? Ja rmk välityksiä ? Onko suuri ero nuilla välityksillä?
     

    Lisätyt liitteet:

  12. pro x 550

    pro x 550 Indy xcr 136" 650 -22

    ei käy
     
  13. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Väittäsin että rr kepit liian pitkät.
     
  14. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Jos sinulla muuten vakio (vetopyörät/matto), niin kytkimen jousta voit vähän päivitellä. Välityksiä älä liian tiheäksi laita vakiomatolle (38mm harja). Minulla 136" pitkänä indy ja 44mm harja sekä 9p vetarit, niin siinä on RMK:n välitykset ja kytkimen jousta päivitetty. Toimii hyvin, joskin kovalla reitillä / keveällä kelillä saisi kuormata konetta aavistuksen enemmän, kun kierrokset karkaa hieman optimialueelta.
     
  15. juusok

    juusok Polaris indyrmodeli600/lynxre800waterx


    Joo vakio vetopyörillä mutta tässä mallissa vakiona 44mm matto.
     
  16. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Parhaintenhan saa välitykset testattua kokeilemalla.. Vakiona on ne välitykset ehkä aavistuksen liian pitkät..
     
  17. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Onko muilla Indyssä Bladet suksina? Oletteko mitä ohjainrautaa käyttänyt?
     
  18. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    Bladet on ja totaltek racing raudat..

     
  19. jäsen z

    jäsen z Polaris Indy 600cc

    Mulla kans mut rautoja en muista. Ne saatto olla paketin mukana tulevat orkkikset. En kyl tiiä että suosittelenko. Kyselin sitä hommaa täällä ku mietin laitanko ne vai pp:t. Hiljaisessa vauhdissa ei vetele niinku pp:t mutta kovemmassa ei mulle oo vielä tullu luottoa. Tuntuu että vähän aliohjaa. Tossa yllä voi hyvinki auttaa noi raudat. Mut täähän on jokasen päätettävä ihan fiilispohjalta..
     
  20. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    Jos ajat ihan reittiajoa niin Bladet tai C&A XT hyvin miedoilla raudoilla toimii.
     

Suosittele tätä sivua