600 E-Tec kytkin

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä MikeH, 1/12/16.

  1. MikeH

    MikeH Member

    Eli tämmöinen vika ilmestyi koeajeluiden jälkeen. Kytkimen suunnilta alkaa kuulua kohtalaisen kova Naputus / kilinä / kitinä, miten tuon nyt sitten haluaa ilmaista. Ja nimenomaan koneen lämmettyä, hieman kun antaa kaasua niin rauhoittuu. Kelkillä ajettu vähän rapia 5k, Voimalinjan huolloista ei mitään tietoa. Mitä nyt ketjukopan öljyt tuli vaihdettua. Ja 15vm RE lyne kyseessä
     
  2. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    kuulostaa ihan normaalilta tuon suhteen, noilla km:llä ei pitäisi olla mitään erikoista vielä. odotappa kun laitat sen -25 käyntiin niin saa tuo kilinä &kolina ihan uuden mittakaavan ;).
    äääni häviää heti kun nappaa kaasua edes vähän. se ei saa kasvaa , silloin on jotain kyllä vialla.
     
  3. MikeH

    MikeH Member

    Odotellaanpa sitten pakkasia, :) Mitä tänään tuli turrailtua niin kyllähän tuo ääni kuuluu heti kelkin käynnistämisestä asti, oli kylmä tai lämmin kone. Ja häviää heti kun antaa hieman kierroksia. Eihän tuo tietysti kova homma olisi käyttää kytkin levällään
     
  4. AKK

    AKK Ski-Doo MXZ Comp.

    Kytkin kilkattaa siksi kun ei ole enää jousia liukunastojen alla (vanhemmisa oli). Voihan ne sinne laittaa jos haluaa kytkintä vähän hiljentää, ei kuitenkaan vaikuta toimintaan.
     
    MikeH tykkää tästä.
  5. MikeH

    MikeH Member

    Kiitos! tämä selventää asiaa huomattavasti. :)
     
  6. kelkkailija

    kelkkailija Active Member

    Samanlaista ongelmaa itelläki. Tuli hommattua -11 rave ja siinäkin kytkin kalkattaa kylmällä ja lämpimällä koneella, vaimenee kyllä kun kierroksia antaa. Jotenki silti tuntuu että moottorin käyntiäänti paljon karkeampi kuin vastaavan ikäisessä xrs:ssä. Kannattaisko varmuuden vuoksi käyttää ihan huollossa samalla saisivat käydä voimansiirron läpi kokonaan ja huoltaa siinä samalla.
    Päässyt vasta sen 100km ajamaan niin noiden kilometrien perusteella alusta on ainakin kunnossa.
     
  7. Bestservice

    Bestservice X-trim

    Se on kyllä ihan kehitysvammasen ihmisen suunnittelema koko tuo tra kytkin paskempaa en missään nähnyt.
     
  8. vaari55

    vaari55 Well-Known Member

    Kaikenlaisia rihveleitähän sitä on olemassa, mutta 100000km BRP ajaneena voisin olla toista mieltä. Nykyinen RE vajaa 2 vuotta ajettu mittarissa reilut 12000km ja laulaa makiasti. Kyllähä sieltä kuuluu kaikenlaisia ääniä varsinkin tyhjäkäynnillä mutta jos se toimii niinkuin pitää antaa mennä.
     
    teikka tykkää tästä.
  9. Veteraani

    Veteraani Well-Known Member

    juu 14000 mittarissa ,kuuluuhan sieltä ääniä mutta ei haittaa , toimii niinkuin pitääkin
     
  10. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Ainakin helppo huoltaa, säätää ja osia saa helposti vaikka eihän nuita juuri kulu. Ihan toimiva moneen käyttöön. Mikä tuossa on kaikista paskinta?
     
    teikka tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua