Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

  1. karppinen

    karppinen Expedition 600 sdi

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Uudet iskarit, alustan pulttien kiristys, oli moni löysällä, niin tsadaa, nyt se pelaa. ja nyt rupes vasen astinlauta tärisee ja kutittaa jalkapohjaa ;D
     
  2. Jackpot

    Jackpot Lynx, xterrain 850 -23,Skidoo Elan -83

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Liut tuli eilen vaihettua, 1995 km mentiin alkuperäsillä.
     
  3. Jackpot

    Jackpot Lynx, xterrain 850 -23,Skidoo Elan -83

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Mites muilla on telamaton kireys, vaikka sitä kohtaa mistä roukkuu eniten ? Liuvut vaihettu ja ajettu 60 km niin näkkyy jo syövän samasta paikkaa.
     
  4. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Laita lisärullat sinne kohille missä syöpi eniten
     
  5. forestapox

    forestapox A-C MC ES

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    paljonko nämä vaihelootat kestää ajaa?
     
  6. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    10tkm
     
  7. Jackpot

    Jackpot Lynx, xterrain 850 -23,Skidoo Elan -83

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Siitä kahen etumaisen rullan kohalta syöpii, ei mahu rullia.
     
  8. karppinen

    karppinen Expedition 600 sdi

    Vs: Lynx Commander -keskustelua.

    Kun jännitteen säädin menee rikki, onko näillä samalla tapana käräyttää jotain muuta?

    Rupesi jostain 2000 kiekasta ylöspäin polttamaan akunkuvavaloa. mittailin jännitteitä niin tyhjäkäynnillä välillä latas ja tuosta parista tonnista ylöspäin jännite tipahti. Vaihoin testiks akun ja testilenkillä sytytti moottorinhäiriövalon ja sammutin ja nyt ei lähe käyntiin eikä mistään tapahdu mitään. Jännitettä on akussa että siitä ei ole kiinni

    600 sdi on siis kelkka vm2010

    lisäys: en siis vaihtanut vielä jännitteen säädintäkään mut vaikka se olisikin rikki estääkö se muka kaiken toiminnan. Ku ihan kuin virta ei kulkisi akulta eteenpäin, sulakkeet katottu, onko sulakkeita muualla kuin tuossa rasiassa penkin vasemmalla alla
     
  9. willevil

    willevil Lynx Boostdocker

    Kato latausrele. Tai älä kato vaan kokeile joko uudella, tai vaiha vaikka valoreleen kanssa paikkoja. Toki samalla voi releen jalat katsella silmämääräisesti.
     
  10. Busse-

    Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

    onko expedition extreme 800 mallissa muuta eroa komentajaan kuin telasto?
     
  11. Jeme

    Jeme Khaos Slash 850 /Expedition Extreme 900T

    Keulan geometriassa jotain eroja, commanderissa A-LFS+ (ylöspäin taivutetut tukivarret) ja expessä RAS 2 (suorat tukivarret). Lisäksi tekniset tiedot ilmoittaa commanderiin seiskapiikkiset vetarit ja expeen kasipiikkiset. Commanderissa siis hieman lyhyempi välitys.
    Muutenpa nuo lienevät samoja pelejä.
     
  12. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    No nyt kannattaa istahtaa mättäälle ja pohtia uudestaan. Toki, vika voi olla säätimessä, mutta itse alkaisin hakemaan vikaa ihan ensimmäisenä maadoituspuolelta. Eli otappa akulta maapuolen napa ja laita siihen kiimni vaikka ihan normi starttikaapeli ja kaapelin toinen pää runkoon ja nimenomaan sellaiseen kohtaan rungossa, josta maadoitus varmuudella onnistuu. Tee sitten sama temppu moottorin korvakon ja rungon väliin.. Mikäli homma syystä tai toisesta alkaa pelaamaan, niin silloin vika on maapuolella ja joudut tarkastamaan sekä akun, että moottorin maadoitukset. Ei ole paha nakki. Noissa maadoituksissa on ollut jonkunsortin kontaktiongelmia, joten sieltä kannattaa ihan enste lähteä hakemaan ongelmaa.

