Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä penaaliana, 9/5/16.

  1. penaaliana

    penaaliana Arctic Cat M 8000 Sno Pro 153"

    Eli tarkoitus olisi hommata ensi kaudelle tuon Ämmäläisen rinnalle joku mukava pätkäkelkka, jotta voi sitten päivän ajosuunnitelman mukaan laskea tarvittavan kelkan kärryltä. Ajelut tulisi lähinnä olemaan pelkästään reittiajoa (M menee kiitettävästi ummelle 8)) ja kestävyyttähän alustassa silloin pitäisi olla. Kilometrejä en usko, että 1000km/kausi enempää tulisi. Mieluiten uudempi kun 2011. Vai kannattaako ostaa suoraan uusi/ylivuotinen (takuut on aina hyvästä)? Kuutioita 600 tai 800. Ei mieluiten mitään kisavehkeitä, jotta bensa riittää vähän pitemmälle kun pihaladon taakse. Kovasti on RE Linksiä kehuttu, mutta kohtaako siinä hinta ja laatu? Arctic Catin omistajana tietenki tuo Sno Pro Cross Country kiinnostaa, mutta siitä kun ei oikein tiedä mitään muuta, kun sen mitä lukenu tuolta Arctic Cat osiosta. Onko Polariksen Indyissä purukumikoneet? Tiedän, että kaikkien mielestä 250 Lynx on paras kelkka kaikkeen ja se menee varmasti mihin vain ja on oikea reittihaukka, mutta ei kiitos.

    Auttakaahan tietämätöntä pulman kanssa. ??? Kiitos jo etukäteen mielipiteistänne ja neuvoista. Tarkentavia kysymyksiä saa ja pitää kysyä.
     
  2. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?

    Jos takuuta arvostat niin laita ylivuotinen indy. Siihen vielä käytettynä kunnon kepit niin hakkaa reittiä ihan nokko. Samaan rahaan saa tietenki parempiahi reittikamppeita mutta takuut on jo moro ja kilsoja tuhansia takana.
     
  3. penaaliana

    penaaliana Arctic Cat M 8000 Sno Pro 153"

    Vs: Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?

    Kiitos kommentista. Mikä se takuuton vaihtoehto sinusta olisi?
     
  4. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?

    Re on aika lyömätön peli jos ajot pelkästään reittiä.
     
  5. -rx-1-

    -rx-1- Lynx etec

    Vs: Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?

    Täältä myös ääni re:lle, hyvä peli reitille. Saattaisi olla myös tarjolla reitille sopiva -14 re, tarvittavat muutokset tehty. Laita yv:ta jos kiinnostaa.
     
  6. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Vs: Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?


    Oma valinta olisi 2012 ja uudempi 600 tai 800 Catti lyhkäisemmällä matolla.
    2012 Xf800 HC 146" jossa iskarit on päivitetty niin tuollaisella tuli hakattu pattia viime talvi ja ketterämpi on ajaa kuin 162" ämmä, eron lähinnä huomaa mutkissa ja keulii enemmän..

    2013 tai uudempi F800RR tai sitten kilpuri niin iskaritkin on hyvällä mallilla

    Jos ajo on bensankulutuksen vertailua niin 600C-tec tai sitten nelari alle..
     
  7. penaaliana

    penaaliana Arctic Cat M 8000 Sno Pro 153"

    Vs: Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?

    Kiitos jälleen. Kulutuksella ei ole väliä ja ei nelareita. :)

    Onko kenelläkään kokemusta noista AC Sno Pro Cross Country:stä?
     
  8. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Vs: Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?

    Crossia radalla tullu ajettua, cross mallilla, mutta eipä niissä eroja juuri ole. Ttykkään, moottori iha eriluokkaa ku mikää e tec, oma valinta reittipommituksee olis nimenomaa tuo :-*

    Eikä se bensankulutus ole ongelma ku ostaa valmiiksi isolla tankilla olevan.
     
  9. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Vs: Reittipommittajaa M8:n rinnalle. Vertailua, mikä olisi paras?

    RE 3300 pitkänä joko 600/800 hyvin kerkee ja kestää työnnellä kohtuudella vm 12, 14 ja 16 on ainakin kohtuudella kestäneet omaa ajoa... Kisa ukot sitten erikseen. Niin ja jos bensalla ei niin väliä niin sitten rs-plyntsi isolla tankilla ja muuten enska säädöillä.
     
  10. Kitunen

    Kitunen Kotimainen laatutuote

    Älä enää sekaannu noihin kaasarivehkeisiin, pitkät tourinkireissut voit unohtaa samoin tein. Ihan sama vaikka sinulla onkin se 40 litr isotankki. Muutenkin tulppien vaihtaminen on jo ulkona muodista ;) RE lynxi tuolla 3300 pps alustalla etec koneella, budjetin mukaan vuosimalli.
     
  11. Dadda

    Dadda Axys 600 R (iqr) Nykarleby Skoterklubb

    Nämä kaasari/kisakamppeet on kyllä kiva reitille. Mutta esim iq600rr 26-30L/100km. Ja öljy maistuu myös :) Mutta kaverin 2009 a-c Cross Country 600 eli XC ei sx !
    Tuo on makea peli reitille, ohjaus kevyt, voi ajaa wheelie jos haluat ja istuin on myös hyvä. Uudempi XC luultavasti myös hyvät ?
    Lynx ja ski-doo RS on vähän liikaa kisakone ajaa reitille. RE lyne voi olla paras vaihtoehto reitille,pieni kulutus,paras jousitus etc.. mutta kaikki luulet että tuo kampe on kullasta tehty..Kallis :)

    Iq600rr alkaa olla liian vanha ja käytetty. Syö 28L/100km

    Xc600 catti alkaa olla liian vanha ja käytetty. Syö noin 24-26L/100km ja öljy menee bensan mukaan 2.5 - 3 %

    Brp vehkeet... Etec kaikenlaista vuosimallia, liian hi-tech oman makuun.. Ei syö öljy eikä bensa. Ja ei vastaa kaasulle. Mutta se tekee reittiajon joskus helpompi, on pehmea kaasuvastu verattu Polaris/Catit. Ja kulutus Noin 18-21L/100km ?

    C-tec catit 6000rr voi olla hyvä ? Mulla ei o kokemus ! 20-25L/100km ?

    Polaris cfi/ Indy600. Luulen että Indy600sp 60th edition saa olla minun seuravaa kelkka !? Halvin uus ylivuotinen kelkka mitä saat, jos haluat takuu. Mutta tarvii parempi iskarit x4 ja kaikki blingfactoryn vahvikket, ja luultavasti jotain muu parannuksia myös ! Vastaa kaasulle hyvää, saat sukset ilman, ja menee myös ummessa eli voi myös tuoda se mukaan hemavan tai riksgränsen reissulla jos on 44 matto alle eli (Allround vehke) Myyntihinta jos haluat myydä se ku 2 talvea on mennyt, katto vaikka nettimotolla. 4,5- 6 tuhatta afrolla €
    Oma iq600rr on ollut hemavan ja riksgänsen reissulla ja hyvin meni, päässyt melkein kaikki samat paikat kuin kaverin RMK 600 vehkeet. Piti vaan olla enemmän agressiivinen kuin muut :mad: :D
     

Suosittele tätä sivua