Renegade X-RS 800R 2015, -16, -17

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä fxjannu, 19/10/14.

  1. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Renegade X-RS 800R 2015

    Ei se matosta oo kiinni vaan noista astinlaudoista. Renessä reikää melkein koko matkan ja reessä melkein umpilootua.
     
  2. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: Renegade X-RS 800R 2015, -16, -17

    Tuohon -17 malliin ei sitten visiin muuttunu muuta ku väritys? Vai onko parempaa tietoa?
     
  3. ÄmJii

    ÄmJii X-RS Iron dog -19

    Kellään tietoa mikä välitys on kyseisen kelkan 600 versiossa?
     
  4. Haikku

    Haikku 850 Sunami

    Epc.brp.com tuolta löydät kaikki tiedot
     
  5. TKai

    TKai 600 RE '17 & '15

    Itsellä ollut xtx pätkä xrs:n keulilla, siinä hieman höylättynä. Nyt 129" xrs höyläämättömät, eipä ole tarvetta miettiä muita suksia keulalle. Itse pidän hyvää kääntyvyyttä aika tärkeänä pointtina.
     
  6. jizzyj

    jizzyj Member

    Onko jollakulla ollut ongelmia sen talvisäilytys ohjelman laittamisessa ? Eli puhun siis siitä ohjelmasta jonka ohjekirjasta löytää että tietokone ohjais reilut öljyt koneeseen kun sopivan määrän rämppäs tiettyjä nappeja. Muuten olin tyytyväinen ohjeisiin vaan ei lähtey oma kelkka näillä ohjeilla tekemään mitään. Onko muilla ollut samanlaista ?
     
  7. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Tärkeää on, että alat ensiki rämpyttämään pitkien katkaisijaa ja sen jälkeen vasta painat S:n pohjaan ja pidät sitä pohjassa.
     
  8. Arsi

    Arsi Well-Known Member

    Jep, sen talvisäilytysmoodin kytkeytymisen kanssa on alkuun haasteita, kun ohjekirja neuvoo tekemään asiat yhtäaikaa. Oikeesti niissä on tietty järjestys, kuten edellä mainittiin.
     
  9. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Omassa ollu tuota lämpösenä käyntiinlähtö ongelmaa enempi vähempi uudesta asti. Nyt tuota on jo hetki fennolla tutkineet ja bensapumppua nyt ootellaan. Regulaattorilla ei kummennu ja bensanpaineet katoaa edelleen. Suuttimetkin todettu pitäviksi.. Jospa se tuolla pumpulla kummenis. On tätä samaa vaivaa näissä käsittääkseni muillaki ollu.
     
  10. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Niin siinä pumpussahan se vika oli. Nyt pysyy paineet. Onneksi on takuu

    Samalla päivitty vuotava ja muutenki paska muovinen jarrupuristinhässäkkä rs kilpurin rautaversioon. Paloiksi tälläkertaa brembon sintterit. Iskarit kävi kans pöydällä.

    Uudet Bladet oottelis kans alle laittoa, pitää vielä tuumia mitkä raudat niihin nakkois.

    Enää ei puutu ku talavi prkl..
     
  11. juketsu

    juketsu Kolomen lynksin talous.

    Onko 2016 x-rs malleissa takuupäivityksiä?o_O
     
  12. Mypa

    Mypa Skidoo mxz -24 Competition

    Sama juttu täällä, pumppu vaihdettiin uuteen, kuumana piti nykiä paineet takaisin, nyt pelaa. Ilma-anturi meni myös takuuseen, vikamuistiin oli tullut joitakin hälyjä siitä. En kyllä huomannu ajossa tuota anturihäiriötä, kai siellä on seokset vähän olleet lievästi pielessä? Moottorin vikavaloa ja mitään tehonrajoitusta ei tullu. Tässä herää kysymys, että kai nyt tuo pumppu on paranneltu versio, ei muistanut kysyä. Toivottavasti siellä ei oo samanlaista uutta, joka on hajalla vuoden päästä. 800r koneisista näytti olevan järjestelmässä huoltotiedote tms. Jenkkien foorumilla oli juttua tästä aika paljon. Onko tietoa onko Lynxeissä vaiheltu -16 vuotisiin näitä? Kelkkana mulla Mxz X-rs 600 -16.
     
  13. Jamesi

    Jamesi Well-Known Member

    Olisin polarista vaihtamassa tämmöseen 15-mallin renegadeen. Onko ollu paljon vikoja/ongelmia näissä?
    N. 3500km ois vaihtokohteessa mittarissa, murtuuko näistä liukurungot tms.?
     
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Talvisäilytysohjelma moottorikelkassa.. Joku vitsi?
     
  15. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Oliskohan menny kirjottajalla vuodenajat sekasin..
     
  16. Arsi

    Arsi Well-Known Member

    Pitkäaikaissäilytysohjelma, pahoittelut harhaanjohtamisesta. ;)
     
  17. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Pikkuhiljaa alkaa rene olemaan hyvässä lyönnissä omaan makuun. Etupukkiin vois vielä jäykempää jousta kokeilla. Onko kokemuksia mitä sinne kannattais koettaa?
     
  18. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    Miten tuolla Renella pääsee ummessa? Meinaan että naapurimaan pehmeille olis tarkoitus lähteä keväällä. Nykyisellä 3700 kyllä pääsee mutta hiukan lyhempää tekisi mieli. Ja leveämpää keulaa. Eli ei tuo uus x-trimi oo muoten huono mutta keula on yhtä kapea kuin nykyisessä. Freeride 137 olis toinen hyvä mut sekin kapea. Onkos Renessä pikairroitettava vakaaja? Reitillä pärjää x-rs vakio kybeillä?
     
  19. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Reitillähän tuo on oikeastaan pirun hyvä kunhan säädöt saa mieleiseksi. Simmi ja jousijumppaa oli itellä mutta menee vakionakin. Että vakiokybeillä pärjää hyvinkin.

    Voimansiirto on reitille että ei ummella aiheuta mitään huutonaurua. Välityskin pirun pitkä ja matto ummelle vähän lisu. Mutta kyllä tuo ummessakin johonkin menee kunhan ei liikoja odota. Umpeen sataneella reitillä namipeli kunhan sukset on vaihdettu, vakiot ei toimi missään kelissä. Vakaajassa ei pikakiinnitystä.

    Sanoisin että hyvä reittipeli jolla tarvittaessa puhkoo umpeakin. Mutta enemmän on reitillä kotonaan.
     
  20. M.E.A

    M.E.A Lynx

    IMG-20170209-WA0003.jpg
    Onko kellään sattunu vastaavaa? Kuva kaverin xrs renestä. Jotain on nyt antanu periksi ilman että osumaa on tullu mihinkään.. Tuosta yläpallosta näkee hyvin luonnottoman asennon. Suksi 3-4cm edempänä kuin toinen. Eli jos olis osunu niin takaapäin ois pitäny iskun tulla. Ei siis mitään jälkiä/ratkeamia missään kuin ei osumaakaan.

    Voiko väsyä noin?? Kolme tonnia ja yks kausi ajettuna.
     

Suosittele tätä sivua