Lynx 2018

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 21/11/16.

  1. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Ja särkee kennon..
     
  2. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    No kotimaisella kamppeella kenno tulee seuraavalle päivälle.. kaverin sivutuulessa hajos kenno joskus tuossa helmikuun alussa. Arvio uuden saapumisesta on nyt huhtikuun loppuun:(
     
    Lumisiipi, Mika_R ja Nipademu tykkäävät tästä.
  3. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Just odottelen lynxin osia Amerikasta ku Suomessa ei ollut.. ei niitä osia aina täällä tehdä vaikka tehdas täällä ois..
     
    Miro_T tykkää tästä.
  4. vetkulilm

    vetkulilm -23 Freeride, -19 Iron dog 600R

    No jospa nuita jäähyjä tulis muutama ylimääränen nyt sitten Suomeen asti, kerran täällä se on jo tuomittu lyhytkestoisesksi;)
     
    torviscas tykkää tästä.
  5. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    Eikös näissä oo hyvin pitkälti sama runko kun Skidoolla?
    Eli jäähy on integroitu runkoon..
    Tosin en jaksa uskoa että tuo roiskeläppä irrotessaan hajottais jäähyä, kiven oon kaks kertaa nähny etujäähyn rikkovan, mutta niissäon kyllä "pikkusen" terävämpiä kulmia entä tuossa lärpäkkeessä..

    Cooling-Configuration-768x700.jpg
     
  6. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Rikkoo varmasti jos vauhilla menee. Mulla lähti räpylä solkineen 100 vauhista nii oli tulla tunnelin katosta läpi. Onneksi ei ollu kennoa. Mutta anyway, täytyy ottaa pois heti alkujaan.

    Tarjouksia oon kyselly. Eioo vielä vastailtu.
     
  7. torviscas

    torviscas Well-Known Member

    Mitkä osat on niin tiukassa?
     
  8. Spin

    Spin Well-Known Member

    Jos paikalla on joitain niistä harvoista, jotka on näitä koeajaneet, niin onko tuo nykyinen 3700 re dokkeri kehittynyt kovastikin umpisten ketteryydessä verrattuna esim. ensimmäiseen rex2 koppaseen, tai aiempiin malleihin yleensäkkin?

    Tosiaan hankala nyt päättää kyseleekö tarjousta tästä 3700:sta vai friidusta. Aiemmat omat kokemukset kun on tuosta -14:sta dokerista joka oli vähän kankea seuraavan vuosimallin freerideen verrattuna. Onhan näissä uudemmissa ainakin flex edge matto, jota ei vielä -14 mallissa ollut.

    Omaan makuun kun tuo freeride on ollut ketterämpi ja helpompi viedä umpisessa (osin toki omista ajotaidostakin johtuen), kun taas dockeri selviytyy siirtymistä kunniakkaammin. Vähän turhan pehmeä alusta ainakin tässä nykyisessä kulkineessa, tokihan sillekkin ois tehtävissä jotain.

    Vieläköhän nämä ominaisuudet on samat, että dokkeri hivenen parempi reitille, ja freeride taas himpun parempi ummella? Vai onko nämäkin vain kuskin mieltymyksistä kiinni?
     
  9. Pooka

    Pooka Well-Known Member

    Mites näissä vanhoissa ja epämuodikkaissa pätkissä, rs voimansiirron säätö, onko tuolla teami vai qrs?

    IMG_3734.PNG
     
  10. Poikanen

    Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

    Samaa mieltä ja vähän pelottaa ampuuko itteä jalkhaan 4100 DS:sta haaveilemalla. Freeride on jo pehmeä laite siirtymillä, ja omaan käyttöön varmaan 3900 RE (jos olis) tai freeride 154" olis paras. Säätäähän vois jos jaksais ja ehtis :) Olis jännä joskus verrata freeride ja docker re vastaavissa säädöissä.
     
