Yamaha SR Viper XTX 2014 -->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Pasi, 19/2/13.

  1. tigu

    tigu Well-Known Member

    Varsi meni poikki silmukan kohilta.En ole tuota vielä purkanut mutta silmämääräisesti näyttää vielä aivan suoralta ja painelemalla pelaa ihan ok.
    Ehkä parsin tuon vielä ajokuntoon.

    Ilman kyselin uuden hintaa ja 260e sen saisi.Tuohon kun laskee vielä simmityksen niin taitaa saada jo tuon rallikatin iskarin siihen rahaan?!
     
    Carlos tykkää tästä.
  2. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Laita ihmeessä kunnon iskari originaalin tilalle. Olikohan tuola myynnissä sopivan pituista Öhlinssiä ja Totaltekkiä. Kannattaa tutkia hyvinkin...
     
    TeHo tykkää tästä.
  3. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Värjärillä ois sopivan pituinen setti sulle . Yks rallikatin keppi joko täällä tai facen puolellaa 350€ joka ei oo kyllä paha hinta ja samalla saa suksipainetta vähemmäksi.
    Siihen kopio Öhlinssin settiin en koskisi...
     
  4. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Miten oletta suojannu remmit kun tuo 50mm zero rc2 on etupukissa? Näköjään pääsee jousi vähän nakertaan.
     
  5. Värjäri

    Värjäri Well-Known Member

    Eilen myyty o_O
     
  6. stigamies

    stigamies LYNX 250 GL & Lynx Rave Re 2016

    Näkyy saavan telaston totaltekkeja reilulla tonnilla pari kun vähän kattelee. On hintansa arvoset. Säästää jo huoltokuluissa pitkän pennin. Vakio foxeilla voi heittää vesilintua kun on päässyt kunnon keppejä kokeilee.
     
    Hemikoo tykkää tästä.
  7. Hese76

    Hese76 eFAT

    Ihan mielenkiinnosta kyselen, että onko se telaston etummainen (original) kepakko oikeasti Fox:in tekemä, vai Yamahan oma GYTR/SOQI ? Ei siinä ainakaan lue mitään Foxiin viittaavaa mikä omassa oli paikallaan... Telaston takimmainen on toki Fox:in Float 2.
     
  8. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Otaksun jotta foxin tekele. Ihan varma en ole.
     
  9. hiltunen

    hiltunen sr viper turbo

    Tietääkö / muistaako joku mittoja tuolle etupukin iskarin ala-akselille? (220/25mm) vai muistanko väärin?

    edit. S. 88 löytyi vastaus. "Kyllä se likipittäin noissa mitoissa on.
    Vakio: Arctic Cat - 3604-269 - AXLE,ALUM-22.2 X 222.2
    Se parempi: Arctic Cat - 3604-798 - AXLE,STEEL-22.2 X 222.2"
     
    Viimeksi muokattu: 13/2/17
    gontso tykkää tästä.
  10. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Onko kukaan koittanu tehä isompia antistab rullia xtx tai mtx? Alusta alemmissa kiinnitys reijissä ja aivan kaamea räpse tuntuu jaloissa asti ko pehmeään lumeen menee ja varsinki kun kallistelemalla kääntelee umpisessa. Mietin että meniskö korjata isommilla rullila vai joutuuko nostaan alustan ylempiin reikiin..
     
  11. niarve00

    niarve00 Well-Known Member

    Duelin kuvastosta tilasin jotku vanhan jammun rullat jotka passasi siihen akseliin. Autto asiaan, ne vakiothan ei vaikuta oikeastaan mittään..
     
  12. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Hurulau..Ei taija olla antistabeista kiinni se. Ite tutkiskelin samaa asiaa ja tulin siihen tulokseen, että kantatessa matto siirtyy sen verran sivuun että ropisee tunnelin reunoihin ja saa aikaan sen äänen.

    Nyt laskin takapukin alimpaan reikään ja tein etupukille uuet reijän 3cm alemmas ku ne alemmat reijät. Ihan vain kokeilun vuoksi. Ei sen kummemmin hakkaa liukurungon päihin.
     
  13. niarve00

    niarve00 Well-Known Member

    Riippuu tieten niistä antistabeista. Mulla oli jälkiasennettu Catin tekele, siinä ainakin rullat sen verta pienet että ei painanut mattoa irti liukurungoista. Eikös nuissa vuorimalleissa oo vakiona net..
     
  14. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Eipä se matto taia suoraan ajaessa hirveästi laitoja rapsutella. Silloinki jo romina kuuluu. Ei niarve00 muistais mitkä rullat ostit ja loppuko se maton seivästyksen yritys kokonaan vaihdon myötä? Olis kyllä herkkua jos ei tarvis alustaa alkaa nosteleen. Rullien ulko halkasija tietoki riittää niin teen ite ne. Uus akseli tuohon pitää myös sorvata ko vakio on melkosen "asentaja ystävällinen"...
     
  15. niarve00

    niarve00 Well-Known Member

    Screenshot_20170215-225135.png
    Nämä ne tais olla, laakeri taisi passata niistä alkuperäsistä. Akseli tosiaan ihan horo, ei ookko puottaa paikalleen. Rallatus loppu nuilla.
     
    Hurulau tykkää tästä.
  16. tigu

    tigu Well-Known Member

    Jos ohjauksessa tuntuu välystä oikealle käännettäessä ja ohjainakselin mutterin kirimiset ei auta.Suosittelen tarkastamaan alapään hilut.
     

    Lisätyt liitteet:

  17. mikada

    mikada Yamaha Sidewinder 2017

    Itse olen suunnitellu laittaa SR Viper XTX:än, mutta jappassu tuon SE ja LE mallin välillä. Kelkka tulisi pääasiallisesti reittiajoon, mutta tarvittaessa pitää pystyä myös umpisessakin kulkea. Onko noilla kahdella mallilla kestävyys eroja reitillä, jossa on jonkinmoista patikkoakin? Mietin myös, että onko tuossa LE mallissa liian "karkea" matto reitille?
     
  18. DooDoo

    DooDoo Well-Known Member

    Jos pääasiallinen ajokohde on reitit niin unohda xtx ja etsi -15:nen ltx tai rtx. Säästyt monelta remontilta , vitutukselta ja loppujenlopuksi myös halvemmalla.
     
    tigu tykkää tästä.
  19. Hurulau

    Hurulau Well-Known Member

    Ei tuo xtx le mikään patikkohakkuri ole. Mutta kyllä tuolaki ajelee jos ei ole aina mahoton kiire. Se ja le mallissa vielä erona myös ohjaus. Le mallissa sama pystyohjaus ko mtx malleissa ja kapeampi 40" keula myös.
     
  20. mikada

    mikada Yamaha Sidewinder 2017

    Kattelin juuri myös noita lyhyempiä malleja ja niitä näyttää olevan vähemmän tarjolla kuin XTX malleja. Ymmärsinkö nyt ihan oikein, että reitille olisi SE mallin ohjaus ja leveämpi keula parempi vaihtoehto? Eli tuo pystyohjaus toimii ummella paremmin. Telastossa ei ilmeisesti ole eroja SE ja LE mallin välillä? Joo ja minä en ole niitä kuskeja joilla on aina mahoton kiire :)
     

Suosittele tätä sivua