BoonDocker 800R E-TEC (2011->)

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Poikanen, 14/3/10.

  1. Samoilla linjoilla.. Voi kestää vielä yhen 10tkm mutta jos edullisesti saat niin kannattaa se ainakin auki käyttää ja kattoa miltä alakerta näyttää. Voi mennä uusilla rasvoillakin pelkästään vielä mutta ei se kauheita maksa vaikka uloimmat laakerit vaihtas ihan varuiksikkin.. Jotku kestää maailman tappiin ja jotku hajoaa 5tkm välein. Ikinä ei tiiä. Runkonrolla saat tietoa merkkiliikkeestä mitä on takuuaikana tehty. Kahella kaverilla 600 etec ja toinen laitto koneen uusiksi 22tkm ja toinen ei ole aukaissut vieläkään. Yhtä aikaa ostettu uutena ja molemmilla n 25tkm takana pitkiä lapin reissuja eli kyllä ne lujia yleensä on. Tämä koneen aukaissutkin teki sen vain ajankuluksi. Ei siis leiponut vielä sekään. Siihen meni kampura uusiksi ja männät ym päälle. n 1200 € kaikkinensa ja taas mennään mittariin semmoset lukemat että hirvittää. =D. Runko vaan meinaa jo antautua noissa km kun ei missään pilkkikäytössä ole ollut mutta kyllä niillä pienellä vahvistelulla on rungotkin alkanu kestämään. Joka kevät tekevät n 3tkm reissuja ja tottakai joka jotoksella jotaki ongelmia on ollu mutta koneen puolesta ei ole tarvinnu huolehtia ;)

    -CW-
     
    Viimeksi muokattu: 14/9/16
  2. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Onko tuossa std mallisa muuta erua kun iskarit?
     
  3. takis

    takis Lynx boondocker 3900ds 800etec -14

    3700 pitkässä paremmat iskarit. 3900 on eri liukurungot ja kapiampi keula. Jos ajat enemmä umpista nii sillo varmaa kannataa ostaa se 3900pitkä, sitte jos jos ajat reittiä enemmän nii osta 3700.
     
  4. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Mikä tuosta -14vm 3700 tekee niin kankean ajettavan ettei kannata edes harkita jos saman vm freeride on toisena vaihtoehtona? Onko voimalinjassa isot erot?
     
  5. IJN

    IJN Guest

    Kuka se osais varmaksi sanoa, että käykö skinzin skiidolle tarkotetut kuomut -17 doomokkeliin?
     
  6. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Olisko freeridessä ollu jo flexedge ja tmotion? rmotion on vieläkin siinä lyhyessä versiossa.
     
  7. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Onhan siinä. Kait se ero siitä telastosta tulee.
     
  8. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Nykysessä boondockerissa on flexedge mutta telasto on kyl pps2. Luulisi että vähän jotain muutakin olis säädetty kun nykyversiot kivempia (?) sivurinteessä ajaa kuin nämä vähän vanhemmat. (Voihan se olla että freeride edelleen parempi tuossa.) Ei havaintoa voisko freeriden lyhyempi matto olla joskus parempi kun ummessa ajetaan.
     
  9. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Millä setillä saisi koneesta kaikki tehot välitettyä telalle? Kelkka 800cc-14vm 3700 bd.

    Tuossa on tällä hetkellä vakio keula mutta ajatuksena kaventaa 90cm niin mikä olisi järkevin tapa? Jotain valmista settiä näyttäis olevan mutta silläkin melkein tonni hintaa. Mistä vuosimallista tähän käy samat varret? Onko olkavarsissa isoja eroja? Käykö summitin varret tähän?
     
  10. Remmi

    Remmi -18 Summit x kasipökä

    Laita siihen -16 mallin keula olkavarsineen. Omassa -16 mallissa on ollu nyt talven Dynamojoen kytkinkitti paikoillaan ja pois en vaihtaisi. Suosittelen. :)
     
  11. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Se menee tuohon suoraan?
    Paljonko maksoi kytkinkitti ja mitkä välitykset sulla on kelkassa?
     
  12. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Saako tuohon rex2 minkäänlaisia lumisuojia? Ainakin siihen edessä olevaan isoon reikään taitaa saada mutta saako niihin pienempiin mitkä on siinä vähän ylempänä?

    Onko siitä varisuojassa olevasta muovipöntöstä hyötyä vai haittaa? Joku on repiny irti mutta tuntuis että ne tehtaalla osais tuon suunnitella niin että siitä on jotain hyötyä.
     
    Viimeksi muokattu: 4/12/16
  13. Remmi

    Remmi -18 Summit x kasipökä

    En muista tarkkaan mutta joku 300 päälle. Vakio 19-49 välit. Joo se -16 mallin keula passaa :)
     
  14. Energy83

    Energy83 Boondocker Re 800 -15 , Nytro Xtx -10

    Olen suunnitellut hankkivani Rex2 koppasen 3700 600/800 Dockerin tulevaisuudessa. Minkälainen kulutusero näillä koneilla on käytännössä 100km jos oletetaan että ajo on molemmilla urheilullista pumppailua. 800 kiinnostais tehojen ja valmiiksi paremman alustan puolesta mutta tosiaan kulutus arveluttaa. 800powertek syö nähtävästi aika paljon enemmän juissia mitä 800 etec
     
  15. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    600etecistä en tiedä mutta ainakin 600sdi söi paljon enemmän kuin 800etec. 600 sai kaasu olla aivan koko ajan pohjassa. 800 ei aivan koko ajan. Jos arvata pitäisi niin kait se 600etec syö kevyellä ajolla hyvällä kelillä vähemmän mutta kun keli on raskas niin onkohan enää edes eroa?
     
  16. niso

    niso Well-Known Member

    Raskaalla kelillä ei eroa juurikaan ole saman vie.
     
  17. LRacing

    LRacing Well-Known Member

    Etec 600 Vs 800 välillä on kyllä niin pieni kulutus ero että antaisin muille asioille enemmän arvoa mitä haluaa kuin kauhistella sitä.
    Omat kokemukset on Rave RE malleista kummallakin koneella, toki 800 saa viemään enemmän raskaassa kelissä mutta harvoin on tilaisuuksia ajaa kaasupohjassa sillä reitillä kovin paljoa, ummella enemmänkin sitten.
    Enemmän tuo 800 remmin hinta ahistaa aina tiskillä :) vaikka ei niitä onneksi mene kovin usein.
     
  18. Energy83

    Energy83 Boondocker Re 800 -15 , Nytro Xtx -10

    Kiitos selventävistä vastauksista. Taidan ruveta tiiraileen tota 800R mallia omaan talliin.
     
  19. Lattis

    Lattis Member

    Yltääkö teillä muilla räpylä ottamaan telatunnelin kattoon kiinni? Ainakin tunnelikennon edessä olevaan kumiin yltää, ja taitaa se niittiinkin osua samoilla kohdilla. BD 3700, 800 -17

    Ennen oli kunnollista. 2014 -mallissa oli mittari mistä näki bensan määrän, nykyinen toimii keltasena vilkkuvana valokoristeena mittaristossa.
     
  20. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Onko -14vm 3700bd:ssa ja freeridessä samat osat 2 variaattorissa? Onko nuihin tarvinut laittaa variaattoriin jämympää jousta vai onko pelannut vakiolla?
     

Suosittele tätä sivua