VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 10/10/10.

  1. Juhnus

    Juhnus RX-1 ER-SP

    Taas..[​IMG]

    Tätä selkäkipua!! Prkl
     
  2. Nykerö

    Nykerö Tällä hetkellä ainoastaanWater formula3

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Tuttu juttu! Itellä kans 800mg Burana + 100mg Norflex punaisella kolmiolla :mad: :mad: :mad:
     
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Sitten kun oikeasti käypi niin kasi millisiä ja pari panacodia päälle ;D rupeaa olemaan semmoinen olo että ei kannattane enää autolla ajella.
    Jos ei ole mitään rikki kropasta ja selkäkipeä tulee seisomisesta kengät vaihtoon, jos istumisesta niin lopettaa istumisen ja makaamisen muulloin kuin yöllä yleensä auttanut parhaiten tuttavapiirissä.
     
  4. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    mikä vittuu se on että jalat kipeytyy seistessä ?!!?

    Ollu jo monta vuotta, selkäkivut kadonnu treenaamalla ja venyttelemällä, mutta tuo jalkojen puutuminen ja jatkuva särky ?!?!? Turvakengät pahentaa, ei ole kenkiä mitkä ei särkis
     
  5. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Jalan asentovirhe? Käyppä Pesosen Vilpulla tutkituttamassa ja jos aihetta on niin tekasee sulle pohjalliset jotka korjaa asenne, ei kun asentovirheitä. Itsellä auttoi juurikin selkä ja jalka kipuihin.
     
  6. sokerikukko

    sokerikukko Greenpeace E-Tec

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Juu lättäjalaka on ja useita pohjallisia käyttäny kymmenisen vuotta.

    Turvakengätki on kyllä kokeiltu mallista ja merkistä riippumatta. Ei auta
     
  7. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Käyppä oikeasti siellä Vilpun tykönä niin se tutkii jalat ja niiden asennot. Jos löytää ongelmia ja tekee pohjalliset niin tulet yllättymään kun vaivat helpottuu, mulla ainakin helpotti. Asentovirhe kummassakin jalassa, toinen jalka lyhyempi, toinen päkiä basana ...
     
  8. Vesa50

    Vesa50 Ockelbo 300-S, Lynx 250

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Kusiaiset syöneet talon kellarikerroksessa pitsiksi koolaukset (50 x 150 mm) Puu siirretty eristevilloihin kennomateriaaleiksi. Styroksit aivan täynnä munakennostoja. Ovat syöneet useita kymmeniä reikiä ulkoapäin betonin läpi noin 8 metrin matkalta maan alta ??? Suurimmat reiät 10 sentin kolikon kokoisia ulkoa; sisältä 2 mm halkaisija tai pienempiä. Sokkeli syöty paikoitellen ontoksi. Asia selvisi, kun kusiaisten kusi alkoi haista verstaassa ja lopulta vähän joka puolella ::) Koskaan ei ole nähty sisällä yhtäkään kusiaista, mutta seinän sisästä löytyi noin miljardi elävää muurahaista(nyt tosion teloitettuja) ja 2 miljardia munaa lasivillaan tehdyissä kennoissa. Kaiken lisäksi niitä oli kolmea eri sorttia. Keltiäisten näköisiä eniten vastakkaisissa päissä ja keskellä mauriaisia ja keskikokoisia mustia muurahaisia. Asuneet ilmeisesti siellä useita vuosia. Olen nyt purkanut verstaan seinät, kellarin ja pesuhuoneen seinät(sokkelin vastaiset) Pesuhuone on ainut, jossa ei ollut muurahaisyhdyskuntaa, mutta piti tarkastamisen vuoksi purkaa. Nyt jatkan päätyseinälle. Verstaan oven kyllästetty karmikin oli syöty vuorilautojen alta ulko-osistaan pitsiksi. Kaikkein ihmeellisintä on se, että missään ei ollut kosteaa eikä lahoa vaan kaikki kovaa puuta muutettu jauhoksi. Ja tietenkään kotivakuutus prkle ei korvaa mitään :mad:
     
  9. MX Z

    MX Z Lynx rave 800H.O

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Tuo on kyllä jo meleko hanurista. Ite tapellu nuiden mauriaisten kanssa, kun tulevat keväällä ja kesällä suurin joukoin talon sisälle ruokaa etsiskelemään. Nyt sitten löysin ulkoa ison kiven minkä alla oli ainaki satamiljoonaa muurahaista ja sieltä lähti niiden polku kohti sokkelia. Sen pesän kun tuhos, niin ei enään muurahaisia ole näkynyt.

    Hyvä konsti on kuulkemma nuiden kivien juureen ennen talvea lyödä puolen metrin mittasia harjateräksen pätkiä pystöön, niin routa tappaa kaiken, kun ei maa pysy sulana sieltä alta. Vanhat ihmiset kertoo :)
     
  10. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Asiaan liittyen tänään tuli IF:ltä sähköpostia.