    Samalla kannattaa tarkastaa sulakkeiden kunto.

    Mutta sitten jos homma ei pelaa, niin taitaa olla viisainta ottaa yhtettä Lynxin huoltoon ja laittaa kelkka piuhan nokkaan.. Yksi vaihtoehto nimittäin voi olla se, että staattori on päässyt kyrvähtämään ihan huolella.
     
  13. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Ja kestäähän ne vaikka kuinka paljon, mutta jossain liki kymppitonnissa ne kannattaa kyllä laakeroida. Vähän sama, kuin STn laatikossa.

    Oikein hitaassa ja raskaassa vedätyksessä voi käydä niin, ettei laatikon voitelu riitä.. Siihen tiedän käytetyn ylitäyttöä, mutta tiedä sitten, riittääkö sekään.. Noissa STn laatikoissa ykkösen voitelu oli toteutettu siten, että ykköspuolen rattaalle oli laatikossa työste, johon roiskevoitelun seurauksena öljy pääsi nousemaan ja oikein hitaassa vedätyksessä voitelu oli varmistettu. Mutta ei sekään pelastanut lootan laakerointia, joka aikaa myöden kuluu.. Ihan normihomma. Eli ei niinkään vika vaan noin 10tonnin kohdalla tehtävä huoltohomma. Suosittelen huoltamaan jo hieman aikaisemminkin.. Itse olen SThen teettänyt laakeroinnin noin 8tonnin nurkilla, eikä ainaakaan tuolloin ollut laatikossa havaittavissa pienintäkään laakerikulumaa..
     
  14. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Mut onko näissä uusissa se että kun vaihdetta vaihtaa pitää hieman kaasutaa enenkuin vaihde menee päälle?
     
  15. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    Kyllä ne yleensä päälle menee ihan laittamalla,joskus pitää houkutella kaasulla
     
  16. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    Pitää nyt vähän kehuakin Commanderia , sitä mitä olin ostamassa sitä olen kyllä saanut. Alusta on toiminut hienosti, sen minkä vähän päässyt kokeilemaan. Kulkuakin riittää että pelottaa, minua. Tuulilasi on hyvä ja peilit nyt näkee taaksekin, että voi päästää nopeat ajoissa ohi. Hieno kelkka.
     
    jaffa ja harrastaja tykkäävät tästä.
  17. harrastaja

    harrastaja lynx re 850 2019. commander 600sdi 2009.

    ostin tuossa vm09 commanderin ekat ajelut takana.onpa mukava peli.
     
  18. Jackpot

    Jackpot Lynx, xterrain 850 -23,Skidoo Elan -83

    Onko tuo 60Nm jousi vakio vai tilaus tavaraa?
     
  19. Jackpot

    Jackpot Lynx, xterrain 850 -23,Skidoo Elan -83

    Nakkasin 46 kybit telastoon 60 ja 65Nm jousilla. Rasvaus ja pulttien kiristys samaan syssyyn.
     
  20. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    No hupsista miten kävi kun reittilanaa vetelin. Wanhan Comentaja Limiteetti Editiissöni 600e-tec 2012 vilkutteli lämmön merkkivaloa, sammutin ja jäähyteltyäni se ei enää palanut mutta moottorin häiriövalo syttyi, tarkistelin ölpät ja nesteet ja kaikki ok. Sammutin ja odotin hetken ennen kuin käynnistin uudelleen ja moottorin häiriövalo paloi edelleen mutta kelkka kävi ja toimi normaalisti joten yritin ajaa sievästi kotiin kairasta mutta parin kilometrin jälkeen kone hyytyi ja leikkasi kiinni. Varmaan vaatii sen jäähdytyksen päivityssarjan lanan vetoon jos sen nyt edes tuohon vanhaan saa. Menee varmaan pytyt ja männät sekä alakerta uusiksi ja samalla vaihdatan myös vaihteiston laakerit. Ajettu on vasta vajaa 7000km mutta onhan siinä 6 talvea työkäyttöä.
     

Suosittele tätä sivua