Lynx Enduro hukkasi kipinän

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä SanttuN, 28/2/17.

  1. SanttuN

    SanttuN Active Member

    Moi kaikille!

    Tänään reissu toppasi heti alkuunsa; ajoin kelkan kärrystä alas ja reitin alkuun ja sammutin. Hetken päästä tuli ajoonlähdön aika, kiskaisin kelkan tulille ja se pyöri ehkä noin muutaman sekunnin jonka jälkeen sammui. Tämän jälkeen kone ei ole pyörinyt. Tulppia vaihdeltu, liittimiä tutkailtu ja kuivailtu, CDI-boksia koputeltu, mutta kipinää ei saa millään tulemaan eli siitähän se käymättömyys johtuu. Kauden tähän asti kelkka on toiminut moitteetta (n. 400 km), lukuunottamatta Rukan reissua jolloin se teki saman tempun mutta pari kertaa CDI-boksia napauttamalla kone lähti toimimaan ok.

    Onko vinkkiä antaa? Onko vika luultavasti tuossa CDI-boksissa vai onko muita potentiaalisia vikapaikkoja? Onko tietoa osan hinnasta tai onko saatavana käytettynä. Huhupuheiden mukaan törkykallis osa.

    Kelkka siis 550F -03.

    Kiitos kaikille jo etukäteen.
     
  2. samppaa

    samppaa Active Member

    Olikos tuossa koneessa puola ja cdi erikseen? Veikkaisin puola vikaa. Itelläki ollu kyseinen mosa parissa pelissä, mut on aikaa ni ei muista.
     
  3. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Ei taida olla erilliset ja paketti taitaa olla noin 250-300€ jos ei ole kovin hinnat nousseet. Jos on sähköpakillinen niin se katkaisijapaketti tangossa osaa kastuessaan hukata kipinän tai aiheuttaa käyntiongelmia.
     

Suosittele tätä sivua