    " Tuhoeläimet ovat iso riski omakotitaloille ja vapaa-ajan asunnoille. Hiiret, rotat tai hyönteiset voivat pahimmillaan nakertaa rakenteet purkukuntoon tai sähköjohdot poikki. Tuhoeläinten aiheuttamien vahinkojen määrä on vuosittain vain lisääntynyt, ilmastonmuutoksen ja kasvaneen matkailun myötä. Niiden torjuntaan löytyy kuitenkin kelpo keinot.

    Turvataksemme kotisi entistä paremmin, saat käyttöösi Anticimex Oy:n tuhoeläintorjuntapalvelun. Se on täysin maksuton asiakkaille, joilla on Ifin Laaja- tai Laajaplus-tason kotivakuutus omakotitalolle.

    Palvelu sisältää

    puhelinneuvonnan
    tarvittaessa lähetettävän paketin, joka sisältää aineet ja välineet tuhoeläinten torjuntaan
    tarvittaessa tuhoeläintorjunnan, jonka Anticimexin teknikko tekee paikan päällä.

    Mikäli epäilet, että talossasi on tuhoeläimiä, ole yhteydessä korvauspalveluumme joko puhelimitse soittamalla numeroon +358 10 19 18 18 tai lähettämällä viestiä Omien sivujesi kautta. "
     
  11. ParCatti

    ParCatti SKS 850 / Renegade ACE

    Vs: VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

    Eihän tässä pahasti potki päähän, mutta UPS:ilta / Postilta vois kysyä että miten meni noin niinkuin omasta mielestä..?
    Asun toki ruotsinkielisellä alueella mutta osoitteen kirjoitin kyllä ihan Suomeksi. Tullipostista ovat lähettäneet paketin Malmöhön, ja siellä on sitten huilannut.

    [​IMG]
     
  12. rainbow6

    rainbow6 KRT

    ^ Ei ole tarkoitus saivarrella mutta UPS (United Parcel Service) ja tässä kyseessä oleva USPS (United States Postal Service) ovat kaksi eri puljua.
     
  13. Jumitzu

    Jumitzu Well-Known Member

    Ihmiset jotka myyvät jotain mutta eivät ole tavoitettavissa.. vastataan kerran et joo tälläinen löytyy mutta sen jälkee ei enää kuulu mitään eikä vastata puheluihin parin kaan päivän aikana ym.. VOI VITTU ETTÄ SAPETTAA!! Luulis että kun ollaan myymässä nii ollaan sen suhteen aktiivisia mutta ei näimmä,
     
  14. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Elämä ei ahdista mitenkään, mutta päätin avautua muutamista pikku seikoista. Esim. Jos useat henkilöt tuolla Jammu topikissa neuvoo tietämätöntä esim. Vaihtamaan tulpat, ni ei. Hakataan vaan päätä seinään vaikka kokeneemmat puhuu ja yrittää antaa neuvoja. Paskan möivät, ei lähe käyntiin. Just edellisviikolla minuutin käytin ja nyt ei millään... Niinpä. Sama homma tuolla iskarin huolto topikissa. Etsitään valmiita vastauksia, sen sijaan että yhtään yritettäisiin niissä pienissä aivonlohkareissa miettiä, että mikä vaikuttaisi mihinkään ja kyse ei ole kuin pikkaisen sitä maalaisjärkeä mukaan siihen ajatteluun! Kyllä sekin homma rupeaa siitä avautumaan.
    PS. Kirjoittaja on 9 vuotta peruskoulua käynyt 4 lapsen isä ja 5 lapsen isoisä, heteroseksuaalinen suomalaismies.
     
    Seiti ja T-Cat tykkäävät tästä.
  15. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Perskules,

    et sää sitten ookkaan homppeli, jotkut kommentit kirjoituksiisi on antaneet ymmärtää että olisit ihan puppeli poikia.:D Jatka samaan malliin.
     
    vectoori ja Jakelfin tykkäävät tästä.
  16. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Ite oot aina mastoo pystyttämässä
     
  17. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    ei näköjään wp hymiöt tallennu tänne ;)
     
  18. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    No nyt, mentiin taas asialinjalle eli iskareihin:)
     
    paikkari tykkää tästä.
  19. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Tämän niin sanotun "superkuun" aikaan on paikkarillaki pyökkivasara herkällä ja kupla ohimolla ja sen tietää miten siinä käy. Ahistaa.
     
    paikkari, Mara ja T-Cat tykkäävät tästä.
  20. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Ei ahista enää ku kävin pyökkivasaralla poksauttelemassa kuplat pois kolmesta setistä iltapuhteina ;)
     

Suosittele tätä sivua