    Viimeksi muokattu: 23/3/17
  11. Lumisiipi

    Lumisiipi Lynx Boondocker 3900

    Arvattiin sitten Nallen kanssa aika hyvin että mikä se juhlamalli on :D Kertoo varmaan jotain kelkkamarkkinoiden painopisteestä että kukaan ei taida enää muistaa että mitään juhlamallia onkaan :)

    Onhan tuo DS/BD melkoinen jyty kun koko kelkka mennyt ihan uusiksi suksista roiskeläppään. Muuten malliston uudistukset onkin sitten erittäin vähäisiä lukuunottamatta niitä muutamaa 850 mallia. Mutta helppo nähdä mihin kehitysosaston aika on mennyt viimeiset pari vuotta siellä Rovaniemellä.
     
  12. Poikanen

    Poikanen BoonDocker DS4100 850 E-TEC -18

    Vähän kyllä pettymys tuo juhla-commander. Olis voinu ratsastaa paremminki legendalla ainaki värityksen osalta. En tiiä miten ctek-pistoke tai tavaralaatikko kuvastaa lynxin taivalta tai 5900:sta. Tuossa juhlavinta on nimi.
     
  13. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    No niin, lynxi palasi vaihtoehdoksi toisen tarjouksen myötä. Nyt aletaan olemaan sektorilla missä sen pitäisikin olla :)
     
    Akimatic, vetkulilm, willevil ja 2 muut tykkäävät tästä.
  14. A.Paaaho

    A.Paaaho Well-Known Member

    Hyvän kuvan oli joku värkänny dootalkin sivuille lynxin ja ski-doon uuden korimallin linjoista. Punanen ski-doo ja sininen lynx.
    Radien_zpsga5jokft.jpg
     
  15. Derpidy

    Derpidy Well-Known Member

    Tiistaina käväsin kyselemäsä Keinäselä, nii ei osannu tarkkoja hintoja kertua. Ei kyllä helepottanu yhtää 850 tokkeri kuumetta ku kerto mitä tuosta vanhasta pikkulohkosta vois hyvittää :)
     
  16. Spin

    Spin Well-Known Member

    Toivottavasti pääsis huomenna käväseen Ouluzonessa kurkkaan nää uutuudet, jos helpottais yhtään omaa valintaa :).
     
  17. Shape

    Shape Nettikelkkailija

    Tuo punainen on kylläkin REX2.. :D
     
  18. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Väliraha 2 kautta ajettuun pyörii samoissa, kuin mitä maksoi pari vuotta vanha pulkka kymmenen vuotta sitten. Tosin toisen konsernin vehkeenä :) Kaikki on suhteellista.
     
  19. Dermilion

    Dermilion Ski-Doo Summit 154 X 850 E-tec 2017

    Kannatan uudistuksia jos niissä on järkeä enkä vieroksu, MUTTA jos / kun tämä 2.0 roiskeläppä ottaa ja lentää ******* niin mikä on tehtaan vastaus? "Sillä laitteella ei ole ajettu niin kuin pitää ja se on rikottu väkivallalla tai muulla osumalla". Mitäs tuohon sit vastata, no miepä soitan vakuutusyhtiöön?

    Kyllä se jollain saa tehdas pestyä kädet ton roiskeläpän korvausvelvollisuuden pois omista sormista, muutenhan ne saa koko kesän tehdä pelkästään noita.

    Ottaen huomioon nykypäivän trendin ajella kääntöpyörillä =)
    TAAAAI sit on kate kohillaan ja tekevät hyvät hillot ensi talvena roiskeläpän myynnillä kun ei jäähdytä ilman ja normaalia roiskeläppää ei oikee tohdi laittaa tuohon..
     
    norseman tykkää tästä.
  20. Kukunor

    Kukunor Commander -17

    On kyllä kummalista puhetta suomalaisesta Lynxsistä, ihan paska vaikka kukaan ei ole edes ajanut. Suosimmeko Suomalaista? Ne jotka puhuu ihan sitä iteensä niin ettehän te voi Mersuakaan ostaa kun se tehdään Suomessa?
     
    Mp92, Maunusjokke, Kojontti ja 6 muut tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua