Levin ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä MikkoY, 30/10/06.

  1. LeviSLED

    LeviSLED koitetaampa uudemman kerran

    Entistä enemmän sitä tänä talvena liipataan pääasiassa noita safarifirmojen käyttämiä uria. Mitään muutahan tänä talvena ei vielä olekaan lanattu. Ei karttamaksuista ole kai vieläkään kultakaivosta tullu
     
  2. Reppumies

    Reppumies Well-Known Member


    Tälle herralle nimenomaan suosittelisin suksia jalkaan. Et olisi pilaamassa toisten kelkkailumahdollisuuksia tuolla asenteellasi, ja ilmeisesti myös toiminnallasi? Tietä pitkin olen itsekkin aina ajellut reitille, mutta idiootit herkästi pilaa sen mahdollisuuden toiminnallaan. Joittenkin pitää vissiin ajaa kovaa ettei kukaan ehdi nähdä. Ja toinen puoli taas haluaa näyttää kaikille miten kovat vehkeet meillä on.

    Vielä toinen asia joka tökkäsi silmään viime talvena etenkin Rovaniemen ympäristössä, ja toisinaan muuallakin. Reitin varrella tauolla olleet oli usein viskelleet tyhjät limupullot ja tölkit, tupakkiaskit ja karkkipaperit siihen reitin varteen hangelle. Hyi hitto. Tuli mieleen, että onkohan pleikkarisukupolvi nyt senverran varttunut, että ovat jo kömpineet kelkan päälle. Tällainen sakki voisi mieluummin pysyä poissa.
     
    Lumisiipi, mappe, teikka ja 6 muut tykkäävät tästä.
  3. xtrimmi

    xtrimmi xtrim 800 re

    Asia tekstiä reppumies. Olemme muutenkin jo myrskynsilmässä monessa suhteessa, ei hölmöillä niin hommat menee oikeaan suuntaan ja hieno harrastus saa luvan jatkua ja kehittyä.
     
  4. lynx special edition

    lynx special edition Well-Known Member

    jep kyllä näin tehtiin.. ;)
     
  5. Jeziz

    Jeziz Commander Ltd 900 -20

    Joske tykkää tästä.
  6. ruiseri

    ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

    Tänään löytyi Tepaston ja Hetan väliltä reitiltä otsalamppu ja pipo.

    Kysellä voi yyveellä tuntomerkkejä vastaan.
     
  7. Hanhis

    Hanhis Hanhis

    Ajettiin tänään Levi-Kiistala-Pokka-Tepasto-Levi kierros. Kiistalan kautta pattia kun ei lana ole vielä liikkunut kun jängät eivät ole olleet vielä kunnolla jäässä (varmaan ke-to -40 pakkanen jo auttoi). Tepaston kautta ura mahtavassa mallissa kun viime yönä oli tuiskuttanut uutta lunta. Sai hyppyyttää oikein kunnolla.
    Pe iltana tuli käytyä Kumputunturillakin. Päällä vähän lunta mutta nousu sinne ok. Koko väli Kittilästä Kumputunturille luomupattia ja samoin paluu Kummulta Leville (no toki Levin ympärysreitti on lanattu ja erittäin tasainen).
    Ylläsjärvelläkin käytiin, siellä normaali patikko ja sieltä Kittiläänkin aikamoista pomppua. Uusi lumi paransi tilannetta täällä, reitit olivat sitä ennen tosi kovassa kunnossa. Nyt on irtotavaraakin taas.
     
    Lumisiipi tykkää tästä.
  8. P4V3-62

    P4V3-62 XCR 850

    Hieno kuvaus ajeluista ja reittien kunnosta . Kuun lopulla taas sinnepäin kurvailemaan.... Niin joo vielä...hyvähän se tuollaisella laatupelillä on hyppyyttää :)
     
  9. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Onkohan tuosta muuten tehty foorumilla pientä tilannekatsausta jossain vaiheessa, eli mikä on kelkkailun imago yhteiskunnassa ja onko asiassa menty eteen- vai taaksepäin viimeisen 10 vuoden sisään? Tapetilla näyttää olleen vähintään koko tuon ajan ja yleisesti ottaen sanoisin että haasteet on vaan lisääntyneet.

