koneen purku

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä silakka10, 6/1/17.

  1. silakka10

    silakka10 joku vois tulla siivoamaan

    arttis apuja muutamaan juttuun,variaattorin irroitus,,mites toi lukitaan ettei säry paikkoja,tökkäsin vain ison ruuvarin reiästä,mutta kun pulltti tiukkas oikein kunnolla lopetin....ettei hajoa mitään,on irroitus ruuvi ja pieni pulttipyssy nyt millä jatkaa.


    toinen ,pytyt kun irti,niin männäntapin sokka kun on urassa eikä mitään mistä ottaa kiinni,millä saa parhaiten ,nysvää pienellä ruuvarilla vai ???

    huomenna pitäis jatkaa kun kaikki osat on tullu..variaattori siksi irti että sais koneen pöydälle,mites toi hihna irroitetaan,ei ole ohjekirjaa,yritin katella mutta ei näy mitään kiristintä????
     
  2. silakka10

    silakka10 joku vois tulla siivoamaan

    siis kone on rota 503
     
  3. Tepi-73

    Tepi-73 Well-Known Member

    Siis tarkoitatko variaattorilla kytkintä eli sitä mikä kampiakselin päässä? Ei sitä pulttipyssyllä kyllä oikein paljon kannata hakkuuttaa mutta voi kokeilla varovasti...
    sokkaa voi kokeilla kammeta pienellä ruuvarilla ja kärkipihdeillä irti ja se saattaa kyllä sitten lähteä aikas vauhdikkaasti tallin nurkkaan.
     
  4. silakka10

    silakka10 joku vois tulla siivoamaan

    nonii,nyt kone ollut yläpäästä auki,ei tarvinnut konetta irroittaa..aika ahdasta tuo oli,kun ei ole ennen purkanut ??,piti hetken äheltää noitten mäntien kanssa ,kun ei oikein sopivaa työkalua löytynyt,mutta nyt uudet männät,leikannut sylinteri hoonattu(mäntä puhki ja imupuolelta mäntä ja renkaat sulannut ,puukolla kaavittu jämät ja hoonattu.huomenna alkaa kasaus (SELVINPÄIN)????

    ASIASTA TOISEEN ,mites tuon variremmin vaihto toimii,mitä pitää avaa???
     
  5. Jakke_

    Jakke_ Lynx Boondocker RE 3900 -22

    Ei tarvitse avata mitään. Siinä 2 variaattorissa on M6 kierre, mihin kierretään pultti (kelkan omissa työkaluissa on siihen myös T-kahva työkalu). Kun pultin kiertää kiinni, niin lautaset menevät erilleen toisistaan, ja remmin saa vaihdettua.

    Tuossa viellä video aiheesta
     
  6. silakka10

    silakka10 joku vois tulla siivoamaan

    jees ,tuo selviti paljon
     

Suosittele tätä sivua