Lynx 2018

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 21/11/16.

  1. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Tuo extra 2kk takuuhan tarkoittaa sen olevan voimassa yhdellä lisäkaudella.
     
    Spin tykkää tästä.
  2. GarySe

    GarySe Member

    Tuo 50kk on nyt varmasti ainoastaan tänä vuonna, kun Lynxillä on 50v juhlavuosi. 2 lisäkuukautta tuo tosiaan mukanaan käytännössä vähintään puolikkaan ajokauden lisää takuun piiriin. Ski-Dooltakin saa nyt kevät ennakossa kolmeen 850 malliin 4 vuoden takuun.
     
  3. Spin

    Spin Well-Known Member

    Juu joulukuusahan ne kamppeet monasti saa, niin se on tammi-helmi vielä sitten takuun piirissä. Mistäs luit, että ski-doossa ois vain kolmeen malliin? Spring fever kampanjassa kyllä mainitaan, että enakkotilaajille. Jokunen malli on sitten shot startilla jotka pitää tilata vielä aikaisemmin kuin spring fever kampanja loppuu.
     
  4. GarySe

    GarySe Member

    Juu ilmeisesti onkin 48kk takuu tarjolla kaikkiin skiitoihin ja kolmeen malliin käynnistin optioita. Onko ihmiset ostanu 2017 Lynxiä muuten kuin kevätennakosta? Oliko takuu 24kk vai 48 kk?
     
  5. james-x11

    james-x11 Well-Known Member

    48kk oli sitten ostanut ennakossa tai kaudella.
     
  6. Kortelaine

    Kortelaine Lynx BD 3700 Shorty -22

    3700 RE dockeri näyttää ihan hyvältä ja normaalilta, vaikka mustaa kelkkaa tuskin tulee koskaan laitettua:) Näitten pitempien osalta tuo lyhennetty runko homma, ''roiskeläppä'' jne.. Onse hirveän näkönen..:D Tulipahan jotakin uutta sentään!
     
  7. Driver

    Driver Freeride 146" Turbo

    On kyllä kova mallisto Lynxiltä :) toivottavasti pääsisi kunnon koeajolle vielä tässä kevään aikana
     
    zzracing tykkää tästä.
  8. Reverend_

    Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

    Toteutukseltaan samankaltainen rakenne ja samantyyppiset voimathan on olleet reittipeleissä jo -07 lähtien. Pukki näyttää omaan silmään kohtuu jämyltä, iskarin kiinnitys ainakin, minkä lisäksi perinteinen takapukin "heikko" kohta näyttäisi myös olevan paremmin tehty. Ne takapukin putken katkeamisethan ovat tähän asti olleet väsymismurtumia, mikä ei varmaan niin suuressa osassa ole umpispelin käytön luonne huomioiden.

    Onhan siellä nykyisissäkin linkku ilman läpiakselia, reittimalleissakin, niin ei tuo nyt kovin paljon heikompi lenkki voi olla jos siitä yläosan jäykisteen poistaa.. Aika näyttää..
     
  9. Poikanen

    Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

    Onko näistä kukaan saanu vielä tarjouksia? Nimimerkillä malttamaton :D
     
  10. Kimurantti

    Kimurantti 2021 3700 RE-Ferrari green

    Samaa odotellaan, itellä 3 vaihtoehtoa ja oma 16 vm 600 re menee vaihdossa. Re Rs 600, Re 850, Re 850 rimmeri.... veikkaan vaan että saa tyytyä tuohon kuussatkuun... mutta katellaan mitä ne ehottaa, oravannahkat on kuiten taanalla jo varalta:)
     
    Vilho tykkää tästä.
  11. rupsu

    rupsu GLS 3500 FC, G-type 670x BigPipe, -21 Enduro 3500

    Onks tietoo, mitkä -18 mallit on koeajettavissa esim. Oulu Zonessa 24.3.17?
    Ja minkälainen testilenkki löytyy Oulu Zonesta?
    (Itseäni kiinnostaisi 850 RE).
     
