Lynx Re 600 E-tec 2010 käyntihäiriö pitkillä valoilla

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Eewokki, 22/11/16.

  1. Eewokki

    Eewokki Member

    Moro.

    Oiskohan jollain ollu samanlaista vikaa e-tecissä, kun laittaa pitkät valot päälle niin valot sammuu kokonaan, mittaristo menee pimeäksi ja kone alkaa röpöttämään. Lyhyillä valoilla ei ongelmia ole ollut. Mietin mistä päin alkaisi vikaa etsimään jos jollain olis samanlaista vikaa ollut. Ettei tarviis ens talvena ainakaan tuon vian takia jäädä reitille jos vika pahenee.
     
  2. Bestservice

    Bestservice X-trim

    Ihan ekana pitää näissä tapauksissa mitata systemjännite konkan navoista koneen käydessä 55 volttia.
    Yleensä löytyy jostain oikosulku jos pitkillä valoilla virrat katoaa kannattaa katsoa että tangon korotuspala ei ole hangannut tankoon menevää johtosarjaa rikki.
    Ota töpselit lampuista irti ja kokeile jos sillonkin sammuu tarkista johtosarja.
    Poltinkin voi mennä silleen rikki että vetää oikkariin.
     
  3. Makem87

    Makem87 Well-Known Member

    Itellä kans kyseinen kelkka ekaa talvea nyt ja vähä ropleemia sähköjen kanssa. Pääsin pari päivää vähä testailee toimi kaikki hyvin mutta yön aikana oliki virrat hävinny johku, ei lähteny napista käyntii ja käsin sai repiä puoli päivää. Lopulta käyntii lähdettyä nii kone röpötti eikä ottanu kiekkaa kunnolla. Latasin akun täyteen nii taas kaikki toimii. Akulta mittasin 12.5 v ja käydessä samoja lukuja näyttää ja kieroksia ku antaa nii voltit ei nouse ku 12.60v onko ihan normaalia vai onko joku tohjona ettei lataa? Vai käytön puutetta vaa?
     
  4. Bestservice

    Bestservice X-trim

    Kannattaa melkein mitata purkaako johonkin virtaa kun ei ole käynnissä.
    Mulla teki saman ja akku oli tullut tiensäpäähän kesänaikana.
    Tosin ei röpöttänyt.
     
  5. Bestservice

    Bestservice X-trim

    Latausjännite normisti noin 14V ei nouse siihen ihan pikku kaasuttelulla pitäs melkeen ajonaikana mitata.
     
  6. Makem87

    Makem87 Well-Known Member

    Okei. selvii varmaa kuha pääsee vähä enemmän ajamaan että häviääkö virta johku . Lynxi seissyt tallissa muutaman päivän nii akku vieläki ihan täydessä latingissa ei ole ainakaa purkanu mihkää. Ens viikolla JOS pääsis levillä testaamaan .
     
  7. lynx special edition

    lynx special edition Well-Known Member

    itellä teki rs 600 keskustelun alottajan mukasta temppuilua mutta sillon kun laitto kahva lämpäärit päälle..oli sitte kahva lämppärit oikkarissa.et varmaa sullaki sielä joku oikkari pitkissä valoissa.
     
  8. Eewokki

    Eewokki Member

    Pitää varmaan koittaa ekana uusilla polttimoilla jos hyvällä tuurilla ois siellä joku oikonen ja jos vielä temppuilee niin käydä valojen johdot ja katkasijat läpi. Kunhan tulis tuota lunta ja pääsis ajelemaan ja testailemaan. Ei viittis tallissa mahottomia pyörittää. Viimetalvena alko tuo temppuilu ja ei oo kesän aikana tullu käynnisteltyä.
     
  9. lynx special edition

    lynx special edition Well-Known Member

    onko kipattu ympäri..kato valojen katkaisija..en tiiä onko siinä sama katkaisin ku rs ssä mutta rsän ainakin ihan rimpula..senkun kaataa ni katkaisin hajoaa helposti..ja siellä voi kyllä oikkari syntyä ku laittaa pitkille..
     
  10. Eewokki

    Eewokki Member

    Ei ainakaan viimeseen 3v. ole kipattu, mitä se mulla on ollu. Ja kunto oli ostaessa sen verran hyvä, eikä ulkoisia jälkiä ollu mitään, että tuskin aikasemminkaan kippailtu. Mutta voihan se katkasija olla rikki, eihän se tietty mahdottomuus ole.. Pääsis vaan testailemaan..
     

Suosittele tätä sivua