    Varmaankin suuri merkitys on sillä mitä tapahtuu Lapin ja keskeisemmän Suomen isoissa keskuksissa joissa käy paljon hiihtäjiä. Loppupeleissä porukka joka käy edes puoliaktiivisesti hiihtämässä noissa keskuksissa on pieni verrattuna koko väestöön, mutta jos hatutus nousee niin korkealle että päättävät avata suunsa asian tiimoilta, niin sillä on dramaattinen vaikutus siihen ilmapiirin missä kelkkailuun liittyvä keskustelu käydään.
     
  10. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Hyvin oli lanattu reitit Levin kulmilla viime viikolla! :D

    [​IMG]
     
    K.Pukarinen, Kimurantti ja Värjäri tykkäävät tästä.
  11. bavo

    bavo Sidewinder 137" -18

    Niinpä, kyllä sitä hoitamatonta kuitenkin löytyy yleensä enemmän. Että monenlaista löytyy jos vähä viittii perehtyä.
    Missäs päin Nenosen porukat pyöritteli?
     
  12. Nenone

    Nenone BC X-RS 146"

    Niinhän se on. Ajo alkaa aina maistumaan paremmalta kun piirtää harpilla 50km ympyrän keskustan ympärille ja pysyttelee visusti sen ulkopuolella. Tuo kuva on otettu kieringin ja kelontemän välistä. Eikä ollut ainoo paikka missä pääsi täysin koskemattomille hangille!
     
  13. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    Levi - kiistala - hanhimaa - rautuskylä - levi käytiin just ajamassa. Kylttien varassa mentiin kun oli reitti ummessa melkein koko kierroksen. Olipahan mukavasti koskematonta koko reissu. :) Rautuskylästä luvattumaahan, ja siitä kylälle oli lanattu.
     
    Viimeksi muokattu: 12/1/17
  14. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    WP_20170113_14_18_30_Pro.JPG
    Paikoin löytyy hyvin lunta
     
  15. vaarikka

    vaarikka Well-Known Member

    Ens perjantaina Leviltä kohti Hettaa-Galdotieva-Kilpisjärvi.
    Mukaan mahtuu jos halukkaita.
     
  16. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    Kotipizzan edessä lauantaina kolme kelkkaa ja raavaat miehet mussuttaa pitsaa sisällä. Poliisit ajo hieman liian myöhään ohi kun olivat ehtiny lähteä. Pienesti teki mieli napata niistä avaimet pois ja heittää jonnekki jorpakkoon. :D
     
    Viimeksi muokattu: 15/1/17
  17. Polaris Janne

    Polaris Janne Well-Known Member

    Ihan en ymmärtänyt, mutta kelkka vihastasi päätellen ehdotan, että et kajoa toisen omaisuuteen, koska se saattaa aiheuttaa pidempi aikaisen liemiruoka kuurin ja leuat yhteen ruuvattuna, ei poliisillekaan puhuminen onnistu. Ja minä en ole ollut pizzalla, enkä edes pohjoisessa.
     
  18. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    Mistä sait päähäsi että olen kelkkavihaaja?
     
  19. ärär

    ärär Ärär

    Käetki pitäs katkoa ettei vois kirjottaa ja jalat vois kans varmistaa ettei vahingossakaan varpailla kirjoittele, tiiä mikä talenttikisan voittaja. Ainnii ja vois sen kolmannenkin jalan vielä varmistaa.
    Miten muuten Levillä, joko lana kulkee?
     
  20. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    Noh, omasta mielestä ainakin vähän turhan röyhkeä tempaus ajaa niin keskelle kylää kun pääsee. Reitti on minusta tehty hienosti tuonne keskustaan ja kelkkailijoita ajateltu että pääsevät hyvin palveluiden lähelle. Ei niin pitkä matka ole kävellä. Väkeäkin nii pirusti liikkeellä alkuillasta nii ajella ny sitte siellä seassa helvetti kävelykadulle ytimeen. Kai mie olen sitte vihaaja tai pilkunnussija, mutta en itse kehtais. Peace! :)
     

Suosittele tätä sivua