ProClimb M 2012 --> (kaikki mallisarjat)

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä sokerikukko, 19/4/11.

  1. MikkoH

    MikkoH Assault

    Mulla takapukki 90, etupukissa esaria noin 1cm, etuiskarit 75. Telaston iskarit simmitti ravitec, keulan iskarit toimii ilman simmitystäki. Vm.2015 kyseessä, 75kg painoa ukolla.
     
    Viimeksi muokattu: 23/2/17
  2. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Jaa a, eikö nämä umpis kelkkoja ole?. Painan 110kg ajokamppeisa, ja ainaki tehtaan simmit jos on nii lyö pohjaan kepit droppeisa iha sama millä paineilla.
     
  3. Jakke350

    Jakke350 Well-Known Member

    Onhan net umpiselle mutta kuulosti vain takapukin paine aika kovalta.
     
  4. aa-hoo

    aa-hoo Well-Known Member

    Etupukin iskari ihan banaanina. Onko porukka vaihtanu jotain parempaa tohon? Kovalla rasituksella tuo on turbonelarissa ku suksipainetta vähennetty etupukin kirimisellä. Olisko noin senttiä vajaana kierteistä esijännitys ollu.
     
  5. PKS90

    PKS90 Well-Known Member

    nyt tuli kelkkaan joku häikkä. Ajelin aamulla kelkalla n.40km, keli oli erittäin pöllyävä ja umpistaki tuli ajeltua reippaasti. Yhtäkkiä kesken ajon mittarin syttyi jakoavain ja ecu 12 koodi välkkyi eli sytytyspuolavika jonka jälkeen kelkka sammui. Vähän aikaa odottelin ja lähti käyntiin ja 1km jälkeen sama juttu. Nyt ei tule enää ollenkaan kipinää tulpille. onko nämä kelkat herkkiä kosteudelle kun oli aika paljon pöllyyttänyt lunta sinne cdi boksin tietämille? Jos yksi sytytyspuola on mennyt rikki niin antaako muut puolat silti kipinän vai menevätkö pimeäksi muutkin? kelkka on -12 M8, kiitos etukäteen avusta!
     
  6. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Sillä kompensoitu sitä ettei nämä ripulit keulis viltossa nii vitusti.
     
  7. _Metal_

    _Metal_ Well-Known Member

    Kannattaako 2 vari muuttaa kelluvaksi (bikeman tai blingfactory) vai pitää orkkiksena? Pultti löysty tänään ja rupesi mietityttämään. Seuraavan kerran kasaan kyllä lukitteen kanssa...
     
  8. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Tyhjä sitä on kelluttaa jos kerran pelaa, noppa liimaa vaan pulttiin, ikävä homma ku tappikierroksilla kakkonen karkaa kytkimen luokse:eek:
     
  9. jtek

    jtek M800Tic SP162 -13 M8000 HC162 -16

    net yhen pytyn puolat antaa kipunan yht aikaa, eli jos ensiöpuoli menee jommassa kummassa rikki niin sen pytyn kipuna on kavonnu.Net on niin sanotusti sarjaan kytketty. Tietty voi rikkinäinen puola särkeä boxin. Alappa mittaan miltä staattori näyttää...
     
  10. Kallejuu

    Kallejuu Member

    Paljonkos teillä kiskoo bensaa M8000? Mulla syöny kokoajan reilusti mut nyt vetää litran per kilsa.. Onneks on takuu mut meleko kallista hupia..
     
  11. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Eikö se litra kilometrille oo ihan normikulutus pusikkokaivatuksissa.
     
  12. Murre

    Murre Hardcore+6900+SnoSport125

    20-30l /100km, tietenkin enemmän jos pelkkää umpea. Aika samoilla kun 800rmk
     
  13. Kallejuu

    Kallejuu Member

    No tässä tapauksessa tuo syönti oli koirien lenkkeilytyksessä joten vauhti oli 20-30km/h. Kyllä se syö joka kerta ku lähtee kunnolla kaivattamaan sen 27litraa/50km mut nyt menee lähes sama määrä pintakaasulla reitillä turraamalla..
     
  14. -mehukatti-

    -mehukatti- Alpha katti

    Kylläpä tuo kaikki syö mitä laittaa mutta komppaan muita aikalailla se litra per kilsa pusikossa. Riippuu ajeleeko vai ajjaako
     
  15. Akem

    Akem Arctic-cat M8000 LTD -16

    Mitäs apuja vois kokeilla tuohon rötäämiseen ku lähtee liikkeelle sen jälkeen ku on ollu tyhjäkäynnillä n.30sek, lisäilmareikiä vai onko pelkästään se kiilahomma apu siihen vaiko ruiskukarttojen säätö?
     
  16. Kallejuu

    Kallejuu Member

    Aivan: pusikossa läpät selällään mut nyt oliki kyse siitä että ajetaan 20-30km/h polvelta ja silti syö ku hevonen. Mut jos nuo romut vetää litran per kilsa ajotyylistä riippumatta ni vaihtoon menee. Eihän tuollasessa ole mitään järkeä että ilman määrällä säädetään vauhti. Ostais vaikka summitin..
     
    ParCatti ja arzka- tykkäävät tästä.
  17. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    :D:D:D:D
    Perehy nyt vähä asiaan ensi
     
  18. PKS90

    PKS90 Well-Known Member

    Osaako kukaan antaa arvoja että mitä staattorista pitäisi tulla? Ja millä tavalla tuo on paras mitata? Kipinät hukassa kokonaan.
     
  19. Kallejuu

    Kallejuu Member

    No jos tuo paska syö saman verran nyt kun ajaa nätisti reitillä tai kaasu pohjassa ummella nii silloinhan sitä bensaa menee koneelle saman verran. Ainoa ero et ilman määrä on eri. Joten ilmallahan sitä tässä tapauksessa säädetään. Ei tuo aikasemmin noin paljon syöny. Oisin uskonu että tulee asiallisempaa vastausta esim. Pakolämpö anturi vois olla sökö ja käy "imu päällä" lämpinäki. Mut taitaa olla liikaa vaadittu.
     
  20. ParCatti

    ParCatti SKS 850 / Renegade ACE

    Mä ostasin Summitin. Heti.
     
    pezq^ tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua