Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. Bete

    Bete Well-Known Member

    Ylikiiminki - Muhos - Utajärvi - Ylikiiminki ajeltiin tänään viiden kelkan voimin. Muhos - Utajärvi väli aika jäinen ja kova mutta senverran lunta että sai jäähyä eikä liu'ut sulaneet alle. Vauhdikasta pätkää oli! Eikä mitään ylläreitäkään ollut isommin.
     
  2. Lupe-81

    Lupe-81 3 jammua

    Vaikuttais vissiin että alkais lumitilanne ja reitit oleen hyvässä kunnossa, mitä näitä kommentteja lukee, ja lisää lunta on loppuviikosta tulossa. :)

    Tarkoitus olisi tulla tulevana viikonloppuna hiihtoloman viettoon Ouluun täältä Vaasasta. Löytyiskö tällaiselle alottelijalle ajoseuraa lauantaille ja/tai sunnuntaille? Kova halu olisi vetää joku "pidempi" lenkki, eli tyyliin Muhoksen/Ylikiimingin lenkki, tai lyhyempikin ajorupeama käy myös. Lähtö voisi olla mihin kellonaikaan tahansa ja mistä päin Oulua/Oulun seutua tahansa. Kunhan ajoseuraa vain saisi mikäli tuolla vanhuksella edes pysyy perässä. :D
     
  3. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Onkohan lana liikkeellä lähipäivinä? Alkaa olemaan aika patilla paikotellen, tai ainaki eilen oli..
     
  4. Olmi

    Olmi Lynx RE 600 E-tec -14

    Lana tuli tänään päivällä linjalla vastaan kun Kiimingistä lähdettin YK:n kautta Utajärvelle. Paluumatkalla kohdattiin seluskan nurkilla, jatkoi YK:n suuntaan. Eli varmuudella ainakin kiiminki-ylikiiminki väli on ajettu lanan toimesta.
     
    M.E.A tykkää tästä.
  5. tigu

    tigu Well-Known Member

    Itellä on suunnitelmissa ajella yk-pudis-utajärvi seutuvilla viikonloppuna.Tai sitten ii:stä jonnekkin suuntaan.
    Tosin en ole vielä ihan 100 varma saanko kelkkaa ajokuntoon viikonlopuksi.Riippuu siitä kerkeääkö uudet ohjauksen osat tulla tälleviikolle.
    Mutta voin lähtä ajoseuraksi jos vain saan kelkin ajokuntoon.
     
  6. Mik4--

    Mik4-- Freeride 146"

    Eilen käytiin Iistä Merihelmessä ja oli kyllä mukavaa baanaa.
     
    tigu tykkää tästä.
  7. Peksi7

    Peksi7 New Member

    Miten lie oulujoella jäätä? Lähinnä madekosken ja heikkilänsaaren alue. Ainaki sunnuntaina oli vielä madekosken sillan kohdalla keskellä hieman sulaa mutta reunoilla jonkuverran ajettu. Ja onko madekoskelta heikkilänsaareen joitain virtapaikkoja joita tulee varoa? Pääseekö kuivin jaloin jos reunoja ajelee.
     
  8. Blower

    Blower Member


    Lauantaina ajettii ainaki madekoskelta päivärinteelle hyvi oli jäätä ku jälkiä pitki lykkeli.
     
  9. Lupe-81

    Lupe-81 3 jammua

    Ilmottele jos saat kuntoon. Olisitko menossa autolla tuonne yk/Utajärvi/Ii akselille josta lähdet?
     
  10. tigu

    tigu Well-Known Member

    Tässä Oulun alueella ei hyövää kamppeita kuskailla sen pitemmälle autolla.Mutta jos ii:hin meinaan niin sitten kärryllä kelkka sinne ja siitä etiäpäin.
     
  11. Ara

    Ara Boondocker

    Sunnuntaina koitin ajaa madekosken sillalta maikkulaan päin mutta käännyin melko nopeasti takaisin. Jos ei tiedä virtapaikkoja en suosittele tuota väliä, siellä on sulia myös aivan rannan tuntumassa ja rannat paikoin peilijäässä.
     
  12. Peksi7

    Peksi7 New Member

    Kiitoksia tästä. Jätän suosiolla ajamatta.
     
  13. Notexan

    Notexan Lynx bd 850

    Ei siel olekku 2 sulaa madekosken päässä heti sillan jälkeenku ottaa vasemmanreunan ja sulanjäläkee oikianreunan. Seuraat jäläkiä nii et voi tipahtaa
     
  14. -norppa-

    -norppa- Active Member

    Olisko Madekoski-Muhos ajokunnossa? Tässä tänään just mietin että ajelis Ouluntullista Madekoskelle ja siitä jokea pitkin Muhokselle ja reittiä takas Ouluntulliin.
     
  15. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Olipa vaan reitin kunto laidasta laitaan ku kävin heittämässä lenkin jääli-ot-muhos-yk-jääli. Välillä levibaanaa, välillä hirviää patikkoa ja suurin osa matkasta siitä väliltä.. lunta yllättävän hyvin, muhoksellakaan ei nurmi paista:D
     
  16. AJT

    AJT Member

    No mutta sittenhän me ollaan kaikki tyytyväisiä :D
     
  17. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Jokaselle jotakin..
     
  18. jpo

    jpo Member

    Missä kunnossa oli jääli-yk väli?
     
  19. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Liian tasanen:D.. erittäin hyvässä kunnossa. Yk-muhos myös hyvässä kunnossa. Muhos-ot hikikunnossa.
     
  20. -eikka87-

    -eikka87- Polaris Switchback 600 -05

    Muhos- Rokua väli ajeltu. Parit jälet meni joten sai ihan huoleti ajella puuterilla. Ja niin tasasta että ihan kylmä tulee :) Varotuksena, Hirvilauma oli syömässä reitin reunassa varvikkoa. Tiukassa s kurvissa mikä on Muhoksen soiden jälkee kun tullaan metikköön pitkälle suoralle. Jos näitä ei ois huomannu, niin olisi voinut olla kohtalokkaat seuraamukset
     

Suosittele tätä sivua