Ilmajoen kunnanalue (päivitys: 2018)

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kamppi, 13/1/10.

  1. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Huomio! Vuosikokous torstaina 10.11-2016 Ilmajoen Nuijaladolla/Alasentiellä klo.18 Hallituksen kokous ja Varsinainen Jäsentenkokous alkaa klo.19 .Tervetuloa
     
  2. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    No niin.. Ensimmäiset jäljet näytti pelto-osuuksilla olevan. Kyrönjoelle ei ole mitään asiaa koska jäätä ei yksinkertaisesti ole juuri lainkaan. Se miten lunta on sähkölinja ja metsä osuudella ei ole tietoa.
     
  3. jeppis

    jeppis Well-Known Member

    Laihian puolelta sutikan hiekkamontuilta ajettu jälki Rapalahdentielle. Aika tyystin katoaa jätkänristit, kun tullaan ilmajoen puolelle. Ei toki Laihian puolen merkinnöissä/reittien hoidossa kehumista ole. Muistaakseni aikaisempina vuosina on 3-tien penkalla ajettu siihen vanhan jokkisradan kupeeseen ja siitä tien yli kohti tipulia. Nyt emme ajaneet Rapalahden tietä pidemmälle. Sutikassa ei vielä jäille uskallettu ajaa, mutta onnistuu pujottelemaan jäät. Laihian puolella ei pääse paljon Jukajaa/Jokikylää pidemmälle, kun joen ylitykset eivät vielä onnistu.
     
  4. Miten on kyrönjoen ajokunto, joko pääsee yli Ilmajoelta, pituussuuntaan tuskin????
     
  5. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Minä en Kyrönjoelle Ilmajoen alueella menisi. Edellisillä suojella vielä jäätön. Tällä kuluvalla pakkasjaksolla on jäätä vasta muodostunut. Paksuudesta ei tietoa. Ei ole yhtään tai mitään jälkiä näkynyt, joka päivä tulee vilkaistua yli ajellessa.
     
  6. Ok, nyt kyllä joki jäätyy, näyttä meillä mittari -13,8 astetta, jatkuisi vaan vielä muutaman päivän.
     
  7. Dracce

    Dracce Member

    Olen pääsiäisenä tulossa Ilmajoelle kyläilemään. Ajattelin, että voisi kytkeä kärryn koukkuun ja lastata kelkan kyytiin, jos saisi hassutettua kaverinkin harrastuksen pariin. Käytännön kysymyksiä olisi hyvästä paikasta jättää kärry ja siirtyä reitille sekä paikka hankkia uralupa? Onko urista jotain karttaa tai vaikka jälkeä saatavilla? Miten patilla on näin keväällä, että jääkö kaverille huono kuva lajista, jos sen Lynxin takapenkille istutan?
     
  8. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Laitoin sulle yv:n
     
  9. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Saitkin varmaan infoa riittävästi. Tuon kantatien varres olevalta huoltoasemalta hyvä lähtee. Ison sähkölinjan osuudella on patikkoa kuten myös metsäisillä osuuksilla. Kurikan suuntaan on isompia pelto osuuksia. Sillä suunnalla kaksikin tulistelu paikkaa ja hiukan kauempana muutama lisää. Juuri viikonlopulla tuli lunta ja tuuli juoksutti. Harkiten kun ajelee niin hyvin pääsee kaks päälläkin. Paikoin ura kapeaa ja hiukan huono näkyväisyys joten varovaisuutta.
     
  10. Dracce

    Dracce Member

    Kiitos nopeasta vastauksesta. Kelkkareitit.fi näyttää seudulle muutaman uran. Ovatko sen verran ajan tasalla ettei kenenkään taimikoihin eksy?
     
  11. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Ovat kohtuullisen hyvin paikkaansa pitäviä. Muutoksia tokikin on tullut. Kyllä sen selkeästi huomaa missä urat menee. Viimeksi kun kruisailin niin vähän ylimääräisiä jälkiä havaittavissa. Mettääsillä osuuksilla ei eksy, mutta peltoaukeilla jos on lunta juoksuttanut voi olla hakuusissa ja syvät ojat peittyneenä on petollisia, pehmeää lunta paljon ja ehkä vettä pohjalla. Eilestä pistin merkille niin uusi lumi peittänyt jäljet todella hyvin. Mutta, liikennettä on sen verran jotta uudet jäljet tulevat melko äkkiä.
     
  12. jukkis67

    jukkis67 Well-Known Member

    Mites toi laihialle keskustasta onko hyvin merkattu
     
  13. jukkis67

    jukkis67 Well-Known Member

    Ei varmaa kakspääl kannata ylistaroo päi tulla...
     
  14. sdi-600

    sdi-600 Well-Known Member

    Ylistaro Ilmajoki väli erittäin hyvässä kunnossa voi ajaa kaks päällä
     
  15. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Tuli katottua tuota kelkkareitit.fi sivustoa, lähinnä tätä seutua. Pistin merkille yhen jutun, joten siihen liittyen kysymys alueella kruisaileville.... Väli Ilmajoki - Ylistaro ja kyseessä lähinnä jokiosuus tuohon valtatie 18:sta saakka... Onko se turvallinen ettei ole koskia tms odotettavissa.... Ite en ole koskaan noin pitkälle ajanut tuota jokia pitkin.
     
  16. jukkis67

    jukkis67 Well-Known Member

    Ilmajoki-Halkosaari turvallinen ei oo koskia, Munakan sillalta HETI ylös reitille Ylistaroo kohti...Muuten menee sulaha(jokisuu Tuloo Seinäjoelta)
     
  17. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Kohtuullisessa kunnossa näyttää urat olevan. Liikennettä yllättävän vähän. Linjan alusta kivalla patikolla, hyvin sai tolla nelarilla hien irti kropasta. Hiukan peloilla oijottu liikaa...toivottavasti ei tule sanomista.. Tulikohan kimbe eilen vastaan ponsimaan suoralla...
     
  18. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Joo paikoin on ajettu kurvia suoriksi mutta eilen ponsimaahan oli kyllä nautinto päästää. Muistaakseni ei tullut vastaan kuin kaksi kelkkaa. Yks rxl polle ja tuomikyläs yks lynxi.. olin noin puoli 6 ponsimaas.. mihin aikaan olit matkassa?
     
  19. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Puolespäiväs olin liikkeellä...elikkä oli sitten joku muu.. eipä tuola tuttuja ole ketään vastaan tullut.
     

Suosittele tätä sivua