QRS rullat

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Jii.Pee, 9/1/17.

  1. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Pitäisi pian vaihtaa uudet rullat variaattoriin. Alkuperäisiä ei vissiin kannata laittaa kun eivät kestä. Jos blingin rullat laittaa niin onko niissä mitään muuta parempaa kuin kesto? Rullaavatko paremmin kuin alkuperäiset? Ainakin jossain kehutaan niitä hi-torquen rullia mutta niitä ei taida suomesta saada? Ei kyllä olisi vaikea sorvata saman mallisia vaikka tuosta samasta materiaalista mistä nuo bf:n rullat on tehty..
    Onko kukaan huomannut käytännössä mitään eroa kelkan toiminnassa kun on vaihtanut erinlaiset rullat vai onko aivan sama mitkä sinne laittaa?
     
  2. o-p-k

    o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

    Mulla tuli yhden kytkinsarjan mukana ameriikasta nuo Hi-torque rullat. En nää että olis ollut mitään eroa herkkyyteen jos sitä meinasit. Ei maksa vaivaa lähteä niitä erikseen tilaamaan. Laita blingin rullat vaan. Ne toimii ihan siinä missä muutkin, ja kestää.
     
  3. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Niin se varmaan täytyy tehdä. Onkohan siinä joki syy miksi niitä blingin rullia ei ole samaan tyyliin tehty kuin vaikka ne hi-torquet? Nehän varmaan kevyemmin rullaa kun pienempi alue rullasta pääsee jarruttaan mutta olisiko ne sitten heikommat tuosta aineesta tehtynä? Jos sille ei oikeasti ole kelkan toimintaan juuri vaikutusta niin eipä siinä tietenkään silloin ole mitään järkeä.
     
  4. H3ssu

    H3ssu RE 600

    Mistäs materiaalista nuo blingin rullat on tehty? Onko ihan normi pommista vai jostain muusta?
     
  5. Enska600

    Enska600 Lynx RE e-tec

    Blingin rullista en tiedä, mutta omani tein ihan normi PA:sta joka siis ihan halvinta peruskamaa. Syy miksi näin on että sattui sopiva jätepala ja halusin koemielessä testata onko paljon eroa PA:n ja POM:in kestävyydellä. POM:sta tehdyt rullat on jo odottamassa hyllyssä. POM ainakin teknisten dokumenttien perusteella laajemmalle lämpötila-alueelle, kulustuskestävämpää ja kovempaa mitä PA.
     
  6. PKE

    PKE Well-Known Member

    Ei noista rullista kellään mittoja olisi? Jos varoiksi sorvais yhdet...
     
  7. Enska600

    Enska600 Lynx RE e-tec

    Alkuperäisistä mitattuna, 22mm halkaisija, 15,5mm leveys ja reikä 8mm.
     
  8. PKE

    PKE Well-Known Member

    Kiitos, pitääpä katella jos hyllystä löytyis värkkiä.
     
  9. H3ssu

    H3ssu RE 600

    POM:sta tehdyt rullat pyörii nyt paikoillaan ja seuraillaan mitenkä nuo kestää.
     
  10. KoFFi

    KoFFi Freeride 154"

    mulla in fiiberistä sorvatut ja paikallaan jo toista talvea
     

Suosittele tätä sivua