900ACE moottoreiden viat.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä vaarikka, 8/1/17.

  1. vaarikka

    vaarikka Well-Known Member

    Tänne tietoa koneiden ongelmista, onhan niitä myyty jo jokunen vuosi. Kauheasti en ole vielä kuullut näissä olleen suurempia vaivoja.
     
  2. illu2

    illu2 Todellinen takin kääntö temppu tehty!

    Alussa muutaman kerran sammu kun kaasuläppä haki itseään muuten on vielä pelannut moitteetta vasta kyllä ajettu 400 km
     
  3. lamar

    lamar Well-Known Member

    5000 km takana, eikä ongelmia. Startin käytin tänään auki ja tarkistin että on kuiva ja hiilet ok, samalla puhdistus. Nyt starttaa huomattavasti paremmin. Tiettävästi startti on yksi ongelmakohta myös 900 koneessa, lisäksi noista on mennyt sytytyspuolia.
     
  4. nostokurki

    nostokurki 2014 Lynx Xtrim 900 ACE

    Saisiko noista edellisistä lisätietoa? Onko startteja ja puolia oireillut paljonkin, onko viallisia enemmän jossain tietyssä vuosimallissa, millä kilometreillä jne? Ja mikä niitä tappaa?
     
  5. lamar

    lamar Well-Known Member

    Startteja hajonnut paljon 600 ace malleissa ja samoja startteja on myös 900 malleissa. Rikkoontumisen aiheuttaa startin akselitiivisteen kautta kulkeutuva moottoriöljy, joka pääsee käämille ja rikkoo startin. Amerikanpojilla tuota ongelmaa puitu paljon. Tuosta lukasee ketjun läpi.

    http://www.dootalk.com/forums/topic...ic-starter-problems-updates/?hl= ace starter

    Sytytyspuolia on samoin mennyt isolla mantereella enemmälti, varsinkin keskimmäinen puola tuntuu rikkoontuvan herkimmin. No itse hankin romikselta käytetyn puolan varalle reissuun ja ei maksanut paljoa.
     
  6. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Ja ameriikanpoikien konsti porata huohotinreikä startin alapinnalle korjaa tuon öljyongelman. Suosittelen, kaverin kelkassa ollut jo tovin käytössä ja mitään negatiivista ei ole havaittu.
     
  7. lamar

    lamar Well-Known Member

    Tehty
     
  8. illu2

    illu2 Todellinen takin kääntö temppu tehty!

    Olisko kuvaa että mihin kohtaa reikä?
     
  9. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Ei, mutta startin vetopään puoleiseen alumiinipäätyyn alapuolelle 3-5mm reikä ulkoilmaan. Ja startti kannattaa olla purettuna ettei poraa ankkurin käämejä rikki. Itse asiassa helpompi poratakin sisältä päin, sehän oli melko pyöreä ulkopinnaltaan. Samalla purkamisella pesee öljyt ja hiilimoskat pois sieltä.
     

Suosittele tätä sivua