600 Indy (SP) 2013 -->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Teromarkus, 22/4/12.

  1. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    Bladet toimii vakioraudoillakin ihan hyvin, ei nuo totaltekin racing raudat paljoa eroa niistä, muutama sentti kovametallia enemmän vain..eli vaikka pari palaa irtoaisi niin purevuutta vielä löytyy senkin jälkeen..
     
  2. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    Kertokaa ny ihmeessä tämän toteutuksesta enemmän?? Syyshuolto päällänsä ja sukset irti ja puslat muutenkin huonot niin tuota aloin katselemaan ja otin holkin/tapin irti tuosta alumiinista, onko tuossa toinenkin holkki alumiinissa toisella puolella ku
    eihän tuota tappia sinne toiselle puolelle nuin vaan laiteta ku reikien koot ei ihan nuin vaan mene??? Alla kuvaa:

     
  3. Rammeri

    Rammeri ÄKSY H.O.r.o

    Omasta axyksesta naputtelin puslan pois,katkaisin holkin siitä alumiinin juuresta ja naputtelin puslan takaisin. Toiselle puolelle vaan sopivan mittainen holkki.
     
  4. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    Just, että sepittämiseks meni :)
     
  5. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Tuosta suksen holkkien modauksesta on itseltäki postaus aikaisemmin tässä topikissa. Tälle kautta pitäs varmaan uudet puslat laitella, vaikutti sen verran väljiltä.
     
  6. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    En löytänyt postaustasi, mutta nyt on jumppa tehtynä :)

    Tein sillee että nappasin 1mm laikalla tapista tuon paksumman pätkän holkiksi ja heitin sen toiselle puolelle, pusla siinäkin sisällä..
     
  7. päristelijä

    päristelijä Apex xtx

    Eikö nuita holkkeja vaan voi vaihtaa puolelta toiselle?
     
  8. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    Joo ei voi..

    Itse tuon niin että ensiksi puslat naputtelin irti, toisen holkin otin kokonaan irti mutta sitten toista otin vain 3mm irti alumiinista että sai 1mm laikalla katkastua niin että jäi hyvän mittanen irtoholkki. Irto holkkiin laitoin vanhan puslan sisälle, ilman kaulusta.

    Nyt on puslaa koko matkalla :) niin ja nyt voi sitten vaihdella tuota holkkia puolelta toiselle jos siltä tuntuu :)
     
  9. päristelijä

    päristelijä Apex xtx

    Ei kellää ois laittaa kuvia jatketusta indyn jatkoista ja tunnelista miten jatkot kiinnitetty niiteillä vai ruuveilla? ite sain osat kesän laiskuuden jälkeen hommattua :)
     
  10. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Minun indyn jatkoprojekti löytyy projektit osiosta: jakken tallihommat

    Voi olla, et foorumimuutoksen jälkeen ei kuvat näy.. Jotain tallivideon kötöstyksiä on siinä sit kans youtuben puolelle..
     
  11. jäsen jar

    jäsen jar New Member

    tuli hommattu -14 vuoden sp. mistä löytäisin jäykemmät jouset iskareihin? mitä öljyä ootte käyttäny ketjukopassa? entä kakstahti öljynä?
     
  12. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Ketjukopassa Polariksen omaa tässä, mut edellisessä oli myös han vaihteistoöljyäkin. 2-t öljynä on ollu Castrol ja VES. En oo suuremmin huomannu eroa.
     
  13. jäsen jar

    jäsen jar New Member

    noni hyvä koska ei kehtais vessin öljyy kyllä ostaa.. tää on nyt eka ruiskupeli niin millasia huoltoja siihe sisältyy jos lainkaan? kannattaako alkukaudesta käyttää jotain lisäainetta polttoaineen seassa et putsaa turhat karstat?
     
  14. jaanu53

    jaanu53 Member

    Tervehdys! Käykö sen prosteerin lenkki gripperiin. Tuli hommattua uudet gripperit ja ei ruvettu tilamaan uusia lenkkejä jos prosteerin lenkit käy. Ei oo vielä ehtiny kokeilla ku sukset savossa ja ite hesassa. Kiitos!
     
  15. julli

    julli rmk

    Kaikki pollen suksilenkit käy ristiin viimisen 20 vuojen ajalta
     
  16. jaanu53

    jaanu53 Member

    Kiitos!:)
     
  17. allu89

    allu89 Member

    Onko kellään kuvaa laittaa blingfactoryn takapukin kiinnityksen vahvikkeesta paikallaan? Ootteko laittanut vanhan kiinnikkeen päälle vaan? Itsellä ei silleen reikä satu kohilleen.. eli alkuperäinen osa pitää repiä pois?
     
  18. allu89

    allu89 Member

    Niin ja samalla laitan blingin astinlautavahvikkeet, muistaako joku minkäpituiset niitit on sopivat ettei raavi mattoon sitten. Teräs vai aluniitit?
     
  19. jäsen jar

    jäsen jar New Member

    hei auttakaas tyhmää ku tarviin uuden akun... tarviiko olla toi YTX20CH-BS? tarviiko ampeerituntien ja ampeerien olla 18,9 ja 270? voiko olla pienemmät? mahollisimman halvalla yritän päästä koska en koe akulle tarvetta. isäukko joskus vois käydä ajelee.
     
  20. Rexi

    Rexi Rave RE 600 -22

    Hei onko kukaan vaihtanu bensansuodatinta Indyyn, pitääkö koko letku uusia??
     
    meisa tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua