Polaris Indy 400cc

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Migaa, 29/1/07.

  1. Migaa

    Migaa Ei enää kelkkaa...

    Elikkä pollessa esiintyy sellaista ongelmaa että polttaa kokoajan oikean puolen tulppaa?? Ollaan vaihettu stefat koneeseen eikä auttanu. Kaasarit eivät taida vaikuttaa siihen koska kun vaihtaa kaasarien paikkaa niin tekee silti samaa?? Imuvaijeritkin on uudet ja säädetty ettei ainakaan imu ole päällä ja puola ja tulpanjohdot ovat uuudet kans. Pitäisköhän tuohon sitten ostaa jotku erikoistulpat jotka kestäis??

    Kelkka on siis Polaris Indy 400cc vm.-86.
     
  2. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Noin nopeesti heitettynä jos on kumiset imukaulat niin todennäköisesti se on halki. Itsellä kävi laihalla juuri siitä syystä että kumiseos oli kirjaimellisesti lahonnut. Suosittelen uusimaan molemmat mikäli tämä paljastuu viaksi.
     
  3. Migaa

    Migaa Ei enää kelkkaa...

    Kävin tänään ostamassa uudet imukaulat niin viikonloppuna kun pääsen kelkan luokse ja vaihdan ne niin ilmottelen miten kävi ::)
     
  4. Migaa

    Migaa Ei enää kelkkaa...

    Eipä alkanu toimiin vieläkin on sama vika...
     
  5. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Onpa ovela vika.. Mites männänpää onko pahoin karstainen? Minkä värinen tulppa on? Jos on valkeana niin käy laihalla. Sillon jostain vetää ilmaa. Onko männän kunnosta tietoa? Kuumuuko kone yleensä paljon? Itsellä 440xcr ja ajan vähän tuhdimmalla seoksella kun käy viileämpänä. Eihän kampikammioon menevista letkuista ole mikään irti tai letkun pää auki? Jos kaasareita vaihtamalla vika ei katoa on vuoto jossain muualla eli yleensä tuo imukaula. Onko konetta availtu vastottain?
     
  6. Migaa

    Migaa Ei enää kelkkaa...

    Nyt on sylinterit auki... Männän on kuluneet ainaki ja väljät. eli pitäs alkaa uusia mäntiä hommaamaan... Ilmaa se ei vedä ku imukaulat ja stefat on uudet... kone on avattu viime talvena kun vaihettiin stefat.

    Nyt pitäs alkaa mäntiä hommaamaan niin mistä kannattaa alkaa katselemaan, Kun männät on kokoa 66.5mm ja vakiot on 65.0mm eli 1.5mm ylikokoa. Saako tuohon ylikokoon muita mäntiä kuin wisecot ja mistä niitä kannattaisi alkaa kyselemään??
     
  7. Kassikunkku

    Kassikunkku Well-Known Member

    Eiköhän allright tai emc toimita ylikoko mäntiä. Wiseko sarjoja saa noin 220-240e hintaan ja se sisältää sitten jo tiiviste sarjankin. Joten tarvike männillä et tee kovinkaan suurta säästöä kun ostat siihen vielä tiiviste sarjan yms männäntapin neulalaakerin. Itsekin tässä varmaan laittaa wisecot tilaukseen ja sylinterit poraukseneen ja kerralla suuremmaksi. Kasvattas kuutiotilavuutta tuonne lähemmäs 500cc. Rajamotor on toinen paikka mistä voisi saaada ylikoko mäntiä.
     

Suosittele tätä sivua