Ski-Doo Freeride XM 2014 =>

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Nenone, 8/12/13.

  1. Janme

    Janme Well-Known Member

    Olikos tämä joku Yeti-vitun-topikki?
     
  2. Tono

    Tono ALPHA ONE

    Etupukki murtunut poikki, onko muilla käynyt vastaavaa? 15 mallinen 146 pitkä, ehtihän se mulla 2vkoo olla
     

    Lisätyt liitteet:

  3. Janme

    Janme Well-Known Member

    Eka pohjaus ja murtu samasta kohtaa. :(
     
  4. Tono

    Tono ALPHA ONE

    Okei, oliko takuunalainen peli? saitko takuuseen? Itellä just takuukysely sisällä. Vaihdoitko tuon jälkeen jäykempää jousta tai simmiä?
     
  5. Janme

    Janme Well-Known Member

    Ei ollu takuuvehe, kyllähän tuon takuuseen pitää mennä, jos takuuta jälellä. En oo vaihtanu jousta tai simmejä, ku mielestäni pelannu tosi hienosti tuolla setupilla. Kyllähän pukin nyt sillon tällön pitäs kevyt pohjaus kestää. Hitsasin kasaan ja vahvistin. Käytettynä ostin vehkeen, että ei ole tosin tietoa, että mitä sillä on ennen minun omistusta tehty. Ehjä se ainaki oli ennen tuota pohjausta.
     
  6. forestapox

    forestapox A-C MC ES


    onhan ne alustan iskarit huollettu about ajallaan?
    samaa vikaa on noissa sp summiteissa kun etupukin iskari ajetaan loppuun...
     
  7. Tono

    Tono ALPHA ONE

    Itellä huollettu vajaa tuhat kilsaa sitten
     
  8. Janme

    Janme Well-Known Member

    Vasta oli huollettu. Ei tuu ihan tahallaan hajotettua.
     
  9. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Tehoputki ois nyt paikollaan ja joku päivä pitäs commanderi käyä sääjättään. Niin mitäs säätöjä ootte voimalinjalle teheny tämmösen operaation jäläkeen?
     
  10. Pertuzi

    Pertuzi Well-Known Member

    Monenko hevosen lisäystä tuolta putkelta ja commanderilta odotetaan?
     
  11. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    No slp lupailee 7hp että toivottavasti tulis ees sen verran. Ja tuleehan siinä vähän painon säästyäki.
     
  12. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Niin ja olihan se vakio qrs jousi black? Koska semmosen muistelen joskus vaihtaneeni pois, mutta ruo varaosaluettelo näyttäis että se ois blue/blue. Eli kyseesä -15 freeride.
     
  13. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Minkä jousen laitoit tilalle? Kait se tuo sininen kuuluis olla.
     
  14. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Tuon black jousen laitoin. Ja nyt kävin testiajolla tosi vähäsillä lumilla ja kakkonen oli huomattavasti lämpimämpi kuin ykkönen. Pitää varmaan kokeilla vielä tuolla blue/blue jousella. Kun sitähän tuo luettelokin näyttää.
     
  15. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Mitä muuta sulla siellä voimansiirrossa on? Mikä siinä vakiossa oli vikana?
     
  16. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    nyt on vakiot paitsi enempi punttia. Eikai niisä välttämättä mitään vikaa muuten ois, mutta nyt tosiaan tuo slp putki paikollaan niin pitää nuot kierrokset saaja kuriin. Vähä kyllä tuntuu että nämä vakiot plus enemmän painoa säädöt tulee syömään umpisella remmejä. Pitää tieten kokeilla commanderin säädön jälkeen vielä noilla 438 rampeilla.
     
  17. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Niin eikö tuo kytkimen jousen loppu arvo vaikuta kans kierroksiin että jos sinun tapauksessa testaa vaikka jotain 130-230 vakion tilalle? Vai miten nämä menee :D Ja jos kytkimen jousta löysentää lopusta niin mitä täytyy variin muuttaa?


    Itse laitoin just 3700bd 438 rampit ja 130-260 jousen. Painot pudotan vielä vakioon kun nyt 19,4g ja kiertää 7800-7900. Ajattelin varsin testata variaattoriin vihreää jousta.
     
  18. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Periaattesa tuolle vakiomotille nuot kuulostaa justiin soppeleilta kierroksilta. Ja luulen että tuolla vihreällä alkaa huutaa vaan liikaa. Itellä nyt punttia se 21,6g mutta voishan tuota jousta tosiaan löysätä vähä lopusta niin vois painoa vähä vähentää. Jotenki nyt tuntuu että kestää jonkin aikaa että saa 6k kierroksia ja sitte naukasee. En tiiä onko tuolla putkella tehot vaan niin ylärekisterisä vai johtuuko se voimalinjasta. Minusta se 438 ramppi on ehkä umpiselle jotenki parempi mitä 413. Jotenki tuntuu että pitää vakaammin kierroksia. 441 en oo ikinä kokeillu, mutta eikö niitäki käytetä näisä vehkeisä?
     
  19. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Joo nuissa Amerikan malleissa on ne 441 rampit. Niitäkin mietin vaan ei ollu ojanraudassa saatavilla silloin ja nuita suositeltiin.

    Sais se järven jäällä kiertää 7900-8000 minun mielestä. Oon niin vähän nuita rassannu että ihan testimielessä käytän tuota varin jousta ja katson mitä tekee kun ei se kyselemällä selviä :D Saahan ne kierrokset varmaan oikealle alueelle mutta en mielellään laita painoa paljon vakiota enempää. Sunnuntaina näkee mitä se tekee. Ei tuossa ainkaan nyt hihna kovin paljon lämpene että voihan se olla että kun tuon jäykemmän laittaa niin alkaa lämmöt nouseen. Ajatuksena saada vähän nopeammin vaihtaan pienempää ja hieman räväkkyyttä pienistä vauhdeista kiihdytyksiin. Saattaa mennä kyllä aivan pieleen.
     
  20. peruna.

    peruna. Ski-Doo Summit X Expert-20 & Ockelbo Poro -84

    Joo eihän seleviä muutako kokeilemalla. Mutta tuo 130-230 jousi ja painon vähentäminen ois melko varmasti kokeilemisen arvonen juttu. @Jii.Pee
     

Suosittele tätä sivua