  12. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Maanantaina lupaili kauppias laittaa. Pahoin pelkään et se on jotain ihan älytöntä
     
  13. Poikanen

    Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

    Mie en ole vissin ikinä saanu ostettua ennakoista mithään. Jotenki tuntuu ne tarjoukset tammikuussa tai helmikuussa kovastipaljon paremmilta. Toivottavasti nyt joku haluaa tuommosen myyä :)
     
  14. rehto

    rehto Well-Known Member

    Miksi siihen ei ole laitettu sitä akselia liukurunkojen välille? Vois auttaa ihan tuohon pukkien murtumiseenkin. Näyttää vähän erikoisuudentavoittelulta pistää tuo pukki liukurunkojen ulkopuolelle. Ja myös huonolta idealta...
     
  15. jaski

    jaski Well-Known Member

    Onha tuosa takapukissa tuplasti pultteja verrattuna tmotionin pallonivel pulttiin ja sekin kestää...
     
  16. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Varmaan halpa xxx hintanen vahvike tulee jälkimarkkinoille..

    No on niitäki rikki menny. Molemmin puolin telastoa nuo pultit niin telaston laitoihin tulevat iskut vääntää telastoa ja nuo pultit on silloin ne jotka ottaa vääntöä vastaan. Sijoittamalla ne liukurunkojen ulkopuolelle on tukipiste mahollisimman kaukana niin niillä on mahollista kestääkki. Toki pps etupukki on ollu pitkään sama ja niissä on kans ollu vähän pulttien kans ongelmaa, mutta ei niin kauheasti että eiköhän se tuo jotenki kestä. Pitää perinteiset lynxipultit vain repussa niin siinähän ne menee.
     
    jaffa tykkää tästä.
  17. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Sieltähän tuli oikein viimeisen päälle paska tarjous. Täytyy sanoa et brp kauppiaat ei petä koskaan. 500km ajettu 17mallin RE dockeri 4100 karvalakkimalliin niin ei ois tarvinnut maksaa kuin 4700eur väliin
     
    janzka, Hemikoo, T.F.K ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
  18. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Niin no. Koitappa pistää myyntiin edellistalven malli ens syksynä, vaikkakin 500 ajettuna. Niin kova on känsä jos yli 13 000 menaa saada. Tokiha tuo on isohkon kuulonen väliraha, vaan son tuo käytettyjen markkina nyt vähä semmonen ja tämmönen.
     
  19. T.F.K

    T.F.K Yamaha X-TX SE

    Ei sole Vonikka muutako kaupoille. Kerran talveen/kevään ennakoissa kuittaa tuon 4-5te välirahan, niin on huoleton peli aina alla, kun alle 1000km ajettu?
     
  20. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Toki ymmärrän että kaikilla on kulunsa ja jokaisen pitää elääkin tällä toiminnalla. En tosiaan odottanut mitään 1000-2000euron välirahaa koska itsekkin vähä vastaavalla alalla yrittäjänä niin joku ymmärrys on realiteeteissä.

    sanoit tuosta 13000 hinnasta niin lasketaan että myyn dockerin 12000eurolla syksyllä ja ostan suoralla lynxin 16000eurolla niin silloinkin pärjään vajaan tonnin. Tässäkin laskukaavassa oma vähän alihinnoiteltu ja veikkaan lynxin jäävän alle 16k. Ilmeisesti kauppiaat laskevat sen varaan että ihmiset tarvivat rahoitukset niin kaupat jää haaviin.

    Tosin halpa tämä siihen verrattuna on et tammikuussa kun dockerin ostin niin laitoin vaihdossa 16 mallin 800rave RE:n niin kaksi tarjousta pyysin josta toisen väliraha oli 5700eur.

    Kovin lynxi kiinnostaisi mutta kun kerran vuoteen tulee näitä päristimiä vaihdettua niin ennemmin ajan jollain muulla merkillä kuin maksan pari tonnia ylimääräistä/laite joka kausi.
     
    Aimo2008 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua